header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de marktomzet van zonnebatterijen, spelers in de industrie, grootte, groeifactoren, eisen, verkoop, toekomstige technologie en trendprognose 2030

Apr 13, 2023 4:00 PM ET

Solar Battery Marktoverzicht:

De markt voor zonnebatterijen zal naar verwachting usd 589,21 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 16,2% tussen 2022-2030. In 2020 was de markt voor zonnebatterijen USD 121,61 miljoen waard.

Zonder zonnebatterijen zou het zonnestelsel onvolledig zijn. Deze technologieën kunnen worden gebruikt met netgekoppelde en stand-alone zonne-energiesystemen. De drie beschikbare vormen van zonnebatterijen zijn gelled elektrolyt verzegeld loodzuur, geabsorbeerd glasmat verzegeld loodzuur en zwevend loodzuur. De overstroomde loodzuurbatterij, die de laagste kosten per ampère-uur heeft, de langste levensduur heeft en het meeste onderhoud vereist, is de meest voorkomende vorm van zonnebatterij. Grid-gebonden zonne-energiesystemen zijn het meest geschikt voor verzegelde loodzuurbatterijen met geabsorbeerde glasmatten, omdat ze betaalbaar zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Hoewel ze marktaandeel verliezen aan de andere twee typen, laden gelled elektrolyt verzegelde loodzuurbatterijen langzamer op dan de andere twee typen.

Belangrijkste spelers op de markt voor zonnebatterijen:

De belangrijkste bedrijven die concurreren in de wereldwijde zonnebatterijindustrie zijn,

  • Tesla
  • LG
  • Catl
  • Loom Solar
  • Panasonic
  • BAE Batterien GmbH
  • BYD Co Ltd
  • EnerSys
  • Helder
  • Exide
  • Oké
  • Amaron
  • HBL-vermogen
  • Basis batterij
  • Eastman

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10621

Een van de belangrijkste factoren die de zonnebatterijactiviteiten voortstuwen, is het toegenomen gebruik van zonnebatterijen in systemen zoals netgebonden systemen, back-upstroom, straatlantaarns op zonne-energie en smart grid. Zonnebatterijen worden bijvoorbeeld gebruikt in hernieuwbare energiesystemen die als noodstroombron op het lokale elektriciteitsnet zijn aangesloten. Voor straatlantaarns op zonne-energie bieden zonnebatterijen consistente elektriciteit met een hoge levensduur, waardoor aanzienlijke kapitaalinvesteringen snel kunnen worden terugverdiend. Net als bij slimme netwerken biedt de continue stroom enkele van de belangrijkste voordelen van deze batterijen voor een verscheidenheid aan toepassingen door extra energie te besparen en essentiële energie terug te leveren aan het net tijdens piekuren.

De markt voor zonnebatterijen wordt voornamelijk gedreven door het toenemende gebruik van deze batterijen in netgebonden systemen, back-upstroom, straatlantaarns op zonne-energie en smart grid-toepassingen. Zonnebatterijen dienen bijvoorbeeld als noodstroombron in netsystemen voor hernieuwbare energiesystemen die zijn aangesloten op het lokale elektriciteitsnet. In straatlantaarns op zonne-energie leveren zonnebatterijen onder alle omstandigheden consistente elektriciteit met een hoge levensduur, waardoor een snelle terugverdientijd van grote kapitaalinvesteringen wordt gegarandeerd.

Zonnebatterij marktanalyse per regio:

De markt voor zonnebatterijen is verdeeld in de volgende regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. De regio met het grootste marktaandeel over de projectieperiode is waarschijnlijk Azië-Pacific. De groeiende industriële sector van de regio draagt bij aan de uitbreiding van de markt voor zonnebatterijen daar. Deze batterijen kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, waaronder industrieën en als voedingen voor elektronische apparatuur. Vanwege het groeiende gebruik van zonnebatterijen in de industrie, wordt verwacht dat Europa de op een na grootste markt voor zonnebatterijen zal zijn. China en India, twee landen in de regio Azië-Pacific die snel uitbreiden, steken veel energie in de industriële sector, die naar verwachting de komende jaren een van de belangrijkste eindgebruikscategorieën voor zonnebatterijen zal zijn. Bovendien wordt verwacht dat de vraag van de regio naar zonnebatterijen aanzienlijk zal toenemen als gevolg van de toenemende investeringen van de regio in de ontwikkeling van landelijke regio’s en de toenemende behoefte aan zonne-energiebronnen. Door aan de elektrische vraag van de regio te voldoen, wordt zonne-energie beschouwd als het grootste alternatief voor traditionele energiebronnen voor het verminderen van koolstofemissies.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10621

Marktsegmentatie zonnebatterijen:

Type en eindgebruik werden gebruikt om de wereldwijde markt voor zonnebatterijen te verdelen. De markt voor zonnebatterijen is gesegmenteerd in lithium-ion-, loodzuur- en flowbatterijen op basis van type. Tijdens de projectieperiode zal het lithium-ionsegment naar verwachting wereldwijd het grootste marktaandeel voor zonnebatterijen voor zijn rekening nemen. Dit wordt verklaard door een aantal belangrijke voordelen van moderne lithium-ionbatterijen, waaronder hun hoge opslagdichtheid, compatibiliteit methybride elektrische auto’s, en klein formaat. Lithium-ionbatterijen zijn vanwege deze voordelen de beste soort zonnebatterij voor toepassingen op zonne-energie. De wereldwijde markt is gesegmenteerd in industriële, commerciële en residentiële segmenten op basis van eindgebruik. De industriële sector zal naar verwachting het snelst groeien vanwege de grote vraag naar nieuwe energieopslagtechnologieën van een verscheidenheid aan industriële eindgebruikers. Meer overheidsstimulansen en belastingkredietprogramma’s zullen deze industrie ook helpen nieuwe eindgebruikers te verwerven.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
  4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Andere gerelateerde rapporten:

Wereldwijde markt voor storingsbeheersystemen

Windenergie markt

Draagbare zonnelader markt

Oliebron Cement Markt

Zonne-PV montagesystemen Markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Battery Market Analysis,Solar Battery Market Trends,Solar Battery Market Technology,Solar Battery Market Share,Solar Battery Market Size,Solar Battery Market Forecast,Solar Battery Market Companies