header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geconvergeerde datacenterinfrastructuur Marktanalyse, trends en brancheomvang zullen tegen 2027 usd 24,11 miljard groeien

Apr 17, 2023 1:26 PM ET

Marktinzichten in geconvergeerde datacenterinfrastructuur

De Converged Data Center Infrastructure Market verbetert zijn activiteiten en wordt daardoor van begin tot eind zichtbaarder. De marktkrachten voorzien in de groeiende capaciteitsbehoeften in de markt voor geconvergeerde datacenterinfrastructuur, die zich ontwikkelt als een remedie voor de essentiële vereisten. Samen met de keuze voor energie-efficiëntie verbeteren de geconvergeerde datacenterinfrastructuuroplossingen de uptime van datacenters aanzienlijk. Samen met datacenteroptimalisatieactiviteiten beginnen ook de volgende generatie DCIM-services te verschijnen. Het doel van deze projecten is om de inefficiënties in vitale infrastructuren te eisen, aan te pakken en te implementeren.

Om de manier waarop bedrijven het monitoringproces uitvoeren te verbeteren, zijn nu hightech en geavanceerde technologieën nodig op de wereldwijde markt. De doelmarkt en internationale bedrijven worden zich bewust van de behoefte aan systemen met diverse en unieke applicaties en databases. Ze garanderen nauwkeurige en betrouwbare gegevens.

Vanwege de interactie van deze variabelen wordt verwacht dat de wereldwijde Converged Data Center Infrastructure Market tegen het einde van de prognoseperiode in 2027 zal groeien met een CAGR van 23%. De marktwaardering voor ‘s werelds geconvergeerde datacenterinfrastructuur wordt voorspeld op USD 24,11 miljard.

Samen met de aanzienlijke modernisering die plaatsvindt, is er een toenemende vraag naar zichtbaarheid op hoog niveau in de hele infrastructuur. De exploitanten van datacenters moeten dit probleem zo snel mogelijk aanpakken. Met behulp van frisse en opwindende technologie ondergaat de datacenterbusiness een aanzienlijke hoeveelheid verandering.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7036

Voor IT, datacenters en andere facilitaire activiteiten heeft deze technologie veel vooruitgang in petto. Ze bieden de service van “holistische zichtbaarheid”, die helpt bij de overdracht van infrastructuurgegevens die bewerkingen en configuratie omvatten.

Geconvergeerde datacenterinfrastructuur Markt:

  • Hitachi Ltd. (Tokio)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • NetApp Inc. (Verenigde Staten)
  • Oracle Corporation (Verenigde Staten)
  • Mellanox Technologies Ltd. (Israël)
  • WS Atkins PLC, Dell EMC (VS)
  • Cisco Systems Inc. (Verenigde Staten)
  • Hewlett Packard Enterprise Company (Verenigde Staten)
  • Hitachi Ltd. (Japan) (Verenigd Koninkrijk)

Ontvang het volledige rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/converged-data-center-infrastructure-market-7036

Geconvergeerde datacenterinfrastructuurmarkt regionale evaluatie

Afhankelijk van de manier waarop de verschillende Converged Data Center Infrastructure Market-segmenten werken, wordt verwacht dat de markt voor geconvergeerde datacenterinfrastructuur zich het snelst zal ontwikkelen in de APAC-regio. Door de snelle expansie van bedrijven die datacenterdiensten en -oplossingen aanbieden, ziet de industrie nu zo’n perfecte boom. Ook zijn hier uitgebreide regels voor vanuit de overheid.

Het beoogde publiek is klaar en enthousiast om deze nieuwe technologieën te gebruiken, die tegenwoordig op grote schaal worden gebruikt. Regelgeving die is geïmplementeerd en wettelijke vereisten stimuleren de vraag naar DCIM-software, die essentieel is voor het beheer van datacenters.

Overzicht van marktsegmenten voor geconvergeerde datacenterinfrastructuur

Tegen het einde van het wereldwijde prognosejaar 2027 zal het marktaandeel van de geconvergeerde datacenterinfrastructuur naar verwachting met een zeer goed groeitempo groeien. De uitgebreide Converged Data Center Infrastructure Market-activiteiten in de vorm van verschillende sectoren zijn de belangrijkste factor achter een dergelijke perfecte marktuitbreiding. Deze secties werken in veel verschillende delen van de wereld. De volgende criteria worden gebruikt om de markt voor geconvergeerde datacenterinfrastructuur te segmenteren:

Onderdelen en implementatiemodel: on-premises en cloudimplementatiemodellen zijn beschikbaar. Verschillende marktelementen zijn van toepassing op oplossingen en diensten.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7036

Toepassingen: Asset management, BI en analytics, energiemonitoring, capaciteitsplanning en omgevingsmonitoring zijn slechts enkele van de toepassingen voor de wereldwijde geconvergeerde datacenterinfrastructuurmarkt.

Enterprise, managed, colocatie, cloud en edge datacenters behoren tot de verschillende soorten datacenters.

Organisatietype: De markt voor geconvergeerde datacenterinfrastructuur richt zich op grote, kleine en middelgrote bedrijven.

Regio’s: Vanwege het feit dat het actief is in belangrijke gebieden, waaronder Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, evenals de APAC-regio en de Europese landen, heeft geconvergeerde datacenterinfrastructuur nu een marktaandeel van ongeveer 30%.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Markt voor toegangscontrole Onderzoek, per technologie, per toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, verticals – prognose tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operaties, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Converged Data Center Infrastructure Market Size,Converged Data Center Infrastructure Market Share,Trends,Converged Data Center Infrastructure Market Research,Converged Data Center Infrastructure Market Report,Converged Data Center Infrastructure Industry