header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Leaf Spring Market Sales Analysis, Industry Size, Share, Top Manufacturers, Global Trends, Growth Dynamics and Forecast 2030

Apr 18, 2023 6:00 PM ET

De Global Automotive Leaf Spring Market wordt geschat op een waarde van USD 6,8 miljard in 2030, met een CAGR van 6,5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Automotive Leaf Spring Marktinzichten

Een bladveer voor auto’s wordt toegepast als een ophangingssysteem om het voertuig te ondersteunen door de hobbels op oneffen wegpaden op te vangen. Dergelijke bronnen omvatten bladeren en omvatten een of meer bladeren. Ze behoren tot een van de traditionele veersystemen voor wielvoertuigen.

De bladveer bestaat uit een eenvoudige structuur, betrouwbare werking, lage kosten en eenvoudig onderhoud. Het kan veel krachten en momenten overbrengen, bepaalt het springtraject van het wiel en heeft tegelijkertijd ook een assertief wrijvingsdempend effect.

Automotive Leaf Spring Market Belangrijkste spelers

De prominente spelers van de Global Automotive Leaf Spring Market zijn;

  • Rassini (Mexico)
  • Hendrickson USA L.L.C. (Verenigde Staten)
  • Sogefi SpA (Italië)
  • Jamna Auto Industries (Indië)
  • Emco Industries (Indië)
  • LITEFLEX (VS)
  • IFC Composite GmbH (Duitsland)
  • NHK Springs Co Ltd (Japan)
  • Benteler-SGL (Oostenrijk)
  • OlgunCelik San. Tic. A.S. (Turkije)
  • en anderen

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8135

Ze worden gebruikt in lichte bedrijfsvoertuigen en HCV’s. Het productieproces voor de bladveren voor auto’s omvat het ponsen van middengaten, het scheren van platte staaf, het verwarmingsproces en de verwarmingsbehandeling. De bladveer van de auto is het meest traditionele elastische onderdeel in het ophangsysteem van de auto en heeft de hefboomwerking van goede betrouwbaarheid, eenvoudige structuur, korte productieprocesstroom, lage kosten en een enorm vereenvoudigde structuur.

De groeiende vraag naar auto’s wereldwijd duwt de bladveermarkt. De bladveren worden meestal toegepast in lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen zoals pick-up trucks en bestelwagens. Sommige fabrikanten van personenauto’s zijn afhankelijk van de implementatie van bladveertechnologie voor een betere ophanging.

De bladveer ervaart een enorme vraag van zowel de OEM-markt als de after-sales vervangingsmarkt, omdat ze over het algemeen aan vervanging toe zijn. De groei van de Automotive Leaf Springs-markt is afhankelijk van de opleving in de automobielsector. De wereldwijde automobielsector groeit snel, wat de vraag naar bladveren voor auto’s stimuleert.

Automotive Leaf Spring Market Regionale Analyse

De Global Automotive Leaf Spring Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste marktaandeel en de grootste groeiregio hebben tijdens de prognoseperiode vanwege het toonaangevende hoogste verbruik van bedrijfsvoertuigen. De beschikbaarheid van arbeid en andere essentiële hulpbronnen tegen een lage prijs in de regio Azië-Pacific wordt verwacht om de markt voor bladveren voor auto’s gedurende de prognoseperiode te stimuleren. Japan heeft een enorm aantal autofabrikanten die naar schatting in de prognoseperiode vraag naar bladveren voor auto’s zullen creëren.

 De regio West-Europa zal naar verwachting het grootste marktaandeel in termen van waarde vertegenwoordigen, aangezien veel grote fabrikanten in deze regio zijn gevestigd.

Latijns-Amerika en MEA-regio’s zien een gestage groei in de markt voor bladveren voor auto’s tijdens de prognoseperiode.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8135

Automotive Leaf Spring Marktsegmentatie

De Global Automotive Leaf Spring Market is onderverdeeld in de volgende types;

Op veertype

  • Parabolische bladveer
  • Multi-Leaf Spring

Op materiaal

  • Metalen bladveren
  • Composiet bladveren

Op locatietype

  • Voorwielophanging
  • Achterwielophanging

Met het voertuig

  • Personenauto’s
  • Lichte bedrijfsvoertuigen
  • Middelzware en zware bedrijfsvoertuigen

Andere gerelateerde rapporten:

Automotive Radiator Fan Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Industrial Air Heaters Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Markt voor brandstofcelaandrijvingen Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Ultra High Performance Bandenmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Automotive Logging Device Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Automotive Leaf Spring Market Segments,Automotive Leaf Spring Market Analysis,Automotive Leaf Spring Market Size,Automotive Leaf Spring Market Growth,Automotive Leaf Spring Market Companies,Automotive Leaf Spring Market Trends