header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IoT-verzekeringsmarkt zal naar verwachting tot het einde van 2030 een sectorgroei van 55,72% hebben

Apr 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Internet of Things (IoT) Insurance-markt verwijst naar het gebruik van IoT-technologie in de verzekeringssector om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen en te analyseren, waaronder verbonden apparaten zoals sensoren, wearables en smart home-apparaten. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om risico’s te beoordelen, verliezen te voorkomen en verzekeringspolissen aan te passen op basis van individueel gedrag.

De wereldwijde IoT-verzekeringsmarkt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringspolissen. De wereldwijde omvang van de IoT-verzekeringsmarkt zal naar verwachting usd 2.452,45 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 55,72 % tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Belangrijkste spelers

De IoT-verzekeringsmarkt is relatief nieuw en groeit snel, en er zijn verschillende belangrijke spelers actief in deze markt. Hier zijn enkele van de belangrijkste spelers op de IoT-verzekeringsmarkt:

  • IBM Corporation
  • SAP SE
  • Cisco Systems Inc
  • Accenture nv
  • Oracle Corporation
  • Allianz SE
  • München Re Group
  • AXA NV
  • American International Group Inc
  • Liberty Onderlinge Verzekeringsmaatschappij
  • Verisk Analytics Inc
  • Assicurazioni Generali S.p.A
  • State Farm Onderlinge Autoverzekeringsmaatschappij
  • Landelijke onderlinge verzekeringsmaatschappij
  • Vooruitstrevend bedrijf

 

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2700

Regionale analyse

De IoT-verzekeringsmarkt is een wereldwijde markt en de groei ervan wordt aangedreven door verschillende factoren, zoals de toenemende acceptatie van IoT-apparaten, de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringspolissen en de noodzaak om verliezen te voorkomen. Hier is een regionale analyse van de IoT-verzekeringsmarkt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de IoT-verzekeringsmarkt domineren vanwege de aanwezigheid van grote IoT-verzekeringsmaatschappijen, technologische vooruitgang en de hoge acceptatiegraad van IoT-apparaten. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de groei van de IoT-verzekeringsmarkt in deze regio.

Europa: Europa is ook een belangrijke markt voor IoT-verzekeringen vanwege de aanwezigheid van grote spelers en de toenemende acceptatie van IoT-apparaten in de regio. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zullen naar verwachting de groei van de IoT-verzekeringsmarkt in Europa stimuleren.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de snelste groei in de IoT-verzekeringsmarkt als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten, de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringspolissen en de aanwezigheid van opkomende economieën zoals China, India en Japan.

Midden-Oosten en Afrika: De IoT-verzekeringsmarkt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringspolissen.

Latijns-Amerika: De IoT-verzekeringsmarkt in Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken als gevolg van de aanwezigheid van opkomende economieën zoals Brazilië en Mexico, samen met de toenemende acceptatie van IoT-apparaten.

Kortom, de IoT-verzekeringsmarkt zal naar verwachting aanzienlijk groeien in alle regio’s als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verzekeringspolissen. De groeisnelheid kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals technologische vooruitgang, de aanwezigheid van grote spelers en de mate van acceptatie van IoT-apparaten in elke regio.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-things-iot-insurance-market-2700 

Marktsegmentatie

De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals type, toepassing, verzekeringstype en regio. Hier zijn enkele van de marktsegmentatiecategorieën voor de IoT-verzekeringsmarkt:

Op type: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het type IoT-apparaten dat wordt gebruikt, zoals verbonden auto’s, slimme huizen, wearables en andere.

Per toepassing: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, zoals ziektekostenverzekeringen, opstalverzekeringen, autoverzekeringen en andere.

Op verzekeringstype: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het type verzekering, zoals eigendoms- en ongevallenverzekeringen, levensverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en andere.

<span lang="EN-IN" style="font-size: 8.5pt; font-family: 'Verdana',sans-serif; color:zwart;” >Per regio: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de regio, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Op bedrijfsmodel: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het gebruikte bedrijfsmodel, zoals pay-as-you-go-verzekeringen, pay-how-you-drive-verzekeringen en andere.

Per eindgebruiker: De IoT-verzekeringsmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruiker, zoals individuele consumenten, kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de IoT-verzekeringsmarkt een diepgaander inzicht in de markt en helpt het bedrijven om hun producten en diensten aan te passen aan de specifieke behoeften van verschillende klantsegmenten.

Dit rapport kopen (PDF van 100 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren): https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2700

*Top trending rapporten*

Data Analytics Marktonderzoeksrapport Wereldwijde prognose tot 2030

Quantum Computing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  IoT Insurance Market Share,IoT Insurance Market,IoT Insurance Market Size,IoT Insurance Market Growth,IoT Insurance Market Trends,IoT Insurance Market Demands,IoT Insurance Industry