header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel motorverzekeringen, bedrijfsprofielen, industrietrends, marktomvang, omzet, segmentanalyse en wereldwijde prognose 2030

Apr 14, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoeksinzichten voor motorfietsverzekeringen

De wereldwijde markt voor motorfietsverzekeringen wordt geschat op USD 92,78 miljard in 2030, met een CAGR van 4,5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Voertuigverzekeringen zijn voor alle soorten wegvoertuigen, waaronder auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en anderen. Voertuigverzekering biedt de bescherming van de voertuigen tegen eventuele schade of gewonde lichaamsdelen van de voertuigen als gevolg van ongevallen met veel verkeer, of een andere fout die in een voertuig ontstaat, de verzekering biedt financiële bescherming aan de voertuigen. De verzekeringspremie van motorfietsen neemt meer dan 40% van de totale schadeverzekeringspremie in beslag. De toenemende vraag naar motorverzekeringen in ontwikkelingslanden zal waarschijnlijk de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. Er zijn verschillende landen over de hele wereld waar verzekering van voertuigen verplicht is, vanwege de verwachte stijging van de verkoop van nieuwe voertuigen. Deze factoren zullen naar schatting de groei van de markt in dergelijke regio’s, voornamelijk Azië, stimuleren.

De prominente spelers op de wereldwijde markt voor motorverzekeringen zijn:

  • Geico
  • Boerenverzekering
  • Allstate
  • Aviva
  • Allianz
  • AXA
  • CPIC
  • Pingan
  • Assicurazioni Generali
  • Kardinale Gezondheid
  • Staatsbedrijfsverzekering
  • Dai-ichi Mutual Life Insurance
  • Munich Re Groep
  • Zurich Financial Services en Prudential.

Voorbeeld van rapport aanvragen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10016

De wereldwijde trend van de motorverzekeringsmarkt zal naar verwachting groeien tijdens de prognoseperiode in een deugdzaam groeitempo tot de toename van de vraag naar motorfietsen over de hele wereld. De centrale spelers zijn gericht op het leveren van producten en winstgerichte luxe in motorfietsen. Technisch geëvolueerde motorfietsen zoals ABS-fietsen zullen waarschijnlijk de groei van de markt stimuleren. De substantiële belangrijke spelers in de motorverzekeringsmarkt bieden een hoge veiligheidsdekking van motorfietsen, financieel, waardoor de marktgroei in de komende jaren toeneemt. De vraag naar fietsverzekeringen in verschillende landen zal naar verwachting de marktgroei bevorderen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor motorverzekeringen is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Uitgebreide en aanrijdingsverzekering
  • Medische betalingen Verzekering
  • Diefstal verzekering
  • Anderen

PER toepassing

  • Persoonlijk
  • Zaak

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor motorverzekeringen is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is geclassificeerd als de leidende regio in omzet voor de wereldmarkt vanwege de aanwezigheid van verschillende verzekeringsmaatschappijen en de introductie van nieuwe fietsmodellen. De noodzakelijke inkoop van verzekeringen door rijders in de VS en Canada zal naar verwachting de marktvraag aanzienlijk stimuleren. Het opzetten van podcasts voor het creëren van kennis onder renners zal waarschijnlijk de marktgroei vergemakkelijken. Lagere licenties voor motorfietsen vinden een geëscaleerde interesse bij klanten naarmate betaalbare een- en tweecilindervoertuigen beschikbaar komen.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10016

APAC zal naar verwachting een van de grootste markten voor motorverzekeringen zijn vanwege de voorkeur van mensen voor fietsen en bromfietsen voor transport en dagelijks woon-werkverkeer. Een aanzienlijk aantal motorfietsen dat jaarlijks wordt verkocht, is een van de belangrijkste aanjagers van de uitbreiding van de markt in de regio. Verzekeringsmaatschappijen kunnen investeren in het creëren van een merkimago voor het vasthouden van klanten op de lange termijn. Australië, India en China zijn cruciale gebieden die waarschijnlijk een enorme groei voor de markt zullen laten zien.

Andere gerelateerde rapporten:

Dump Truck Markt

Wereldwijde automotive gear markt

Markt voor connectoren voor elektrische voertuigen

Automotive Chip Markt

Automotive Garage Equipment Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Andere gerelateerde rapporten:

Car Wash System Markt

Automotive Halfgeleider Markt

Markt voor elektrische bakfietsen

Markt voor gebruikte voertuigen

Markt voor landbouwtractoren

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Motorcycle Insurance Market Share,Motorcycle Insurance Market Companies,Motorcycle Insurance Market Trends,Motorcycle Insurance Market Outlook