header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Rice Milling Market Revenue, Top Manufacturing Trends, Sales, Growth Dynamics, Industry Size, Regional Analysis en Global Forecast 2030

Apr 18, 2023 4:00 PM ET

India Rice Milling Market Growth Analysis and Research Report By Equipment (Rice Whitening Machinery, Pre Cleaner Machinery, Paddy Separator Machinery, Length Grader Machinery, and others) By Capacity (1 To 10 Ton, 10 To 20 Ton, and More than 20 Ton), and Region – Forecast 2022-2030.

India Rice Milling Market Research Insights

Het marktaandeel van India Rice Milling zal naar verwachting in 2022 een marktomvang van USD 392,6 miljoen bereiken. Het zal naar verwachting groeien met 3,51% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030

Rijst malen is het proces van het verwijderen van de buitenste lagen van rijstkorrels (schillen of schillen) om witte rijst te produceren, wat de primaire vorm van rijst is die over de hele wereld wordt geconsumeerd. Rijst malen kan handmatig of mechanisch worden gedaan en het omvat verschillende stappen, waaronder reinigen, ontstoken, bleken en polijsten. De vraag naar rijst is tijdens de pandemie relatief stabiel gebleven, omdat het voor veel mensen over de hele wereld een basisvoedsel is.

De pandemie heeft echter sommige toeleveringsketens verstoord en er zijn enkele vertragingen opgetreden in de productie en distributie van rijst. In sommige gevallen heeft de pandemie ook een impact gehad op de manier waarop rijst wordt gemalen en verwerkt. Sommige rijstfabrieken hebben bijvoorbeeld extra veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, zoals het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’ s) en sociale afstand, om het risico op overdracht van het virus te verminderen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Buhler Groep
  • G. Dandekar Machine Works Ltd
  • Satake Corporation
  • Savco Verkoop Pvt Ltd
  • S Internationaal
  • Fowler Westrup
  • Mill Master Machines Pvt Ltd
  • Perfecte uitrusting
  • Patker Engineers en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3566

Nieuws uit de industrie

  • In mei 2022 kondigde Adani Wilmar de overname aan van Kohinoor Brand in India van McCormick Switzerland GMBH. De overname omvat het Kohinoor-merkenportfolio bestaande uit Kohinoor voor premium Basmati-rijst en Charminar voor betaalbare rijst.
  • In januari 2022 kondigde Benlink, een bedrijf dat eigendom is van Buhler, zijn strategische partnerschap met Alfa Level aan om de diensten in voedsel- en energiediensten uit te breiden.

 Omvang van de markt

  2030: USD 392,6 miljoen

  CAGR

  3,51% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

India Rijst Milling Marktsegmentatie

De Indiase rijstmolenmarkt is gesegmenteerd in apparatuur en capaciteit.

Op basis van de apparatuur is de markt gesegmenteerd in Rice Whitening Machinery, Pre-Cleaner Machinery, Paddy Separator Machinery, Length Grader Machinery en anderen.

Op basis van de capaciteit is de markt gesegmenteerd in 1 tot 10 ton, 10 tot 20 ton en meer dan 20 ton.

India Rice Milling Market Regionale Analyse

De vraag naar Indiase basmatirijst is sterk in de Europese Unie en de Verenigde Staten. De stijging van de rijstconsumptie in opkomende en ontwikkelingslanden zal naar verwachting de rijstproductie stimuleren. Bovendien zal de vraag naar verpakte rijst naar verwachting stijgen vanwege voedselveiligheids- en voedingsproblemen. Losse rijst heeft een grotere kans op besmetting door fysische, chemische en biologische reacties in het milieu.

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3566

Marktgroei drijvende factoren

  • Veranderende consumentenvoorkeuren
  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij belangrijke spelers
  • Verhoogde investeringen in technologische opwaardering en modernisering van rijstmolens in India
  • Ondersteunend beleid en regelingen van de overheid

Andere gerelateerde rapporten die aan bod komen:

India Color Sorter Market Research Report – Prognose 2030

Industrial Valve Marktomvang, aandeel, trends en voorspelling tot 2030

Safety Valve Marktaandeel, vraag en prognose tot 2030

Metal Cutting Tools Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Mechanical Hand Tools Market Research Report – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Rice Milling Market Revenue,India Rice Milling Market Sales,India Rice Milling Market Analysis,India Rice Milling Market Growth,India Rice Milling Market Forecast