header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang voor chronisch ziektebeheer om een CAGR van 13,82% te registreren en tegen 2030 een waarde van USD 15,77 miljard te bereiken | Medtronic, Roche, Johnson & Johnson

Apr 13, 2023 4:16 PM ET

Chronic Disease Management Marktonderzoeksrapport Informatie per oplossing (educatieve oplossing, implementatieoplossing, consultingoplossing en andere), leveringsmodus (cloudgebaseerd, on-premises en webgebaseerd), toepassing (artritis, hart- en vaatziekten, kanker, diabetes en andere), eindgebruiker (providers, betalers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

De marktomvang van chronisch ziektebeheer werd in 2021 gewaardeerd op USD 5,6 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 6,37 miljard in 2022 tot USD 15,77 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,82% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De markt voor het beheer van chronische ziekten verwijst naar de verschillende producten en diensten die gericht zijn op het voorkomen en beheren van chronische ziekten zoals diabetes, hartaandoeningen, kanker en ademhalingsstoornissen. De markt omvat een reeks producten en diensten, waaronder medicijnen, medische hulpmiddelen, diagnostische hulpmiddelen en digitale gezondheidsoplossingen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/981

Belangrijkste spelers

De markt is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers, variërend van farmaceutische bedrijven en fabrikanten van medische hulpmiddelen tot startups in de digitale gezondheidszorg. Enkele van de toonaangevende bedrijven op de markt zijn Medtronic, Roche, Johnson &Johnson, Abbott Laboratories en Novo Nordisk.

Marktsegmentatie

De markt voor het beheer van chronische ziekten kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder ziektetype, product- en servicetype, eindgebruikers en regio. Hier zijn enkele belangrijke segmenten van de markt voor het beheer van chronische ziekten:

Op ziektetype: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type chronische ziekte, zoals diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, ademhalingsstoornissen en andere.

Op product- en servicetype: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type product of dienst, inclusief medicatie, medische hulpmiddelen, diagnostische hulpmiddelen en digitale gezondheidsoplossingen zoals telegezondheid en patiëntbewaking op afstand.

Per eindgebruiker: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type eindgebruiker, inclusief ziekenhuizen en klinieken, thuiszorginstellingen en andere.

Per regio: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van geografische regio, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Per distributiekanaal: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van het distributiekanaal, inclusief directe distributie en retailapotheken.

Segmentatie van de markt voor chronisch ziektebeheer kan bedrijven helpen specifieke marktkansen te identificeren en hun producten en diensten op de juiste doelgroep te richten. Bedrijven die zich bijvoorbeeld richten op het ontwikkelen van digitale gezondheidsoplossingen, kunnen zich richten op ziekenhuizen en klinieken of thuiszorginstellingen om patiëntbewaking op afstand en telegezondheidsdiensten te bieden. Inzicht in de marktsegmenten kan zorgverleners ook helpen om de patiëntresultaten te verbeteren door meer gepersonaliseerde en effectieve behandelingen voor chronische ziekten te bieden.

Regionale analyse

De markt voor het beheer van chronische ziekten kan per regio worden geanalyseerd, omdat verschillende regio’s een unieke marktdynamiek en gezondheidszorgsystemen hebben. Hier zijn enkele belangrijke punten met betrekking tot de regionale analyse van de markt voor chronisch ziektebeheer:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt zal naar verwachting de wereldwijde markt voor het beheer van chronische ziekten domineren, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de omzet van de markt. De groei van de regio wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, de hoge prevalentie van chronische ziekten en de toenemende acceptatie van digitale gezondheidsoplossingen.

Europa: De Europese markt zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien in de markt voor het beheer van chronische ziekten als gevolg van de vergrijzende bevolking van de regio en de hoge prevalentie van chronische ziekten. De gezondheidszorginfrastructuur van de regio is ook geavanceerd en biedt een ondersteunende omgeving voor de groei van de markt.

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting in een snel tempo groeien als gevolg van de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de stijgende incidentie van chronische ziekten. Landen zoals China en India zullen naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de regio vanwege hun grote bevolking en toenemende investeringen in gezondheidszorg.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende zorguitgaven in de regio en de acceptatie van digitale gezondheidsoplossingen. De markt isook gedreven door de hoge prevalentie van chronische ziekten in de regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over chronisch ziektebeheer

: https://www.marketresearchfuture.com/reports/chronic-disease-management-market-981

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken als gevolg van de toenemende investeringen in gezondheidszorg in de regio en de acceptatie van digitale gezondheidsoplossingen. De markt wordt ook gedreven door de hoge prevalentie van chronische ziekten, met name in Afrikaanse landen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor het beheer van chronische ziekten in alle regio’s zal groeien als gevolg van de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de adoptie van digitale gezondheidsoplossingen. Het groeipercentage en de marktdynamiek kunnen echter variëren tussen regio’s als gevolg van verschillen in gezondheidszorginfrastructuur, demografie en economische factoren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

E-Health Services Market Research Report: Informatie per type (EPD, E-voorschrijven, telegeneeskunde, big data-systemen, klinische beslissingsondersteuning, IT voor consumentengezondheid), per diensten (administratief, klinisch, financieel), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Mobile Tablets in Healthcare Market Research Report: Per toepassing (patiëntmonitoring en gegevensverzameling, voorschrijven en medicijnen uitgeven, afspraakplanning) en per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, overheidsorganisaties & onderzoekscentra, anderen) – Voorspelling tot 2030

Clinical Alarm Management Market Research Report: Informatie per product (Nurse Call Systems, Fysiologisch Monitors, EMR Integration Systems, Bed Alarms, Ventilators, Mobility Solutions, Central Monitoring Systems, Clinical Decision Support [CDC] Tools en anderen), Component (Solutions and Services), End-User (Hospitals and Clinics, Long-Term Care (LTC) Centers and Ambulatory Care Centers &Home Care Settings) and Region (Americas, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten &Afrika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Chronic Disease Management Market,Chronic Disease Management Market trends,Chronic Disease Management Market size,Chronic Disease Management Market Share,Chronic Disease Management Market Growth,Chronic Disease Management Market Demand,Chronic Disease Management Market Forecast,Chronic Disease Management Market Analysis,Chronic Disease Management Industry