header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Enterprise Artificial Intelligence Market zal naar verwachting US $ 155,2 miljard bereiken in 2030 | Een CAGR 34,60% | Sentinent Technologies, SAS Instituut

Apr 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Enterprise Artificial Intelligence (AI) Market verwijst naar het gebruik van AI-technologie in bedrijfsactiviteiten om de efficiëntie, nauwkeurigheid en besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren. De wereldwijde AI-markt voor ondernemingen groeit snel, aangedreven door vooruitgang op het gebied van machine learning, natuurlijke taalverwerking en cognitieve computing. De markt omvat verschillende AI-technologieën, zoals machine learning, natuurlijke taalverwerking, spraakherkenning en deep learning.

De wereldwijde AI-marktomvang voor ondernemingen zal naar verwachting groeien van USD 4,68 miljard in 2020 tot USD  155,2 miljard in 2030, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 34,60% tijdens de prognoseperiode. De marktgroei wordt voornamelijk gedreven door de toenemende acceptatie van AI-aangedreven technologieën door verschillende industrieën, waaronder gezondheidszorg, financiën, detailhandel en productie.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5794

Enterprise Artificial Intelligence Industry Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de zakelijke AI-markt zijn

  • IBM Corporation
  • Google LLC
  • Microsoft Corporation
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Intel Corporation
  • Accenture

 

Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om hun AI-aanbod te verbeteren en een concurrentievoordeel op de markt te behalen.

Regionale analyse

De Enterprise Artificial Intelligence (AI) markt groeit wereldwijd, maar de adoptie en groeisnelheid van AI-technologieën varieert tussen verschillende regio’s. Hier is een regionale analyse van de Enterprise AI-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de Enterprise AI-markt domineren vanwege de aanwezigheid van grote AI-technologieleveranciers en de hoge acceptatiegraad van AI-technologieën in verschillende industrieën zoals gezondheidszorg, financiën en detailhandel. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor Enterprise AI in de regio, gedreven door de toenemende vraag naar AI-aangedreven technologieën.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor Enterprise AI, gedreven door de toenemende acceptatie van AI-technologieën in verschillende industrieën zoals de auto-industrie, de productie en de gezondheidszorg. De regio is ook getuige van aanzienlijke investeringen in AI-onderzoek en -ontwikkeling door grote bedrijven, wat naar verwachting de marktgroei zal stimuleren.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van het hoogste groeipercentage in de Enterprise AI-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van AI-technologieën in landen als China, Japan en India. De regio is getuige van aanzienlijke investeringen in AI-onderzoek en -ontwikkeling door grote bedrijven, wat naar verwachting de marktgroei zal stimuleren.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is getuige van een gestage groei in de Enterprise AI-markt, gedreven door de toenemende acceptatie van AI-aangedreven technologieën in verschillende industrieën zoals gezondheidszorg, financiën en productie.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zijn getuige van een aanzienlijke groei in de Enterprise AI-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van AI-technologieën in industrieën zoals gezondheidszorg, financiën en detailhandel.

Kortom, de Enterprise AI-markt groeit wereldwijd, met Noord-Amerika en Europa als de grootste markten, terwijl Azië-Pacific naar verwachting het hoogste groeipercentage zal zien. De groei van de Enterprise AI-markt wordt gedreven door de toenemende acceptatie van AI-aangedreven technologieën in verschillende industrieën en aanzienlijke investeringen in AI-onderzoek en -ontwikkeling door grote bedrijven.

Marktsegmentatie

De Enterprise Artificial Intelligence (AI) markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals technologie, implementatiemodus, organisatiegrootte, applicatie en brancheverticalen.

Hier is een kort overzicht van elk segment:

Technologie: De Enterprise AI-markt omvat verschillende AI-technologieën, zoals machine learning, natuurlijke taalverwerking, spraakherkenning en deep learning.

Implementatiemodus: De markt kan worden gesegmenteerd in on-premises implementatie en cloudgebaseerde implementatie.

Organisatiegrootte: De Enterprise AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van organisatiegroottes, zoals kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

Toepassing: De Enterprise AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassingen, zoals klantenservice, fraudedetectie, voorspellend onderhoud, supply chainoptimalisatie, en anderen.

Blader door de volledige rapportdetails:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-artificial-intelligence-market-5794

Industry Verticals: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen, zoals gezondheidszorg, financiën, detailhandel, productie en andere.

Op basis van deze segmenten biedt de Enterprise AI-markt een breed scala aan oplossingen voor verschillende industrieën, zoals zorgverleners die AI-aangedreven technologieën gebruiken voor medische diagnose, financiële instellingen die AI gebruiken voor fraudedetectie en retailbedrijven die AI gebruiken voor klantenservice en supply chain-optimalisatie.

Samenvattend kan de Enterprise AI-markt worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals technologie, implementatiemodus, organisatiegrootte, toepassing en brancheverticalen. Deze segmentatie biedt een uitgebreid beeld van de markt, waardoor bedrijven de meest geschikte AI-oplossingen kunnen kiezen voor hun specifieke vereisten.

Dit rapport kopen (PDF van 100 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren): https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5794

*Top trending rapporten*

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Enterprise Artificial Intelligence Market,Enterprise Artificial Intelligence Market Size,Enterprise Artificial Intelligence Market Growth,Artificial Intelligence Market,AI Market,Artificial Intelligence Industry