header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Digital Cockpit Marktontwikkelingen, omzet, concurrerende trends, grootte, huidige trends, eisen en wereldwijde prognose 2030

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

De Automotive Digital Cockpit-markt wordt gedreven door een snel evoluerende nieuwe productlanceringen en R&D-technologie met een gezonde CAGR van ~ 9,5% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Digital Cockpit Marktonderzoek Insights

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Automotive Digital Cockpit-markt naar verwachting een CAGR van ~ 9,5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD $ 31861,21 miljoen in 2030.

De digitale cockpit voor auto’s verwijst naar het digitale display en instrumentenpaneel in het dashboard van een voertuig dat essentiële informatie aan de bestuurder weergeeft, waaronder snelheid, brandstofniveaus, motortemperatuur en andere cruciale rijstatistieken. De digitale cockpit beschikt ook over infotainment- en communicatiefuncties, waaronder GPS-navigatie, muziek- en videoweergave en handsfree bellen.

De wereldwijde markt voor digitale cockpits voor auto’s is beïnvloed door de COVID-19-pandemie als gevolg van de vertraging in de auto-industrie als gevolg van lockdowns en een verminderde vraag. De markt zal naar verwachting echter herstellen en groeien als gevolg van de toenemende vraag naar geavanceerde digitale technologieën in voertuigen en de stijgende trend naar elektrische en autonome voertuigen.

Voorbeeld van rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7755

Hoofdrolspelers

Enkele van de beste marktspelers zijn,

  • Het Duitse Robert Bosch GmbH
  • Continentaal (Duitsland)
  • Pioneer Corporation (Japan)
  • HARMAN International (VS)
  • Nippon Seiki Co Ltd
  • Denso Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Faurecia (Frankrijk)
  • Aptiv (Ierland) (Japan)

Automotive Cockpit Regionale Analyse

Regionale analyse van de automotive digital cockpit markt laat zien dat Azië-Pacific de grootste markt is vanwege de groeiende vraag naar voertuigen in landen als China, India en Japan. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten vanwege de grote vraag naar premium voertuigen met geavanceerde functies.

In Europa is de markt goed voor een aanzienlijk deel van de totale automotive digitale cockpitmarkt. De regio is een productiehub voor grote fabrikanten van premium voertuigen en OEM’s in de auto-industrie.

Noord-Amerika, met name Amerika, zal nog steeds een belangrijke rol spelen die niet kan worden genegeerd. Eventuele verschillen in de Verenigde Staten kunnen van invloed zijn op de ontwikkelingstrend van Automotive Digital Cockpit.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7755

Automotive Cockpit Marktsegmentatie

De wereldwijde acupunctuurmarkt is gesegmenteerd in type, apparatuur en voortstuwing

Gebaseerd op voertuigtype licht bedrijfsvoertuig personenauto zwaar bedrijfsvoertuig

Gebaseerd op apparatuur geavanceerde head-unit head-up display (HUD) camera-gebaseerde bestuurder monitoring systeem digitale instrumenten cluster display type

Gebaseerd op Propulsion verbrandingsmotor, batterij elektrisch voertuig, plug-in hybride elektrisch voertuig, hybride elektrisch voertuig (ICE).

Andere gerelateerde rapporten:

Markt voor motorverzekeringen

CNC Machine Markt

Automotive Leaf Spring Markt

Ride Sharing Markt

CNG voertuigen Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, MRFR vaak plannen &voert ontmoeten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor haar research analyst leden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Cockpit Market Trends,Automotive Cockpit Market Advancements,Automotive Cockpit Market Size,Automotive Cockpit Market Share,Automotive Cockpit Market Analysis