header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 bereikt de groei van de markt voor elektrische bakfietsen 6,0914 miljard USD bij een CAGR van 20% op topbedrijvenanalyse en wereldwijde trends

Apr 18, 2023 6:00 PM ET

Marktinzichten voor elektrische bakfietsen

De markt voor elektrische bakfietsen zal naar verwachting groeien met een CAGR van bijna 20% van 2023 tot 2030 en zal naar verwachting een marktwaarde van ongeveer USD 2042 miljoen bereiken in 2030.
Fietsen en fietsen op batterijen zijn gerelateerd aan elektrische bakfietsen. Nikkelbatterijen en lithium-ion worden gebruikt om deze fietsen van stroom te voorzien en te besturen.

Door hun kleine formaat en lage gewicht zijn elektrische bakfietsen ideaal voor verschillende transportvereisten. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om pakketten, vracht, voedsel en veel effectiever te vervoeren. Het wordt ook steeds populairder omdat ze milieuvriendelijk, duurzaam en minder te bedienen zijn.

Elektrische bakfietsen zijn ontworpen om grote of zware ladingen op een milieuvriendelijke manier te vervoeren. E-bakfietsen zijn bedoeld om in de nabije toekomst voor 20 leveringen te worden gebruikt, volgens een studie uitgevoerd door MRFR.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte2022

USD 1,7 miljard

Marktomvang 2023

USD 2,04 miljard

Marktgrootte 2030

USD 6,0914 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

20.00% (2023-2030)

Basisjaar

2022

Marktprognoseperiode

2023-2030

Historische gegevens

2019- 2021

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7737

Het stimuleren van investeringen in productontwikkeling om high-performance, high-payload draagvermogen en onderhoudsarme fietsen te ontwikkelen, drijft de wereldwijde groei van de markt voor elektrische bakfietsen voort. Groeiende technologische vooruitgang in fietsen is een van de trends op de markt voor elektrische bakfietsen die de groei van de industrie aandrijven.

Het beperkte bereik en de lage snelheid van deze fietsen zijn echter twee van de belangrijkste beperkingen die het marktaandeel van de elektrische bakfietsen beperken. Bovendien zal de toenemende milieuregelgeving in de Europese regio leiden tot aanzienlijke groeimogelijkheden voor de markt gedurende het verwachte tijdsbestek van 2022 tot 2030.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor elektrische bakfietsen zijn;

  • Rad Power Bikes LLC (VS)
  • Jiangsu XinriE-VehicleCo Ltd (China)
  • Cero Elektrische Bakfietsen (US)
  • Yuba Elektrische Bakfietsen (US)
  • Kocass TechnologyCo Ltd. (China)
  • Douze Factory SAS (Frankrijk) en Xtracycle (VS)
  • Worksman Cycles (US)
  • Riese & Müller GmbH (Duitsland)
  • Butchers & Bicycles (Denemarken).

Marktsegmentatie van elektrische bakfietsen

Op basis van het producttype zijn tweewielige elektrische bakfietsen de belangrijkste categorie, die naar verwachting tegen het einde van 2031 bijna 50% van de markt zal uitmaken.

Lithium-ionbatterijen worden voornamelijk toegepast vanwege de hoge laad- en ontlaadefficiëntie, hoge laaddichtheid en lichtgewicht in vergelijking met op lood gebaseerde en nikkelgebaseerde batterijen. Hiervan zullen lithium-ionbatterijen naar verwachting domineren en tegen 2031 meer dan 80% van de markt uitmaken.

De elektrische bakfiets is onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van eindgebruik, zoals koeriers- en pakketdienstverleners, grote retailleveranciers en gepersonaliseerd vervoer, servicelevering en afval, gemeentelijke diensten.

De koeriers- en pakketdienstverlener is vooral verantwoordelijk voor de groei van het mobiliteitsvervoer. De industrie zal naar verwachting een maximaal omzetaandeel van meer dan 45 bijdragen.

Dit kan worden toegeschreven aan het groeiende aantal e-commerce leverings- en logistieke doeleinden die naar verwachting de noodzaak voor elektrische bakfietsen op wereldwijde schaal zullen stimuleren.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7737

Regionale analyse van de markt voor elektrische bakfietsen

Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika zijn de regionale categorisaties van de elektrische bakfietsindustrie.

De vraag in de VS zal naar verwachting met bijna 9% toenemen in de prognoseperiode. De mobiliteitsindustrie van het land wordt ondersteund door een goed ontwikkelde infrastructuur en wordt substantieel ondersteund door de overheid. Dienovereenkomstig heeft de VS het meest verhoogde uitgavenniveau in Noord-Amerika. 

Groeiende investeringen in mobiliteit en stadsvervoer creëren expressieve groeimogelijkheden voor elektrische bakfietsen in Duitsland. Het leidt momenteel de wereldmarkt, met een waardering die naar verwachting US $ 545,2 miljoen zal bereiken in 2031.

Europa zal naar verwachting een geëvolueerd verbruik voor elektrische bakfietsen vertonen als gevolg van strikte overheidsvoorschriften over het gebruik van door IC-motoren aangedreven tweewielers, vooral in de Europese Unie.

Bovendien wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste groei zal doormaken in de prognoseperiode van 2022 tot 2030. De regio zal waarschijnlijk impliciete groei krijgen vanwege de opkomende of snel ontwikkelende economieën. Het toenemende bewustzijn over milieuvriendelijke en emissiearme transportalternatieven om de escalerende milieuzorg te bestrijden, ondersteunt de regionale marktgroei.

Andere gerelateerde rapporten:

Legeringen voor automotive markt

Automotive E-tailing Markt

Automotive Metal Stamping Markt

Automotive Clutch Markt

Wereldwijde markt voor brandstofleveringssystemen voor auto’s

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Electric Cargo Bikes Market Companies,Electric Cargo Bikes Market Trends,Electric Cargo Bikes Market Technology,Electric Cargo Bikes Market Sales,Electric Cargo Bikes Market Revenue,Electric Cargo Bikes Market Forecast