header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Car T Cell Therapy Market Report zal groeien met een CAGR van 48,96% die naar verwachting usd 10,41 miljard zal bereiken in 2027

Apr 19, 2023 11:30 AM ET

CAR T-celtherapiemarkt: informatie per doelantigeen (CD19, CD22), per toepassing (diffuus grootcellig B-cellymfoom, acute lymfatische leukemie) en regio (VS, Europa, China en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

De Car T Cell Therapy-markt is de afgelopen jaren snel gegroeid, met een aantal bedrijven die Car T-celtherapieproducten ontwikkelen voor de behandeling van verschillende soorten kanker. De wereldwijde Car T Cell Therapy-markt zal naar verwachting usd 10,41 miljard bereiken in 2027, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 48,96% in 2027.

Car T Cell Therapy is een vorm van immunotherapie waarbij genetisch gemodificeerde T-cellen worden gebruikt om kanker te behandelen. Het werkt door T-cellen uit het bloed van een patiënt te extraheren, ze te engineeren om chimere antigeenreceptoren (CARs) tot expressie te brengen die kankercellen herkennen en targeten, en vervolgens de gemodificeerde T-cellen terug in de bloedbaan van de patiënt te injecteren.

Belangrijkste spelers

Hier zijn enkele belangrijke spelers op de Car T Cell Therapy-markt: Novartis AG, Gilead Sciences, Inc., Kite Pharma, Inc., Juno Therapeutics, Inc. (overgenomen door Celgene Corporation), Pfizer, Inc., bluebird bio, Inc., Cellectis S.A., Sorrento Therapeutics, Inc., Mustang Bio, Inc., Autolus

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8102

Marktsegmentatie

De Car T Cell Therapy-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals indicatie, doelantigeen, eindgebruiker en geografie. Hier zijn enkele van de belangrijkste marktsegmenten:

Indicatie: De Car T Cell Therapy-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type kanker dat wordt gebruikt om te behandelen. Enkele van de belangrijkste indicaties voor Car T-celtherapie zijn leukemie, lymfoom en solide tumoren.

Doelantigeen: De markt voor auto-T-celtherapie kan ook worden gesegmenteerd op basis van het doelantigeen. De meest gerichte antigenen zijn CD19, CD22 en BCMA.

Eindgebruiker: De Car T Cell Therapy-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruiker, waaronder ziekenhuizen, kankeronderzoeksinstituten en klinieken.

Geografie: De Car T-celtherapiemarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Naast de bovenstaande segmenten kan de Car T-celtherapiemarkt ook worden gesegmenteerd op basis van het type technologie dat wordt gebruikt, zoals virale vectoren, niet-virale vectoren en elektroporatie. De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van het type T-cel dat wordt gebruikt, zoals CD4 T-cellen en CD8 T-cellen.

De marktsegmentatie van Car T Cell Therapy biedt een uitgebreid inzicht in de marktdynamiek en helpt bij het identificeren van de belangrijkste groeimogelijkheden in de markt. Het helpt ook bij het ontwikkelen van gerichte marketingstrategieën en het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen.

Regionale analyse

De Car T Cell Therapy-markt is een wereldwijde markt met een aanzienlijk groeipotentieel. Hier is een regionale analyse van de markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor Car T-celtherapie, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan deze markt. De aanwezigheid van grote farmaceutische en biotechnologische bedrijven in de regio, een gunstig vergoedingsbeleid en een hoge prevalentie van kanker stimuleren de groei van de Car T Cell Therapy-markt in Noord-Amerika.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor Car T Cell Therapy. Factoren die de marktgroei in deze regio stimuleren, zijn onder meer een hoge incidentie van kanker, toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een gunstig regelgevingsbeleid.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over Car T Cell Therapy: https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-t-cell-therapy-market-8102

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken in de Car T Cell Therapy-markt. Factoren die deze groei stimuleren, zijn onder meer een grote patiëntenpool, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en stijgende investeringen door farmaceutische en biotechnologische bedrijven in de regio.

Latijns-Amerika: De Car T Cell Therapy-markt in Latijns-Amerika is relatief klein, maar zal naar verwachting de komende jaren groeien. Factoren die de marktgroei in deze regio stimuleren, zijn onder meer toenemende overheidssteun voor kankeronderzoek en de ontwikkeling van nieuwe therapieën.

Midden-Oosten en Afrika: De Car T Cell Therapy-markt in het Midden-Oosten en Afrika bevindt zich nog in een vroeg stadium. Factoren die de marktgroei in deze regio stimuleren, zijn onder meer de toenemende gezondheidszorguitgaven, toenemend bewustzijn over kanker en de invoering van gunstig overheidsbeleid.

Kortom, de Car T Cell Therapy-markt zal naar verwachting de komende jaren in alle regio’s een aanzienlijke groei doormaken, waarbij Noord-Amerika en Europa momenteel de markt domineren. De marktgroei in Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting worden aangedreven door toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, gunstig overheidsbeleid en een grote patiëntenpool.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Celtherapie markt Onderzoeksrapportinformatie per celtype (stamcel, {beenmerg, bloed, navelstreng-afgeleide, van vetweefsel afgeleide stamcel en anderen [placenta en niet-specifieke cellen]} en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, musculoskeletale aandoeningen, auto-immuunziekten, dermatologie en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en academische en onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Nano Therapie Markt Onderzoeksrapport per technologie (nanomateriaal en biologisch apparaat, nano-elektronische biosensor, moleculaire nanotechnologie, implanteerbare cardioverter-defibrillatoren), per toepassing (hart- en vaatziekten, kankertherapie, diabetesbehandeling, reumatoïde artritis), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en onderzoeksinstellingen) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Car T Cell Therapy Market,Car T Cell Therapy Market Size,Car T Cell Therapy Market Report,Car T Cell Therapy Market Overview,Car T Cell Therapy Market Insights