header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stolen Vehicle Recovery Market Estimation voorspelde USD 13.408,83 miljoen, bij een CAGR van 7,59% Driving Technology, wereldwijde trends en de toekomst van de industrie tot 2030

Apr 18, 2023 7:00 PM ET

Marktinzichten voor het terugvinden van gestolen voertuigen:

Tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030 zal de wereldwijde markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen naar verwachting groeien met een CAGR van 7,59%.

Het autobeveiligingssysteem beschermt de auto tegen schadelijke bedreigingen van buitenaf om hem veilig te houden. Elektronische onderdelen zoals microcontrollers, GSM-modules, GPS-modems, niveauverschuiver IC’s, GSM-modems, LED’s, LCD’s, relaisdrivers, nabijheidssensoren en bewegingssensoren zijn allemaal opgenomen in een gestolen voertuigbeveiligingssysteem. Het bevat ook op zichzelf staande modules van ingewikkeld verbonden elektronische componenten zoals condensatoren, weerstanden, transistors, diodes en zekeringen die het eenvoudig maken om gestolen auto’s te identificeren.

Belangrijkste spelers:

De toonaangevende bedrijven in de wereldwijde markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen zijn,

  • Denso Corporation (Japan)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • HELLA GmbH &; Co. KGaA (Duitsland)
  • Valeo (Frankrijk)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Continental AG (Duitsland)
  • Lear Corporation (VS)
  • Tokairika Co Ltd (Japan)
  • OMRON Corporation (Japan)
  • en ALPS Alpine Co. Ltd.

Vraag een gratis rapportvoorbeeld aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7652

Volgens technologie had het segment radiofrequentie-identificatie het grootste marktaandeel (51,82%) in 2017, genereerde het USD 4.828,18 miljoen en zal het naar verwachting de komende vijf jaar groeien met een CAGR van 7,55%. De categorie centrale sluitsystemen, die goed was voor USD 3.011,6 miljoen en in 2017 het grootste marktaandeel per component had (32,32%), zal naar verwachting de komende vijf jaar groeien met een CAGR van 3,82%.

Volgens het verkoopkanaal had het OEM-segment het grootste marktaandeel in 2017 met een omzet van USD 7.525,8 miljoen en zal het naar verwachting de komende vijf jaar groeien met een CAGR van 5,64%. Volgens het voertuigtype had de categorie personenauto’s het grootste marktaandeel in 2017 met 69,07%, genereerde USD 6.435,4 miljoen en zal naar verwachting de komende vijf jaar groeien met een CAGR van 5,94%.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Omvang van de markt

2027: USD 13.408,83 miljoen

2030: Aanzienlijke waarde

  CAGR

  7,59% CAGR (2022 tot 2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

Marktsegmentatie voor het terugvinden van gestolen voertuigen:

Op basis van technologie, component, voertuigtype, verkoopkanaal en regio is de wereldwijde markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen gesegmenteerd. De markt is onderverdeeld in ultrasoon, radiofrequentie-identificatie (RFID) en andere categorieën op basis van technologie. Omdat het helpt bij het identificeren van de dief via radiogolven, wordt voorspeld dat het segment voor radiofrequentie-identificatie de markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen zal domineren. RFID maakt de locatie, identificatie en tracking van objecten mogelijk door gegevens via een radiogolf naar een kleine chip te verzenden die aan het object is bevestigd.

Met behulp van radiofrequentiesignalen om de auto te activeren, dient RFID als een belangrijke sensor in een autobeveiligingssysteem. De tagsensor bepaalt of de bestuurder toegang heeft om het voertuig te bedienen of niet en maakt vergrendeling mogelijk als een gebruiker wordt geïdentificeerd als geen toegang. Als gevolg hiervan kan RFID worden gebruikt voor toepassingen met betrekking tot voertuigveiligheid dankzij de brede operationele mogelijkheden.

De markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen is onderverdeeld in segmenten op basis van regio, verkoopkanaal, technologie, component en voertuigtype.

Dankzij de technologie zijn er radiofrequentie-identificatie,  ultrasoon gebruik en andere technologische ontwikkelingen. Met het gebruik van Component zijn de typen System to Protect Against Ultrasonic Intruders (UIP), Siren Powered Reserve (BBS), Autonomous collision detection, central locking en automatic driver recognition (ADRS), anderen met Remote Keyless Entry

Op basis van voertuigtype zijn er bedrijfsvoertuigen, personenauto’s. Verkoopkanalen zijn van typen die OEM, aftermarket zijn.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7652

Terugvinden van gestolen voertuigenRegionale marktanalyse:

De markt voor het terugvinden van gestolen voertuigen is verdeeld in vier regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. Met een aandeel van 51,13% in 2017 zal Azië-Pacific naar verwachting het grootste marktaandeel hebben voor teruggevonden gestolen voertuigen wereldwijd gedurende de prognoseperiode.

In termen van regio, de markt voor het terugwinnen van gestolen voertuigen wereldwijd, had Azië-Pacific het grootste marktaandeel in 2017. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste marktgroei doormaken tijdens de prognoseperiode, grotendeels als gevolg van een toename van de vraag naar auto’s, met name in China en India. Omdat het de thuisbasis is van veel internationale spelers die zich concentreren op de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen voor de voertuigen, wordt verwacht dat Europa de op een na grootste markt zal zijn tijdens de prognoseperiode.

Andere gerelateerde rapporten:

Luchtfilter voor automotive markt

Automotive Axle Markt

Automotive Connectoren Markt

Wereldwijde automotive transmissiemarkt

Automotive mistlampen markt

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Stolen Vehicle Recovery Market Trends,Stolen Vehicle Recovery Market Technology,Stolen Vehicle Recovery Market Solutions,Stolen Vehicle Recovery Market Size,Stolen Vehicle Recovery Market Revenue,Stolen Vehicle Recovery Market Forecast