header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang spraakassistent bereikt USD 30,72 miljard, met een CAGR van 31,2% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 14, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Voice Assistant-markt naar verwachting een CAGR van 31,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 30,72 miljard in 2030.

De markt voor spraakassistenten verwijst naar de markt voor apparaten en softwaretoepassingen die zijn ontworpen om te reageren op spraakopdrachten en te communiceren met gebruikers in een natuurlijke taal. Voorbeelden van spraakassistenten zijn Alexa van Amazon, Siri van Apple, Google Assistant en Cortana van Microsoft.

COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor spraakassistenten. Nu meer mensen vanuit huis werken, is er een toegenomen vraag naar smart home-apparaten die kunnen worden bediend via spraakopdrachten. Bovendien heeft de pandemie de adoptie van virtuele assistenten in de gezondheidszorg, het onderwijs en andere industrieën versneld. De wereldwijde markt voor spraakassistenten zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4003

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Nuance Communications Inc (VS)
  • com (NL)
  • Microsoft (VS)
  • Google LLC (VS)
  • Apple Inc (VS)

 

Bereik van rapport

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 30,72 miljard

Groei:

CAGR van 31,2% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Toegenomen vooruitgang in spraakgebaseerde AI-technologieën Stijgende acceptatie van spraakgestuurde apparaten Verbeterde focus op klantbetrokkenheid

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/voice-assistant-market-4003

Marktsegmentatie

De Global Voice Assistant-markt is gesegmenteerd in eindgebruiker, applicaties, technologie en product

Op basis van eindgebruiker: individuele gebruikers, grote bedrijven en kleine en middelgrote bedrijven zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie van spraakassistenten op basis van de eindgebruiker.

Gebaseerd op toepassingen: Het marktsegment voor spraakassistenten omvat websites, callcenters en berichtenbots, afhankelijk van de toepassing.

Gebaseerd op technologie: natuurlijke taalverwerking als technologie, herkenning van spraak en stem en tekst-naar-spraak

Gebaseerd op product: slimme luidsprekers en persoonlijke assistenten per product

Regionale analyse

Qua regio is Noord-Amerika momenteel de grootste markt voor spraakassistenten, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. Dit komt door de hoge adoptiegraad van smart home-apparaten en de aanwezigheid van grote spelers in de regio.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter de snelste groei doormaken in de markt voor spraakassistenten tijdens de prognoseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de groeiende populariteit van slimme luidsprekers en spraakgestuurde apparaten in landen als China, Japan en Zuid-Korea.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4003

Samenvattend is de markt voor spraakassistenten aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-pandemie, maar zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, waarbij Noord-Amerika momenteel de grootste markt is, maar Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei zal zien.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor netwerkslicing 
https://idyee.com/network-slicing-market-size-share-growth-analysis-2030/

Managed File Transfer (MFT) software- en servicemarkt
https://makuv.com/managed-file-transfer-mft-software-and-service-market-regional-analysis-review-key-players-profile-statistics-and-growth-to-2030/

Residentiële beveiligingsmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/residential-security-market-2803

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Voice Assistant Market,Global Voice Assistant Market,Voice Assistant Market 2030,Voice Assistant Market Size,Voice Assistant Market Share,Voice Assistant Market Analysis,Voice Assistant Market Scope,Voice Assistant Market Demand