header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De automatiseringsmarkt voor onderstations wordt in 2030 bereikt met USD 60,15 miljard met een CAGR van 8,66% | Noord-Amerika zal de marktuitbreiding blijven stimuleren

Apr 21, 2023 5:50 PM ET

Marktinzichten in substationautomatisering

De omvang van de Substation Automation Market werd in 2022 geschat op USD 27,29 miljard. Van USD 30,94 miljard in 2023 tot USD 60,15 miljard in 2030 zal de markt voor automatisering van onderstations naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,66%. (2023 – 2030). De term “automatisering van onderstations” beschrijft de integratie van digitale technologie in onderstations binnen het transmissie- en distributienetwerk voor elektrische energie.

Automatisering van onderstations is bedoeld om de betrouwbaarheid, effectiviteit en veiligheid van het elektriciteitsnet te vergroten. Geavanceerde besturingssystemen, communicatienetwerken en sensoren worden gebruikt om dit te doen, waardoor real-time monitoring en controle van de onderstationapparatuur mogelijk is. De gegevens van deze systemen worden geëvalueerd om mogelijke problemen te vinden en problemen te stoppen voordat ze beginnen. Automatiseringssystemen voor onderstations maken ook bewaking en beheer van onderstations op afstand mogelijk, waardoor menselijke inspectie en onderhoud niet meer nodig zijn. Moderne elektriciteitsnetten hebben automatiseringstechnologieën voor onderstations nodig omdat ze de systeemprestaties kunnen verbeteren, de uitvaltijd kunnen verminderen en de onderhoudskosten kunnen verlagen.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1016

Substation Automation Market Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers zijn:

  • Alcatel Lucent
  • Kapsch AG
  • Indra Sistemas NV
  • LG CNS
  • Siemens AG
  • Cisco
  • Kapsch TrafficCom
  • Xerox Corporation
  • Huawei (China)

Regionale perspectieven

De analyse biedt marktinformatie voor elke regio afzonderlijk, inclusief Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika, een van de topregio’s van de markt, zal naar verwachting zijn dominantie in de komende jaren behouden. Enkele van de grootste elektriciteitsbedrijven en energieleveranciers ter wereld, evenals een groot aantal geavanceerde technologiebedrijven met een focus op automatisering van onderstations, zijn allemaal gevestigd in het Noord-Amerikaanse gebied. Het gebied is een sterke markt voor automatisering van onderstations, omdat het een hoogontwikkeld elektrisch energiesysteem heeft en een lange geschiedenis van investeringen in geavanceerde technologie. De Noord-Amerikaanse markt onderscheidt zich ook door een sterke nadruk op innovatie en een toewijding aan het verbeteren van de effectiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid van de stroomvoorziening.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/substation-automation-market-1016

Als gevolg hiervan wordt verwacht dat Noord-Amerika de marktuitbreiding zal blijven stimuleren.

Marktsegmenten voor automatisering van onderstations

Load tap controller, Smart meter, Capacitor bank controller, Recloser controller, en anderen zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van component. In 2022 was de slimme metersector goed voor het leeuwendeel van de inkomsten uit Substation Automation wereldwijd. Moderne meters die bekend staan als “slimme meters” maken real-time monitoring en beheer van het stroomverbruik mogelijk. Ze bieden tweerichtingscommunicatie tussen het onderstation en de meter, waardoor bewaking en beheer van de stroomvoorziening op afstand mogelijk is.

Glasvezelcommunicatiekanalen, Power line-communicatiekanalen, koperdraadcommunicatiekanalen, Ethernet en andere zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van communicatie. In 2022 was het Ethernet-marktsegment het dominante.

Ethernet is een veelgebruikte vorm van communicatie die steeds belangrijker wordt in de industrie. De vele componenten van het automatiseringssysteem van het onderstation kunnen gegevens uitwisselen dankzij het snelle en betrouwbare communicatienetwerk van Ethernet.

De markt is verdeeld in drie categorieën op basis van de module: communicatienetwerken, intelligente elektronica, SCADA en anderen. In 2022 werd de markt grotendeels beheerst door de sector communicatienetwerken. Communicatienetwerken worden gebruikt om verschillende componenten te koppelen, waaronder sensoren, actuatoren en besturingssystemen, en om realtime gegevens te verstrekken over de toestand van het onderstation. Bovendien worden ze gebruikt om besturingssignalen te verzenden, waardoor de operators het onderstation op afstand kunnen bedienen.

Koop nu volledig onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1016

De capaciteit van communicatienetwerken om de effectiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid van het elektriciteitsnet te vergroten, heeft geleid tot hunwijdverspreide implementatie in onderstations.

De staalindustrie, mijnbouw, transportsector, nutssector en anderen zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie op basis van eindgebruiker. Gedurende de projectieperiode, 2023-2030, zal het segment van de nutssector naar verwachting in een hoger tempo toenemen dan welke andere sector dan ook. De nutssector is verantwoordelijk voor het onderhoud van het elektrische energiesysteem en omvat de productie, transmissie en distributie van elektrische energie. De markt voor nutsbedrijven groeit als gevolg van het stijgende energieverbruik en de noodzaak om de efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid van de levering te vergroten.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor halfgeleiderassemblage en -testdiensten, per service, per toepassing – prognose tot 2027

Machine Condition Monitoring Market: Informatie per eindgebruik, bewakingstype, type bewakingsproces, component

Entertainment Robots Markt Onderzoeksrapport: Per product, per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem

Factory Automation Market Report: per type, per technologie en per eindgebruiker – prognose tot 2030

Service Robotics Markt Informatie per type, eindgebruiker en regio – prognose 2027

Mobiele robotica markt Onderzoeksrapport, per component, navigatietype, toepassing, verticaal — prognose tot 2030

Indoor Farming Robots Markt Onderzoeksrapport: per type, per automatisering, per toepassing – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Substation Automation Market,Substation Automation Market Size,Substation Automation Market Share,Substation Automation Market Trends,Substation Automation Market Growth,Substation Automation Industry,Substation Automation Market Analysis,Substation Automation Market Research,Substation Automation Market Reports