header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metal Cans Market is booming in de nabije toekomst met snelle groei tegen 2022-2030 | Groeipercentage (CAGR) van 3,00%

Apr 13, 2023 6:00 PM ET

De omvang van de markt voor metalen blikjes werd in 2022 gewaardeerd op USD 50 miljard en zal naar verwachting usd 76 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 3,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Vanwege de toenemende voorraden tijdens de door COVID-19 veroorzaakte lockdown, wordt verwacht dat de voedselverwerkings- en veiligheidstestbedrijven robuust zullen floreren. Om de verspreiding van verpakte voedingsmiddelen aan te moedigen, is de FDA doorgegaan en heeft de voedingsinformatie op de items versoepeld. Toonaangevende fabrikanten hebben minder omzetverlies geleden als gevolg van de versterkte toeleveringsketen voor goederen en artikelen aan klanten. Deze variabelen suggereren dat, ondanks de corona-uitbraak, de metaalblikkenindustrie in de loop van de beoordelingsperiode redelijk goed zal presteren.

Vanwege de onderscheidende kenmerken, zoals weerstand tegen foutieve hantering tijdens transport, gemak van recycling en hermetisch afgesloten afdekking, is de markt voor metalen blikjes aanzienlijk in populariteit toegenomen in industrieën. De metaalblikkenindustrie profiteert ook van de positieve milieueffecten en de stijgende vraag naar ingeblikte goederen. ArcelorMittal, UC Rusal, Hydro, Chalco en Alcoa zijn enkele van de grootste leveranciers van grondstoffen (staal en aluminium) op de internationale markt.

Fabrikanten zijn gedwongen zich te concentreren op innovaties en ontwikkelingen in verpakkingen vanwege de toegenomen vraag naar ingeblikte goederen zonder chemicaliën. Veel bedrijven zijn begonnen met het produceren van voedingsproducten in BPA-vrije containers, wat erg populair is bij klanten. Bovendien, omdat ze items beschermen tegen gevaarlijke micro-organismen, zijn fraudebestendige en verzegelde stalen metalen blikken erg in trek. Bovendien is het belang van ingeblikt voedsel toegenomen als gevolg van de steeds drukkere en veeleisendere levensstijl van klanten.

Download de gratis voorbeeldrapportlink hier @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1907

Regionale analyse:

Volgens de studie zijn de primaire markten voor metaalblikken Europa, APAC of Azië-Pacific, Noord-Amerika en RoW of de rest van de wereld.

Door de enorme vraag in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zijn Europa en Noord-Amerika momenteel de twee grootste markten voor metalen blikjes. De marktuitbreiding in deze regio’s wordt gevoed door het toegenomen gebruik van bier en andere alcoholische dranken. De grote vraag naar ingeblikt en bevroren voedsel in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk stimuleert ook de groei van bedrijven in deze landen. Om de veiligste producten van de hoogste kwaliteit mogelijk te maken, is de Canadese industrie voortdurend op zoek naar manieren om de productieprocedures te verbeteren. Experts voorspellen echter dat de markten van deze regio’s slechts langzaam zullen groeien tijdens de evaluatietijd. vanwege de groeiende behoefte van klanten aan alternatieve blikjes en hun toegenomen beschikbaarheid.

De APAC-markt zal de komende jaren de snelste groei doormaken als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen, het gemak van het verkrijgen van verschillende biermerken tegen verschillende kosten en de groeiende invloed van de westerse cultuur. De stijgende bierconsumptie onder jongeren en de groeiende jeugdpopulatie zullen naar verwachting belangrijke groeimotoren zijn in de lokale metaalblikmarkt. Het enorme aantal kleine huishoudens in de regio, evenals de uitbreiding van supermarkten en supermarkten, heeft de vraag naar metalen blikjes in de voedings- en detailhandel doen toenemen.

Marktsegmentatie:

Het onderzoek verdeelt de metaalblikken in drie hoofddynamieken, namelijk materiaal, type en toepassing, voor een beter begrip.

Staal, tin, aluminium en andere materialen worden gebruikt bij de productie van metalen blikken. Aluminium is het materiaal bij uitstek voor fabrikanten over de hele wereld vanwege factoren zoals onbreekbaarheid, goede oxidatieweerstand en lichtgewicht. Zowel 2-delige als 3-delige metalen blikjes komen veel voor.

Voedsel, drank en andere toepassingen voor metalen blikjes zijn de meest voorkomende. Vanwege de stijgende wereldwijde consumptie van bieren, vruchtensappen en koolzuurhoudende frisdranken (CSD), is er een aanzienlijke marktvraag naar metalen blikjes voor dranken. De stijgende wereldwijde vraag naar ingeblikt en bevroren voedsel kan echter leiden tot een aanzienlijke toename van de vraag naar conservenblikken in de komende jaren.

Get Check Korting Link Hier @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1907

Belangrijkste spelers:

Prominente kanshebbers die werken aan het versterken van hun marktpositie zijn Independent Can Company (VS), The Cary Company (VS), Ball Corporation (VS), Rexam plc (VK), SKS Bottle & Packaging, Inc. (VS), Allied Cans Limited (Canada), Berlin Packaging (VS), Kaira Can Company Limited (India), SilganContainers LLC (VS), Ardagh Group S.A. (Luxemburg), HUBER Packaging Group GmbH (Duitsland), Allstate Can Corporation (VS), CPMC Holdings Limited (China), Crown Holdings, Inc. (VS), Kian Joo Can Factory Berhad (Maleisië) en meer.

Download het volledige rapport hier @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cans-market-1907

Gerelateerd rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/form-fill-seal-machine-market-1197

https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-labels-market-1289

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wine-packaging-market-1327

https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-paperboard-boxes-market-1643

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-packaging-market-1779

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten. 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika 

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Keywords:  Metal Cans,Metal Cans Market,Metal Cans Market Size