header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ziekenhuisbeddenmarkt groeit met een gezonde CAGR van 7,50% met een waarde van USD 5,52 miljard in 2030 | MRFR

Apr 18, 2023 2:51 PM ET

Marktonderzoek naar ziekenhuisbedden Rapport Informatie per type (acute zorg, langdurige zorg, psychiatrische en bariatrische zorg, anderen), per stroom (elektrisch, semi-elektrisch, handmatig), per eindgebruiker (ziekenhuis, klinieken, ambulant) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

De marktomvang van ziekenhuisbedden werd gewaardeerd op USD 3,1 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 3,33 miljard in 2022 tot USD 5,52 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,50% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).  

De markt voor ziekenhuisbedden is een segment van de wereldwijde medische meubelindustrie dat voornamelijk wordt aangedreven door de toenemende vraag naar betere gezondheidszorgfaciliteiten, de toenemende vergrijzing van de bevolking en een groeiend aantal ziekenhuizen en klinieken wereldwijd. Ziekenhuisbedden zijn ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden aan patiënten tijdens hun verblijf in ziekenhuizen of medische voorzieningen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/898

Hospital beds market 1

Belangrijkste spelers

De markt is zeer concurrerend en gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers en nieuwkomers die strijden om marktaandeel. De belangrijkste spelers op de markt voor ziekenhuisbedden zijn Hill-Rom Holdings, Inc., Stryker Corporation, Invacare Corporation, Linet spol. s r.o. en Getinge AB.

Marktsegmentatie

De markt voor ziekenhuisbedden kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, technologie, eindgebruiker en regio.

Op basis van het type kan de markt voor ziekenhuisbedden worden gesegmenteerd in handmatige bedden, semi-elektrische bedden en elektrische bedden. Handmatige bedden zijn het traditionele type ziekenhuisbedden die handmatige aanpassing van de bedpositie door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg vereisen. Semi-elektrische bedden hebben een gemotoriseerde aanpassing voor de hoofd- en voetposities, terwijl elektrische bedden een gemotoriseerde aanpassing hebben voor de hele bedpositie. Het segment elektrische bedden zal naar verwachting in een hoger tempo groeien als gevolg van de toenemende vraag naar geavanceerde zorgfaciliteiten en stijgende zorguitgaven.

Op basis van technologie kan de markt voor ziekenhuisbedden worden gesegmenteerd in aangedreven en niet-aangedreven bedden. Aangedreven bedden zijn elektrische bedden met extra functies, zoals gemotoriseerde hoogteverstelling en beduitgangsalarmen, terwijl niet-aangedreven bedden geen elektrische componenten hebben. Niet-aangedreven bedden zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege hun lage kosten en hoge beschikbaarheid, vooral in ontwikkelingslanden.

Op basis van de eindgebruiker kan de markt voor ziekenhuisbedden worden gesegmenteerd in ziekenhuizen, thuiszorginstellingen en andere. Het segment ziekenhuizen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege het toenemende aantal ziekenhuizen wereldwijd en het stijgende aantal patiënten dat in ziekenhuizen wordt opgenomen. Het segment thuiszorginstellingen zal naar verwachting in een hoger tempo groeien als gevolg van de stijgende vraag naar thuiszorgdiensten en de toenemende beschikbaarheid van geavanceerde medische apparatuur voor thuisgebruik.

Op basis van de regio kan de markt voor ziekenhuisbedden worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Elke regio heeft zijn eigen unieke factoren die de marktgroei beïnvloeden, zoals besproken in het vorige antwoord.

Regionale analyse

De markt voor ziekenhuisbedden kan regionaal worden geanalyseerd op basis van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste aandeel hebben in de markt voor ziekenhuisbedden vanwege de aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, hoge zorguitgaven en het toenemende aantal ziekenhuisbedden in de regio. De VS zal naar verwachting de marktgroei in Noord-Amerika leiden vanwege de grote vraag naar ziekenhuisbedden en het toenemende aantal ziekenhuizen en klinieken.

Europa zal naar verwachting het op een na grootste marktaandeel hebben vanwege de aanwezigheid van een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem, de toenemende geriatrische bevolking en de hoge acceptatie van geavanceerde medische apparatuur. Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zullen naar verwachting de belangrijkste markten in Europa zijn.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (148 pagina’s) over ziekenhuisbedden

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hospital-bed-market-898

De regio Azië-Stille Oceaan zal naar verwachtinggetuige van een aanzienlijke groei tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende bevolking, stijgende zorguitgaven en het toenemende aantal ziekenhuizen en klinieken in de regio. De groeiende medische toerisme-industrie en de stijgende vraag naar thuiszorginstellingen zullen naar verwachting ook de marktgroei in de regio stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei laten zien als gevolg van de toenemende overheidsinitiatieven voor de ontwikkeling van gezondheidszorginfrastructuur en de stijgende vraag naar geavanceerde medische apparatuur in deze regio’s.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor ziekenhuisbedden wereldwijd zal groeien, waarbij verschillende regio’s hun eigen unieke factoren hebben die de marktgroei beïnvloeden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Suture Needle Market Research Report: Informatie door vormen (rechte naalden, J-vormige naalden, samengestelde curvevormige naalden en half gebogen), typen (oognaalden en oogloos), eindgebruikers (ambulante chirurgische centra, ziekenhuis, klinieken en anderen) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Connected Medical Devices Marktinformatie , per product (ECG-bewakingsapparatuur, BP-monitor), apparaat (wearables en niet-wearables), toepassing (bewaking op afstand en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen) – prognose tot 2030

Dental Carpule Market Research Report Informatie per component (Etidocaïne, Lidocaïne, RopiVacaine, Prilocaïne, Bupivacaïne, Mepivacaïne, Articaine, en anderen), Per materiaal (metalen carpule, glazen carpule en plastic carpule), door eindgebruikers (thuiszorg, tandheelkundige klinieken en ziekenhuizen, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hospital beds market,Hospital beds market trends,Hospital beds market Size,Hospital beds market Share,Hospital beds market Growth,Hospital beds market Demand,Hospital beds market Forecast,Hospital beds market Analysis,Hospital beds Industry,Hospital beds market Insights