header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van LAN-kabels zal naar verwachting USD 9,60 miljard bereiken bij een CAGR van 4,8% in 2030

Apr 18, 2023 1:31 PM ET

Marktinzichten in LAN-kabels

Bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 4,8% tijdens de beoordelingsperiode, wordt verwacht dat de marktwaarde voor LAN Cable Market zou stijgen van USD 5.778,9 miljoen in 2020 tot USD 9,60 miljard in 2030.

Een van de fysieke componenten van een netwerk, LAN-kabels, wordt gebruikt om een router te koppelen aan alle randapparaten en vervolgens wordt die router of modem aangesloten op een lokale server om communicatie via een lokaal netwerk mogelijk te maken.

Deze koperdraden koppelen laptops of desktopcomputers aan switches, routers en modems. Een LAN biedt ongetwijfeld verbinding voor een beperkt gebied, maar andere LAN’s kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een groter netwerk te vormen. Deze kabels zijn onderverdeeld in vele categorieën op basis van overdrachtssnelheid, internetconnectiviteit en bandbreedte, en de eindgebruiker kan er een kiezen op basis van zijn behoeften.

Een van de belangrijkste redenen voor de uitbreiding van de LAN-kabelmarkt is de groeiende vraag naar de bouw van datacenters en het uitgebreide gebruik ervan door commerciële en overheidsorganisaties. Ten tweede, een factor die de LAN-kabelmarkt kan helpen uitbreiden, is de groeiende behoefte aan snel datatransport.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10130

Ook kunnen de groeiende infrastructuur- en ontwikkelingsprojecten gedeeltelijk indirect de schuld zijn van de uitbreiding van de LAN-kabelmarkt. Ten slotte zijn andere factoren die direct verband kunnen houden met de uitbreiding van dit bedrijf hun grote duurzaamheid en verminderde beveiligingsrisico’s in vergelijking met andere netwerkbenaderingen zoals Bluetooth- of Wi-Fi-technologieën. In 2020 waren er wereldwijd zo’n 7600 datacenters en in 2025 zouden dat er 9800 zijn.

Belangrijkste spelers

  • Black Box Corporation in de Verenigde Staten,
  • Fiberstore (FS.COM Inc.)
  • com Co Ltd
  • Infinite Electronics International Inc
  • Belden Inc
  • Hitachi Ltd
  • Nexans NV in
  • DBA Primus-kabel
  • Huzhou Shumai Cable Co, Ltd
  • LEONI AG
  • General Cable Technology Corporation (VS)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/lan-cable-market-10130

Regionale evaluatie

Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten en Afrika zijn de zes belangrijkste regio’s van de wereld waar de LAN-kabel Makret-beweging extreem actief is.

Vanwege de toenemende behoefte aan snelle gegevensoverdracht, zal het Noord-Amerikaanse gebied alle andere regio’s in de LAN-kabelmarkt blijven leiden. Een andere factor die de groei van dit bedrijf op dit gebied stimuleert, is het bestaan van technologisch geavanceerde infrastructuren en de oprichting van verschillende datacenters om de werkgelegenheid te stimuleren. Vanwege de toenemende behoefte aan deze LAN-kabels in zijn groeiende economieën zoals India, China, Japan, Zuid-Korea en Indonesië, zou de Regio Azië-Pacific de op een na grootste markt zijn.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10130

Overzicht van het segment:

De prestaties van verschillende marktsegmenten zullen naar verwachting leiden tot een aanzienlijke groei in de LAN-kabelmarkt.

Het CATEGORIE 6-KABEL-segment zal het snelst groeien en meer dan enig ander segment bijdragen aan de uitbreiding van de LAN-kabelmarkt. Deze kabels zijn achterwaarts compatibele twisted pairs voor Ethernet en andere fysieke netwerklagen, waaronder categorie 5 &; 5E-kabels en categorie 3-kabelstandaarden. Deze kabels zijn ook sneller, dikker en in staat om grotere bandbreedtes te ondersteunen dan elk ander type kabel. De LAN-kabelmarkt is onderverdeeld in de volgende categorieën op verschillende basis voor een versterkingsgebruik:

Cat 6-kabels, Cat 6a-kabels, Cat 5-kabels, Cat 5e-kabels en Cat 7-kabels worden per type vermeld.

Afhankelijk van het gebruik kan het thuis, in de industrie of op kantoor worden gebruikt.

Gerelateerde rapporten:

Enorme MIMO-markt Onderzoeksrapport, per technologie, per antennetype, per spectrum — Prognose tot 2030

Educatieve Robots Markt Per component, type, toepassing, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Tankkaart Markt:Informatie per kaarttype, per voertuigtype, per toepassing en regio— prognose tot 2030

Chip-on-board LED-markt, per materiaal, toepassing, achtergrondverlichting,  autoverlichting – voorspelling tot 2030

Interactieve whiteboardmarkt Onderzoeksrapport: Op type, technologie, schermgrootte en op eindgebruikers – Prognose tot 2027

Mechanische toetsenbordmarkt Rapport: Informatie per producttype, per technologie, per toepassing – Prognose tot 2030

Telecom Power System Market, per componenten, per type, per net – Prognose tot 2030

LAN-kabel markt Onderzoeksrapport: per type, toepassing, per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  LAN Cable Market,LAN Cable Industry,LAN Cable Market Size,LAN Cable Market Share,LAN Cable Market Trends,LAN Cable Market Growth,LAN Cable Market Analysis,LAN Cable Market Report