header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Concurrentielandschap van de medicinale cannabismarkt, marktinnovatie in 2023 met wereldwijde trendvoorspellingen tegen 2030

Apr 18, 2023 1:00 PM ET

Medical Cannabis Market Research Report: Informatie per producttype (vaste stoffen, oplosbare / poeders, olie en zalven en crèmes), per derivaat (cannabidiol en tetrahydrocannabinol), per toedieningsweg (inhalatie, oraal en actueel), per toepassing (pijnbestrijding [neuropathische pijn, kanker en ontstekingspijn], neurologisch gezondheidsbeheer en beheer van de geestelijke gezondheid), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, retailapotheek en online apotheek), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De medicinale cannabismarkt verwijst naar de productie en distributie van op cannabis gebaseerde producten die voor medicinale doeleinden worden gebruikt. Medicinale cannabis wordt gebruikt om verschillende aandoeningen en symptomen te behandelen, waaronder chronische pijn, angst, toevallen, misselijkheid en spierspasmen.

De wereldwijde markt voor medicinale cannabis werd in 2020 geschat op USD 11,4 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,3% van 2021 tot 2028. Factoren die bijdragen aan deze groei zijn onder meer het toenemende bewustzijn en de acceptatie van medicinale cannabis, de toenemende incidentie van chronische ziekten en het groeiende aantal landen dat cannabis voor medische doeleinden legaliseert.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8368

Marktsegmentatie

De markt voor medicinale cannabis kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder producttype, toepassing en distributiekanaal. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie in de medicinale cannabismarkt:

Producttype: De markt voor medicinale cannabis kan worden onderverdeeld in verschillende productsoorten, waaronder oliën, tincturen, capsules, topicals en andere. Oliën en tincturen zijn de meest voorkomende productsoorten op de markt, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en een nauwkeurige dosering bieden.

Toepassing: De markt voor medicinale cannabis kan ook worden gesegmenteerd op toepassing, waaronder chronische pijn, multiple sclerose, kanker, epilepsie en andere. Chronische pijn is de meest voorkomende toepassing voor medicinale cannabis, omdat het effectief is in het verminderen van pijn en ontstekingen.

Distributiekanaal: De markt voor medicinale cannabis kan worden gesegmenteerd per distributiekanaal, waaronder dispensaria, online verkoop en andere. Dispensaria zijn het meest voorkomende distributiekanaal, omdat ze een reeks medicinale cannabisproducten aanbieden en advies geven over dosering en gebruik.

Geografie: De markt voor medicinale cannabis kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, omdat het regelgevingskader en de vraag naar medicinale cannabisproducten per regio verschillen. De Noord-Amerikaanse regio is de grootste medicinale cannabismarkt, gevolgd door Europa en de regio Azië-Pacific.

Demografie: De markt voor medicinale cannabis kan ook worden gesegmenteerd op basis van demografie, omdat medicinaal cannabisgebruik vaker voorkomt onder bepaalde leeftijdsgroepen en geslachten. Oudere volwassenen gebruiken bijvoorbeeld vaker medicinale cannabis voor chronische pijn, terwijl jongere volwassenen het vaker gebruiken voor angst en depressie.

Over het algemeen biedt de segmentatie van de medicinale cannabismarkt waardevolle inzichten in de vraag naar medicinale cannabisproducten, waardoor bedrijven hun producten en marketingstrategieën kunnen afstemmen op de behoeften van verschillende klantgroepen. Top van vorm

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor medicinale cannabis zijn Canopy Growth Corporation, Aurora Cannabis, Tilray, Inc., Aphria Inc. en GW Pharmaceuticals. Deze bedrijven houden zich bezig met de productie, distributie en verkoop van een breed scala aan medicinale cannabisproducten, waaronder oliën, tincturen, capsules en actuele crèmes.

Regionale analyse

De markt voor medicinale cannabis varieert regionaal als gevolg van de verschillende wettelijke kaders en voorschriften voor het gebruik en de verkoop van medicinale cannabisproducten. Hier is een kort overzicht van de medicinale cannabismarkt per regio:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio is een van de grootste en meest volwassen medicinale cannabismarkten, met Canada dat cannabis legaliseert voor medisch gebruik in 2001 en recreatief gebruik in 2018, en veel Amerikaanse staten die medicinale cannabis legaliseren. De regio wordt gedomineerd door grote cannabisbedrijven zoals Canopy Growth Corporation, Tilray en Aurora Cannabis.

Europa: De Europese markt voor medicinale cannabis groeit snel, met verschillende landen die medicinale cannabis de afgelopen jaren hebben gelegaliseerd, waaronder Duitsland, Nederland en Italië. De markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, met projecties die suggereren dat de Europese markt voor medicinale cannabis in 2025 meer dan € 3,2 miljard waard zal zijn.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (146 pagina’s) over medischCannabis: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-cannabis-market-8368

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor medicinale cannabis, met landen als Colombia, Uruguay en Argentinië die medicinale cannabis legaliseren. Deze landen hebben gunstige groeiomstandigheden voor cannabis en verschillende internationale cannabisbedrijven hebben zich in de regio gevestigd.

Azië-Pacific: De markt voor medicinale cannabis in de regio Azië-Pacific bevindt zich in een vroeg stadium, met slechts een paar landen die medicinale cannabis legaliseren, waaronder Israël, Thailand en Australië. De verwachting is echter dat de markt de komende jaren snel zal groeien, gedreven door de toenemende acceptatie en het groeiende bewustzijn van medicinale cannabis.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor medicinale cannabis in het Midden-Oosten en Afrika bevindt zich ook in een vroeg stadium, met slechts een paar landen die medicinale cannabis legaliseren, waaronder Israël en Zuid-Afrika. De verwachting is echter dat de markt de komende jaren zal groeien, gedreven door de toenemende acceptatie en groeiende vraag naar medicinale cannabisproducten. Top van vorm

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

CBD Hemp Oil Market Research Report Informatie per bron (hennep en marihuana), per distributiekanaal (B2B, B2C, ziekenhuisapotheken, online, winkels), per eindgebruiker (medisch, chronische pijn, psychische stoornissen, kanker), per persoonlijk gebruik (wellness, farmaceutische producten, voedsel en dranken, persoonlijke verzorging en cosmetica en nutraceuticals) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Medische marihuana marktonderzoeksrapport Informatie per producttype (vast en gas en oplosbaar / poeders), per toepassing (ziekte van Alzheimer, kanker en schizofrenie en multiple sclerose), per distributiekanaal (detailhandel en apotheekwinkels en online platforms) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Epilepsie marktonderzoeksrapport : per aandoening (epilepsie medicijnresistente / hardnekkige epilepsie, anderen), per diagnose en behandeling (diagnose en behandeling), per eindgebruik (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra, diagnostische centra, anderen) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Cannabis Market,Medical Cannabis Industry,Medical Cannabis Market Size,Medical Cannabis Market Share,Medical Cannabis Market Trend,Medical Cannabis Market Growth