header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tweefactorauthenticatie zal naar verwachting in 2030 USD 44,67 miljard bereiken, met een CAGR van 17,26% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 21, 2023 11:00 PM ET

Overzicht van de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Two-Factor Authentication Market Research Report: By Type, End User, Model, Region, and Technology- Forecast Till-2030″, zal de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 met een robuuste groei van ongeveer 17,26% om tegen het einde van 2030 een omvang van ongeveer USD 44,67 miljard te krijgen.

Het hebben van meer dan één authenticatiefactor is cruciaal geworden voor alle systemen om toegang te krijgen. Deze tweefactorauthenticatie omvat beveiligingsoplossingen en boothbiometrie voor elk bedrijf. Biometrische en fysieke beveiliging maken geen ruimte voor een mogelijk datalek. Betere bewaking in de hele organisatie is een cruciaal voordeel geworden van tweefactorauthenticatie. Authenticatietechnologie is gefragmenteerd in authenticatie met vijf factoren, vier factoren, drie factoren en twee factoren. Wachtwoorden, vingerafdrukken, irisherkenning en spraakherkenning zijn enkele van de belangrijkste functies die worden aangeboden door deze marktoplossingen voor tweefactorauthenticatie.  Bank- en financiële instructies behandelen het hoge bedrag aan contante transacties. De eis van veiligheid bij deze transacties is essentieel. Hierdoor staat het banksegment van de markt bekend als de toonaangevende adopter van deze authenticatieoplossingen. Betrouwbare en veilige transacties worden uitgevoerd met dit programma.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3772

De overheid, defensie en gezondheidszorg staan bekend als de segmenten met de hoogste eisen aan deze oplossingen. Met tweefactorauthenticatie-industrie worden inkomstenverliezen in de hele markt veiliggesteld. De wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien. Het centrale aspect dat de ontwikkeling van de markt ondersteunt, is de groeiende implementatie van beveiligingsoplossingen in veel regio’s. De cloudoplossing heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, waardoor de groei van de markt de komende jaren waarschijnlijk een boost krijgt.

Tweefactorauthenticatiemarkt USP gedekt

Markt drivers

De wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien. De ontwikkeling van de markt wordt toegeschreven aan aspecten zoals strenge overheidsregels, de lancering van nieuwe platforms voor mobiel bankieren en de adoptie van authenticatieproducten.

De catalogus voor kritische deelnemers in de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie bevat spelers zoals:

  • NEC Corporatie 
  • Google LLC 
  • RSA-beveiliging
  • Gemalto NV 
  • Suprema Inc
  • CA Inc 
  • Symantec Corporation 
  • Fujitsu Ltd 
  • Onepsan INC. en anderen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (114 pagina’s) over de markt voor tweefactorauthenticatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-factor-authentication-market-3772

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen factoren zoals de stijgende responstijd, geavanceerde beveiligingsinbreuken en een gebrek aan bewustzijn de prestaties van de markt beperken.

Analyse van marktsegmenten voor tweefactorauthenticatie

Van alle componenten wordt verwacht dat het oplossingensegment de toppositie zal behouden in de wereldwijde tweefactorauthenticatiemarkt gedurende het beoordelingstijdperk. De wereld is getuige geweest van een enorme groei in de behoefte aan het beveiligen van zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie, wat wordt beschouwd als het belangrijkste aspect dat de groei van het segment ondersteunt. Bovendien zullen aspecten zoals de nadruk op strenge wettelijke normen en groeiende BYOD-trends waarschijnlijk de groei van het segment in het beoordelingstijdperk stimuleren. Sommige van de leveranciers van kritieke oplossingen in de markt investeren voortdurend in nieuwe productlanceringen / verbeteringen, samen met anorganisch ontwikkelingsbeleid om hun voetafdruk te versterken en hun MFA-portfolio over de hele wereld te verbeteren om de aandacht van eindgebruikers te trekken.

Van alle modeltypen wordt voorspeld dat het tweefactorauthenticatiesegment tijdens de beoordelingsperiode de toppositie zal veiligstellen op de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie. De belangrijkste parameter die de ontwikkeling van het segment ondersteunt, is het groeiende aantal online transacties over de hele wereld. Bovendien is de escalatie van beveiligingsinbreukincidenten over de hele wereld een andere cruciale parameter die devoorstelling. Bovendien wordt voorspeld dat de conformiteit met toezichtsnormen de groei van het segment in de komende jaren zal katalyseren.

Van alle eindgebruikers wordt verwacht dat het BFSI-segment tijdens de beoordelingsperiode de toppositie in de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie zal veiligstellen. Financiële instellingen voeren geleidelijk digitale transformatie door. Het bezit van zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie in de sector is het centrale aspect van het bevorderen van de acceptatie van deze oplossingen. Bovendien zorgen verschillende overheidsmandaten die worden opgelegd ook voor een toename van de groei van het segment.

Regionale analyse van de tweefactorauthenticatiemarkt

De wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de MRFR-onderzoeksrapporten wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio wereldwijd de top zal houden voor de markt voor tweefactorauthenticatie gedurende het beoordelingstijdsbestek. Het centrale aspect dat de opkomst van de regionale markt ondersteunt, is de aanwezigheid van belangrijke regionale spelers. Bovendien zullen de hoge aandelen in de regio waarschijnlijk ook de groei van de markt in het beoordelingstijdperk katalyseren.

Vraag om korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3772

De regionale markt voor tweefactorauthenticatie in Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een maximale groei laten zien. De groeiende behoefte aan deze oplossingen in de gezondheidszorg wordt beschouwd als het centrale aspect dat de regionale marktprestaties ondersteunt. De groeiende behoefte aan oplossingen voor gegevensbeveiliging en -beveiliging is een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt veroorzaakt. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende technologische ontwikkeling en de snel groeiende bevolking in de regio de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen stimuleren.

De Europese regionale tweefactorauthenticatie zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. 

Reikwijdte van het rapport:

 

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktomvang tegen 2030

USD 44,05 miljard

CAGR in 2022-2030

17.28%

Basisjaar

2021

Voorspelling

2022-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste marktkansen

Het toegenomen gebruik van mobiel bankieren voor online transacties zal waarschijnlijk een nieuwe groeikans bieden voor OTP-authenticators. Van het overmaken van geld tot het doen van betalingen, tweefactorauthenticatie kan klanten beschermen tegen phishing-aanvallen en frauduleuze transacties.

Belangrijkste marktfactoren

Het rapport beschrijft de drijfveren, uitdagingen, trends en bedreigingen waarmee marktleiders voor de prognoseperiode te maken krijgen. Het is op de volgende manier gesegmenteerd

 

Praat met expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3772

Gevolgen van COVID-19

De wereld is getuige geweest van verschillende onverwachte veranderingen tijdens de pandemie, en de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie is een van de sectoren die ernstige verliezen heeft geleden. Aan de andere kant, met de groeiende vraag naar het beschermen van gegevens, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor tweefactorauthenticatie de komende jaren zal toenemen.

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijde markt voor geavanceerde authenticatie, per oplossing, per product, per implementatie, per branche – prognose tot 2027

GlobaalMulti-Factor Authentication Market: per model, per implementatietype – Prognose 2030

Biometrische authenticatie & identificatie markt Informatie per modaliteit, per beweeglijkheid, per toepassing, per geografie – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Two-Factor Authentication Market,Two-Factor Authentication Market size,Two-Factor Authentication Market share,Two-Factor Authentication Market trends,Two-Factor Authentication Market growth,Two-Factor Authentication Market analysis,Two-Factor Authentication Market forecast,Two-Factor Authentication Market outlook,Two-Factor Authentication outlook,Two-Factor Authentication Insights