header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aluminium marktprognose | Trends en omvang in de sector tegen 2030 tot USD 256,53 miljard

Apr 17, 2023 5:00 PM ET

De omvang van de aluminiummarkt werd geschat op USD 179,9 miljard in 2022. Van USD 169,25 miljard in 2023 tot USD 256,53 miljard in 2030 zal de aluminiummarktsector naar verwachting groeien met een CAGR van 5,20%. (2023 – 2030).

De belangrijkste marktfactoren die de marktgroei op dit moment stimuleren, zijn het toegenomen gebruik van secundair aluminium om de marktuitbreiding te ondersteunen en de opname van extra items in de automobiel- en transportsector.

Hoewel aluminium voor een zeer lange periode in auto’s wordt gebruikt, wordt het nu gebruikt in meer hedendaagse voertuigen. Dit metaal wordt zeer gewaardeerd door ingenieurs en ontwerpers in de auto-industrie vanwege zijn vermogen om vervuiling te verminderen en de brandstofefficiëntie te verbeteren. Dit materiaal wordt gebruikt door makers van elektrische auto’s om het voertuig lichter te maken en het bereik te vergroten. Autofabrikanten zoals Mercedes en BMW vervangen het vaker vanwege het lage gewicht en de cosmetische overeenkomsten met roestvrij staal.

De bovengenoemde factoren zullen naar verwachting de omzet van de aluminiummarkt stimuleren.

Tractorrollen en carrosserieën zijn slechts twee voorbeelden van de vele extra producten waarin aluminium kan worden gerecycled. Toch resulteren aluminium blikjes vaak in nieuwe blikken gemaakt van hetzelfde metaal. Bovendien vermindert het recyclen van secundair aluminium de kwaliteit van het metaal niet, waardoor onbeperkte recycling mogelijk is. Het stijgende metaalverbruik is een gevolg van de aanhoudende vraag naar deze blikjes. Blikrecycling vermindert de belasting op stortplaatsen en bespaart energie en hulpbronnen. Het produceren van nieuwe blikjes met gerecycled metaal verbruikt ongeveer 95% minder energie dan het produceren van blikjes uit bauxieterts. Het recyclen van aluminium slechts 5% van de energie die nodig is om nieuw aluminium te produceren.

Eventuele productiegerelateerde resten kunnen ook worden omgesmolten en opnieuw worden gebruikt.

Hierdoor wordt meer dan 75% van het aluminium dat vandaag wordt geproduceerd gebruikt voor: Extra.

De toenemende focus op het kopen van producten gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen zal naar verwachting de metaalrecyclingactiviteiten nog verder stimuleren en de cagr van de markt stimuleren gedurende de periode van de aluminiummarktprognoseperiode.

Ontvang een voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2031

Regionale inzichten in aluminium

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. De markt voor aluminium in Noord-Amerika, die in 2022 een waarde had van USD 82,39 miljard, zal naar verwachting in de onderzoeksperiode met een aanzienlijke CAGR toenemen. De markt in Noord-Amerika is uniek vanwege de aanzienlijke vraag vanuit de automobiel- en transportsector. Het gebruik van dit metaal door E.V.-makers om hun auto’s lichter te maken, is een belangrijke factor die de marktontwikkeling in deze niche stimuleert.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse zijn opgenomen.

Van 2023 tot 2030 zal de Aziatisch-Pacifische aluminiummarkt naar verwachting de snelste CAGR-groei zien. De belangrijkste drijfveer voor de ontwikkeling van de markt is de aanwezigheid van grote klanten zoals China, Japan en India. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van het versnellen van de ontwikkeling van de infrastructuur en het uitbreiden van technologische vooruitgang. De ontwikkeling van de verpakkingsindustrie in opkomende landen en de toename van metaalrecycling zijn twee bijkomende factoren die de marktgroei bevorderen. Bovendien kenden de Chinese aluminiummarkt, die goed was voor het grootste marktaandeel, en de Indiase markt voor aluminium de snelste groei. De marktuitbreiding voor aluminium in Europa was goed voor een aanzienlijk deel. De Europese auto-industrie is snel uitgebreid als gevolg van regelgeving die werd geïmplementeerd om de uitstoot van voertuigen te verminderen door ze lichter te maken, wat verband houdt met een toename van de vraag van de consument. Verschillende autofabrikanten en original equipment manufacturers voegen lichtgewicht metaal toe aan hun auto’s met behulp van hedendaagse procedures en geavanceerde technologieën, naast het toepassen van complexe structurele ontwerpen. De stijgende vraag naar toepassingen zoals zonnepanelen en verpakkingen zorgt er ook voor dat de Europese markt groeit. Ook het Verenigd Koninkrijk en Duitsland hadden beide aanzienlijke marktaandelen voor aluminium. In de Europese regio kende de markt voor aluminium de snelste groei.

Vraag om maatwerk  @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2031

Marktsegmentinzichten voor aluminium

Aluminium Type Insights: Primaire en secundaire typen vormen de marktsegmentatie voor aluminium op basis van type.

In 2022 zal het aandeel van het secundaire type naar verwachting de snelste omzetgroei in de aluminiummarkt stimuleren. Het recyclen en hergebruiken van schroot van machines, voertuigen, apparatuur en drankblikjes is kosteneffectief. recycling en opwerking Het gebruik van metaal of schroot vermindert de schade aan het milieu, omdat het een klein deel van de energie gebruikt die nodig is om nieuwe metalen te delven.

Inzichten in aluminiumproducten

De aluminiummarkt is gesegmenteerd op basis van product in fatrolled, gietstukken, extrusies, smeedstukken, pigmenten en poeder, staaf en staaf, enzovoort. Cast-producten waren goed voor het grootste deel van de marktgroei in 2022 en er wordt voorspeld dat ze de hele verwachte tijd zullen blijven domineren. Gegoten aluminium kan in een breed scala aan vormen worden geproduceerd, van eenvoudige persoonlijke draagbare apparaten tot complexe voertuigcomponenten.

Vanwege de betaalbaarheid die het biedt, is gegoten legering een speciaal soort materiaal. De plaatindustrie zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR gedurende de projectieperiode. Metalen platen worden vaak gebruikt om bouwmaterialen, blikverpakkingen, auto-onderdelen en kookgerei te maken. De uitbreiding van de categorie wordt gedreven door toenemende handelsactiviteiten en de ontwikkeling van de bouwsector tussen ontwikkelingslanden.

De toepassingen waarvoor aluminium wordt gebruikt, worden vermeld in de aluminiummarktstatistieken, die ook betrekking hebben op elektriciteit, machines en apparatuur, zonne-energie-industrie, keukengerei, hardware en accessoires en andere. De transportsector had in 2022 het grootste marktaandeel. Een toename van het gebruik van metaal in de auto-industrie zal naar verwachting de groei in de metaalcategorie stimuleren.

De bouw zal naar verwachting de hoogste CAGR-toename zien tegen het einde van de geprojecteerde periode. De uitbreiding van de bouw- en infrastructuurindustrie, evenals de stijgende populariteit van werkbladen en bekledingsartikelen, zijn de belangrijkste factoren die de groei van het segment stimuleren. Het gebruik van plastic verpakkingen is onderworpen aan strenge overheidsvoorschriften en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zal naar verwachting de vraag naar milieuvriendelijke aluminium verpakkingen vergroten.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-market-2031

Belangrijkste spelers

  • Alcoa Corporation (VS)
  • Rio Tinto (Australië)
  • RUSAL (Rusland)
  • Norsk Hydro A.S.A. (Noorwegen)
  • Dubai Aluminum Company Limited (VAE)
  • Aluminium Bahrain B.S.C. (Bahrein)
  • Century Aluminum Company (VS)
  • Vedanta Ltd. (Indië)

Blader door meer rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-coatings-market-1754

https://www.marketresearchfuture.com/reports/succinic-acid-market-1914

https://www.marketresearchfuture.com/reports/aramid-fiber-market-5868

https://www.marketresearchfuture.com/reports/waterborne-coatings-market-10799

https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-performance-composites-market-7407

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Aluminum,Aluminum Market,Aluminum Market Size