header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de zijdemarkt (USD 18.621,33 miljoen) is booming over de hele wereld en getuige van een enorme groei door belangrijke spelers tot 2030

Apr 17, 2023 4:00 PM ET

Silk Market Size werd gewaardeerd op USD 9.789,00 miljoen in 2022 en zal naar verwachting groeien van USD 10.608,34 miljoen in 2023 tot USD 18.621,33 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,37% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). 

Zijde wordt meestal gebruikt in de textielindustrie voor de productie van zijden kleding. Moerbeizijde is de hoogste variëteit van zijde op de zijdemarkt. Dit wordt beschouwd als een eiwitachtige vezel die wordt vervaardigd uit fibroïne en wordt geproduceerd uit de larven van kleine kleine insecten die bezig zijn hun metamorfose te voltooien.

Ontvang gratis voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8464 

Belangrijke bedrijven in de zijdemarkt zijn onder meer

  • AMSilk GmbH (Duitsland)
  • Anhui Zijde (China)
  • Kraig Biocraft Laboratories, Inc. (VS)
  • Wujiang Eerste Textiel Co., Ltd (China)
  • Eris LLP (Indië)
  • Bolt Threads (India)
  • Spiber Inc. (Japan)
  • Sharda Groep van Indiase zijde-industrie (India)

Segmentatie

Op basis van type beslaat de moerbeizijde 75% van het zijdemarktaandeel in 2018. Wereldwijd heeft het moerbeizijdesegment een hoge CAGR tussen 2016 en 2021. Moerbeizijde wordt verkregen uit bombyx Mori-wormen die zich voeden met moerbeibladeren en worden gebruikt voor het produceren van kledingstukken zoals sarees en andere trendy stoffen. In 2018 voorspelde de textielindustrie in een hoog tempo en verhoogde de vraag naar zijdeproducten. Dit drijft de vraag naar zijde aan. Dit wereldwijde marktsegment zal de komende jaren groei laten zien, dus als gevolg van het toenemende productgebruik, wat nuttig is bij het uitbreiden van de textielmarkt in de zich ontwikkelende financiële sectoren over de hele wereld. De kleding uit sommige van zijn regio’s breidt de marktgroei uit. Van de Wereldhandelsorganisatie werd opgemerkt dat China de meerderheid van het aandeel heeft en de rol van exportbedrijf speelt in 2018 en USD 118,5 miljard bezit.

Vooruitgang in technologie heeft ervoor gezorgd dat zijde het absorptievermogen heeft verhoogd, waardoor het comfortabeler is om te dragen tijdens warm weer. Het lichtgewicht glanzende uiterlijk zorgt ervoor dat het comfortabel aanvoelt. Technologie heeft het zo gemaakt dat de zijdeproducten de geleidbaarheid hebben verlaagd, waardoor de warme lucht tijdens de winters dicht bij het lichaam blijft. De vervaardiging van zijde polypeptide is meestal gebruikt voor de productie van producten zoals shampoos, huidlotion, huidcrème en bodylotion.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8464 

Regionale analyse

Verwacht wordt dat de regio Azië-Pacific een sterke groei zal laten zien, omdat er veel vraag is naar zijde in de markt, vooral in deze regio. Deze regio is gemarkeerd als de grootste producent van zijde omdat de grondstoffen gemakkelijk beschikbaar zijn in deze regio. In termen van waarde en volume beslaat de regio Azië-Pacific het grootste deel van het marktaandeel van zijde tijdens de prognoseperiode. Azië-Pacific regio heeft de regio van China, India, Oezbekistan en Thailand. De enorme groei van de zijdemarkt in deze regio vindt plaats als gevolg van de toename van de bevolking en de export van grote hoeveelheden zijdeproducten. China en India zijn in grote vraag vanwege hun verhoogde productie van zijde en impost van zijde producten in het land. De West-Europese regio zal naar verwachting de volgende dominante marktgroeiende regio zijn met een CAGR van 7,4% van 2016 tot 2021.

Nieuws uit de industrie

Bolt Threads Company, een start-up bedrijf dat spinrag maakt van kleine insecten, heeft een enorm bedrag van USD 123 miljoen gefinancierd in de serie van november, SEC heeft ook bepaalde inkomsten ter waarde van USD 106 miljoen bijgedragen en partnerschappen ontwikkeld om meer ontwikkeling in de zijdemarkt te brengen. 

Blader door het volledige rapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/silk-market-8464 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

 MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application,Logistieke en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Cement Market             https://www.marketresearchfuture.com/reports/cement-market-2047      

Abrasives Market         https://www.marketresearchfuture.com/reports/abrasives-market-5391  

Helium Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/helium-market-8062      

Silver Market    https://www.marketresearchfuture.com/reports/silver-market-8002        

Metal Forging Market   https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-forging-market-8495

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Silk,Silk Market,Silk Market Share