header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


V2X-marktgroeiprojectie stimuleert wereldwijd met 35% CAGR door eisen, topspelers, verkoop, grootte, aandeel, trends en voorspelling tot 2030

Apr 14, 2023 3:00 PM ET

Wereldwijde V2X-markt gedreven door de toenemende vraag naar real-time verkeersgegevens

De wereldwijde V2X-markt staat volgens een nieuw onderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR) klaar om tegen 2030 een aanzienlijke marktwaardering van USD 15,44 miljard te noteren bij een gematigde CAGR van 35% over de beoordelingsperiode (2022 – 2030).

Stuurprogramma’s en beveiligingssystemen

De V2X-markt heeft de afgelopen tijd een opmerkelijke groei doorgemaakt, voornamelijk als gevolg van de start van geavanceerde technologie in auto’s als innovatieve rijhulpmethoden. Snel groeiende veiligheidsproblemen bij consumenten en toenemende nadruk door de verzekeringsmaatschappijen, de markt voor V2X zal naar verwachting een hoge groei laten zien. De toenemende vraag naar voertuigen en de voortdurend groeiende productie zullen naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan de V2X-markt. De snelle ontwikkeling van infrastructuur over de hele wereld om tegemoet te komen aan het veranderende tij in de auto-industrie zal een veelbelovende impact hebben op de V2X-markt.

Bovendien wordt verwacht dat de groeiende vraag naar realtime verkeersgegevens en de uitbreiding van verbonden voertuigen de behoefte aan V2X in de markt verder zullen vergroten. Met overheidsinstanties die beleid opstellen om grote autoproducenten te ondersteunen om technologische verbetering door te voeren, is de vraag naar V2X gepland voor een opmerkelijke groei gedurende de beoordelingsperiode. Aan de andere kant zullen de hoge primaire kosten in verband met V2X waarschijnlijk in de nabije toekomst fungeren als een belangrijke beperkende factor in de wereldwijde V2X-markt.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5513

Concurrentie analyse

De belangrijkste marktspelers die door MRFR in de wereldwijde V2X-markt zijn geïdentificeerd, zijn:

  • NXP Semiconductors (Nederland)
  • Continentaal (Duitsland)
  • Delphi Automotive (Verenigd Koninkrijk)
  • Qualcomm (VS)
  • en Robert Bosch (Duitsland).

Regionaal overzicht

Op basis van de regio is de wereldwijde V2X-markt geanalyseerd in Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Europa en Latijns-Amerika.
Bovendien is de regio Azië-Pacific een van de belangrijkste regionale markten over de hele wereld voor V2X en is gepland om een aanzienlijk marktaandeel te boeken tijdens de beoordelingsperiode. De V2X-markt bloeit momenteel in de regio Azië-Pacific. De toenemende voertuigproductie in deze regio is een van de belangrijkste drijvende factoren voor de groei van de markt. Het verbeteren van de infrastructuur in deze regio, samen met de opkomende levensstandaard, heeft een positieve invloed gehad op de auto-industrie. Toenemende beschikbaarheid van elektrificatie van voertuigen in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de markt. De goedkope arbeid in de Regio Azië-Pacific is ook een kritische factor in de markt geweest. Bovendien wordt verwacht dat de snel groeiende auto-infrastructuur in deze regio de basis zal leggen voor de snelle uitbreiding van de auto-industrie.

Noord-Amerika en Europa zijn de twee andere belangrijke regio’s, voornamelijk vanwege de gevestigde auto-industrie in deze regio’s. De aanwezigheid van primaire producenten in de ontwikkelde economieën van deze regio’s is ook een belangrijke drijfveer voor de V2X-industrie. Groeiende investeringen in onderzoek en ontwikkeling stellen producenten in deze regio in staat om nieuwe methoden en producten te creëren om te profiteren van de dreigende markttrends.

De auto-industrie in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten bevindt zich in een veelbelovend stadium, wat gunstige voorwaarden biedt voor de groei van de V2X-markt. De markt voor V2X zal naar verwachting een gestage groei doormaken gedurende de beoordelingsperiode. Deze regio’s zullen waarschijnlijk in de nabije toekomst winstgevend zijn, met tal van autofabrikanten die investeringen laten groeien om te profiteren van de ruime vraag in deze regio’s.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5513

Marktsegmentatie:

V2X-communicatieonderdeel Outlook

  • Hardware
  • Software

V2X-communicatietype Outlook

  • V2C
  • V2D
  • V2G
  • V2P
  • V2V
  • V2I

V2X Voertuig Type Outlook

  • Commercieel
  • Personenauto

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Microcontroller Embedded Systems Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/microcontroller-embedded-systems-market-911

Markt voor microhybride voertuigen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-hybrid-vehicles-market-5969

Remote Vehicle Shutdown Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-vehicle-shutdown-market-4664

Rubber Molding Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-molding-market-1906

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  V2X Market Research Report,V2X Market Analysis,V2X Market Trends,V2X Market Forecast,V2X Market Sales,V2X Market Revenue