header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ambient Lighting Market Size, groei zal tegen 2030 met 9,98% toenemen | Light Emitting Diode (LED) lampen en armaturen om marktgroei te stimuleren

Apr 17, 2023 1:06 PM ET

Marktinzichten in sfeerverlichting

De markt voor sfeerverlichting, die in 2022 werd gewaardeerd op USD 58,79 miljard, zal naar verwachting toenemen tot USD 125,81 miljard in 2030, van USD 67,16 miljard in 2023, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,98%. (2023 – 2030). De algemene verlichting van een ruimte, ook wel omgevingsverlichting genoemd, is ontworpen om een fundamenteel helderheidsniveau te bieden waarmee mensen zich veilig kunnen verplaatsen en taken kunnen uitvoeren.

Door een zachte, diffuse gloed te produceren, creëert dit soort verlichting, die vaak wordt gedaan met behulp van plafondarmaturen, wandlampen of enorme lampen, de sfeer en algehele sfeer van een plaats. Om een goed uitgebalanceerd en praktisch verlichtingssysteem te produceren, wordt sfeerverlichting – een fundamenteel onderdeel van het interieurontwerp – vaak gebruikt in combinatie met taak- en accentverlichting.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4196

LED-verlichtingssystemen gebruiken veel minder energie om licht met dezelfde intensiteit te creëren in vergelijking met koude kathode fluorescentielampen en compacte fluorescentielampen. Als gevolg hiervan hebben LED’s CFL’s en CCFL’s grotendeels vervangen en de verwachting is dat ze dit in de komende jaren volledig zullen doen. Deze meest actuele trend zal naar verwachting binnenkort de sfeerverlichtingsindustrie domineren.

Omdat de LED’s neutraal en UV-vrij zijn, zijn ze ook beter geschikt voor binnenverlichting. Als gevolg hiervan zijn ze geschikt voor mensen met lichtgevoelige aandoeningen. De straling die LED’s afgeven is veilig. Bovendien zijn de voordelen van LED-lampen, zoals hun kleinere formaat, ontwerpflexibiliteit, langere levensduur, verbeterde energie-efficiëntie, verhoogde fysieke taaiheid en andere voordelen, meestal wat de markt voor omgevingsverlichting voedt.

Sfeerverlichting Markt Belangrijkste bedrijven

  • Acuity Merken,
  • Hubbell Verlichting,
  • Samsung Electronics Co Ltd,
  • De Zumtobel Groep,
  • Philips Lighting Holding,
  • General Electric Corporation,
  • Enterprise Lighting LTD,
  • Unity Technologies SF,
  • OSRAM Licht,
  • Signify N.V.,
  • Häfele GmbH & Co KG

Krijg het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ambient-lighting-market-4196

Omgevingsverlichting markt regionale analyse

In het rapport worden inzichten gegeven voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de overvloed aan verlichtingsleveranciers en fabrikanten in het gebied en de toenemende behoefte aan hightech, energie-efficiënte lichtbronnen, wordt voorspeld dat Noord-Amerika de markt zal domineren.

De robuuste economie en het hoge levensniveau van de regio zijn verdere elementen in de marktdominantie van Noord-Amerika. De markt in Noord-Amerika groeit als gevolg van het uitgebreide gebruik van smart home-technologieën en de groeiende nadruk op duurzaamheid. Het is van cruciaal belang om te onthouden dat de markt voor omgevingsverlichting naar verwachting de komende jaren aanzienlijk zal toenemen, net als markten in andere continenten, waaronder Europa en Azië.

Marktsegmenten voor sfeerverlichting

Downverlichting, opbouwverlichting, hangende verlichting en trackverlichting zijn de soorten verlichting die zijn opgenomen in de marktsegmentatie van sfeerverlichting.

De commerciële dominantie van opbouwverlichting kan worden gekoppeld aan het aanpassingsvermogen, de eenvoud en het vermogen om in een reeks stijlen te worden gecreëerd om tegemoet te komen aan verschillende esthetische smaken. Het creëren van sfeerverlichting op een plaats kan worden geholpen door andere verlichtingstypen, zoals inbouw- of hangverlichting, het is van vitaal belang om in gedachten te houden.

Residentieel en commercieel zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van applicatie. Vanwege de stijgende vraag naar verlichtingsoplossingen in huizen die zowel energiezuinig als visueel mooi zijn, wordt voorspeld dat de commerciële sector de markt gedurende de hele projectieperiode zal domineren.

Controleer Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4196

Vooruitgang in verlichtingstechnologie, waaronder LED-verlichting, maakt het gemakkelijker en zuiniger om energiezuinige en modieuze verlichting in huizen op te nemen. Sfeerverlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een aangename en gastvrije sfeer in woonwijken. De uitbreiding van de residentiële markt wordt ook gevoed door de ontwikkeling van smart home-technologieën en de stijgende populariteit van domotica.

Lees meerArtikelen-

Digitale tv-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Markt voor elektronische tolheffing Onderzoeksrapport -Prognose tot 2030        

Markt voor elektronische artikelbewakingssystemen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Pay-Card Reader Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Ambient Lighting Market,Ambient Lighting Market Size,Ambient Lighting Market Share,Ambient Lighting Market Trends,Ambient Lighting Market Growth,Ambient Lighting Market Analysis,Ambient Lighting Market Report