header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De belangrijkste HR-softwaremarkt wordt gedreven door een snel evoluerende marktgroeitechnologie met een gezonde CAGR van 11,1% in 2030

Apr 20, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde kernmarkt voor HR-software naar verwachting een CAGR van 11,1% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan US $ 35,13 miljard in 2030.

De kernmarkt voor HR-software verwijst naar het segment van de hr-technologiemarkt dat oplossingen biedt voor het beheer van hr-kernfuncties zoals werknemersgegevens, salarisverwerking, uitkeringsadministratie en compliancerapportage. Deze softwareoplossingen worden meestal aangeboden als cloudgebaseerde SaaS-platforms (Software as a Service), waarmee HR-afdelingen overal met een internetverbinding toegang hebben tot HR-gegevens en -processen en deze kunnen beheren.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de kernmarkt voor HR-software. Naarmate bedrijven overschakelden op werken op afstand en geconfronteerd werden met nieuwe uitdagingen op het gebied van compliance en personeelsbeheer, was er een groeiende vraag naar digitale HR-oplossingen die deze veranderingen konden ondersteunen. Bovendien werden veel bedrijven gedwongen om kosten te besparen en het personeelsbestand te verminderen, wat ertoe leidde dat ze prioriteit gaven aan het automatiseren van HR-processen en het verminderen van administratieve overhead door het gebruik van HR-software.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3183

 

Core HR software markt Rapport Scope:

 

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 35,13 miljard

Groei:

CAGR van 11,1% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

De Core HR Software Industry evolueert in een sneller tempo over de hele wereld, en in de afgelopen jaren zal de marktgroei zich tot de hoogste punten verspreiden.

 

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/core-hr-software-market-3183

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Workday, Inc., Sap SE, Ceridian HCM, Inc. en Automated Data Processing

zijn alle Amerikaanse bedrijven (Duitsland), CoreHR (Ierland) (Ierland), Employwise Paycom Software, Inc. (India)

Oracle Company, IBM Corporation, Paychex, Inc. en (VS), IBM Corporation Oracle Corporation (VS) (VS)

Marktsegmentatie

De wereldwijde hr-kernsoftwaremarkt is gesegmenteerd op basis van implementatie, organisatie, component, implementatie en verticaal.

Gebaseerd op software-implementatiemodus voor Core HR Outlook: cloud, on-premise

Gebaseerd op de belangrijkste HR-softwaregroottevooruitzichten van de organisatie: Grote ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen

Gebaseerd op component: software, service

Op basis van implementatie: cloud, on-premise

Gebaseerd op verticaal: gezondheidszorg, productie, transport, informatietechnologie, detailhandel en overheid vormen BFSI.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3183

Regionale analyse

Volgens een rapport van Markets and Markets zal de wereldwijde kernmarkt voor HR-software naar verwachting groeien van $ 6,47 miljard in 2020 tot $ 9,89 miljard in 2025, bij een CAGR van 8,8% tijdens de prognoseperiode. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben, vanwege de hoge adoptie van cloudgebaseerde HR-oplossingen door organisaties in de regio. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter het hoogste groeipercentage zien, vanwege de toenemende acceptatie van HR-technologie door kmo’s en het groeiende aantal startups in de regio.

Gerelateerde artikelen:

Online gokmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-gambling-market-8641

Markt voor identiteitsverificatie
https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-verification-market-10381

Digital Transaction Management (DTM) Markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-transaction-management-market-1103

Fitness App Markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fitness-app-market-1405

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Core HR Software Market,Global Core HR Software Market,Core HR Software Market 2030,Core HR Software Market Size,Core HR Software Market Share,Core HR Software Market Growth,Core HR Software Market scope