header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het wereldwijde marktaandeel van landbouwmachines wordt geschat op 324,31 miljard USD door de verkoop, vraag, branchegrootte en trends tot 2030 te stimuleren

Apr 18, 2023 5:00 PM ET

Agriculture Equipment Market Growth Analysis and Research Report 2023 per producttype (tractor en oogstmachine en teelt- en bodemscheidingsapparatuur), functie (oogsten, planten en bemesten, hooien en ploegen en cultiveren), verkoopkanaal (OEM en aftermarket) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Marktoverzicht landbouwmachines

De wereldwijde markt voor landbouwmachines zal naar verwachting een CAGR van 5,55% registreren om tegen 2030 een waarde van USD 324,31 miljard te behouden. Een apparaat, onderdeel van een apparaat of bevestiging aan een apparaat dat bedoeld is om voornamelijk voor landbouwdoeleinden te worden gebruikt, wordt landbouwmachines genoemd. Het belangrijkste element dat de uitbreiding van de wereldwijde markt voor landbouwmachines voedt, is de toenemende behoefte aan landbouwproductie. Daarnaast wordt de marktexpansie gestimuleerd door de beschikbaarheid van goedkope financiering en subsidies, met name op de Aziatische markt.

Grillige weerpatronen en forse prijzen voor landbouwmachines beperken echter de marktexpansie. Niettemin wordt verwacht dat de groeiende vraag naar precisielandbouwinstrumenten zal veranderen in een lucratieve markt voor leveranciers van landbouwapparatuur die in zowel gevestigde als opkomende landen werken.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • AGCO Corp (VS)
  • JC Bamford Excavators Limited (Verenigd Koninkrijk)
  • Deere &; Company (VS)
  • CNH Industrial NV (Verenigd Koninkrijk)
  • Kubota Corporation (Japan)
  • Daedong Industrial Co Ltd (VS)
  • Iseki & Co. Ltd (Japan)
  • CLAAS KGaA mbH (Duitsland)
  • Mahindra & Mahindra Limited (Indië)
  • en Escorts Limited (India) en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2182

Mahindra &; Mahindra’s Ltd. lanceerde een new-age geavanceerde tractor serie genaamd de Yuvo Tech.

CNH Industrial N.V. heeft Raven Industries, Inc. overgenomen, een in de VS gevestigde leider in precisielandbouwtechnologie. De overname hielp de positie van CNH Industrial op de wereldwijde markt voor landbouwmachines te versterken door sterke innovatiemogelijkheden toe te voegen in autonome en precisielandbouwtechnologie

Groei van de markt voor landbouwmachines drijvende factoren

  • Overheidssteun voor landbouwmechanisatie en subsidies
  • Ontwikkelingsgebieden Verhoging van de productie en verkoop van landbouwmachines
  • Snel groeiende online en offline foodservicecentra wereldwijd
  • Inzet van mechanische energie en geavanceerde technologieën

Marktsegmentatie van landbouwmachines

De wereldwijde markt voor landbouwmachines is gesegmenteerd in producttype, functie en verkoopkanaal.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in tractoren, oogstmachines, teelt, grondscheidingsapparatuur en andere.

Op basis van de functie is de markt gesegmenteerd in oogsten, planten en bemesten, hooien, ploegen en cultiveren en andere.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt gesegmenteerd in OEM, Aftermarket.

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2182

Regionale analyse van de markt voor landbouwmachines

De regio Azië-Pacific is een van de grootste markten voor landbouwmachines. Het is mogelijk om de stijgende oogst-, zaadplant-, irrigatie- en cultuuractiviteiten op landbouwvelden toe te schrijven aan de toegenomen behoefte van de regio aan landbouwtractoren. Azië-Pacific heeft een rijke leverancier van groenten en fruit, heeft betaalbare arbeidskrachten en heeft een vriendelijk politiek beleid in landen als India, China, Japan en Zuid-Korea. Deze landen leggen ook veel nadruk op landbouw, dus de vraag naar landbouwmachines in die industrie zal naar verwachting vrij hoog zijn.

Andere gerelateerde rapporten:

Handheld Blower Marktgrootte, Aandelenprognose 2030

Cutting Tools Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Mechanical Hand Tools Market Research Report – Wereldwijde prognose 2030

Power Tools Marktonderzoeksrapport –Wereldwijde prognose tot 2027

Spinning Machinery Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Agriculture Equipment Market Manufacturers,Agriculture Equipment Market Sales,Agriculture Equipment Market Revenue,Agriculture Equipment Market Growth,Agriculture Equipment Market Size