header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktgroei, reikwijdte, overzicht en industriegrootte van elektronische toegangscontrolesystemen zullen tegen 2030 met een CAGR van 10% groeien

Apr 24, 2023 4:38 PM ET

In 2022 zou de wereldwijde markt voor elektronische toegangscontrolesystemen naar verwachting USD 39 miljard waard zijn. Volgens projecties zal de markt voor elektronische toegangscontrolesystemen toenemen van USD 65 miljard in 2023 tot USD 106 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10% gedurende de prognoseperiode (2023 – 2030).

De belangrijkste marktfactoren die de marktexpansie versnellen, zijn de internationale overheidsorganisaties die hun uitgaven in beveiligingsoplossingen verhogen.

De markt voor elektronische toegangscontrolesystemen wordt sterk beïnvloed door de escalerende beveiligingsproblemen in verschillende bedrijven. Zowel zakelijke als residentiële locaties hebben vaak te maken met diefstal, inbraken en inbraken. Als gevolg hiervan worden meer geavanceerde beveiligingsoplossingen noodzakelijk. Elektronische toegangssystemen worden op grote schaal toegepast vanwege hun gemak. Het is een uitstekende beveiligingsoplossing die geschikt is voor verschillende toepassingen. In de komende jaren zal de EACS Market-installatie verder worden uitgebreid. De kans dat de criminaliteit de komende jaren toeneemt, wordt voorspeld. Individuen kunnen een veilige sfeer krijgen dankzij elektronische toegang.

Via een modern toegangscontrolesysteem is alleen geautoriseerde en privétoegang mogelijk in een gebouw.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7465

Elektronische toegangscontrolesystemen Markt Belangrijkste spelers:

Axis Communications, Lenel Systems International, Time and Data Systems International, AMAG Technology, Gunnebo en andere belangrijke marktdeelnemers, zoals Johnson Controls International plc, Allegion plc, Honeywell Security Group, Identiv, Inc., Nedap N.V., Suprema HQ Inc., Bosch Security Systems Inc., Gemalto N.V., NEC Corporation, IDEMIA, FINGERPRINTS en anderen, ondersteunen

Elektronische toegangscontrolesystemen Markt Regionale perspectieven

De analyse biedt elektronische toegangscontrolesystemen Marktinformatie voor elke regio afzonderlijk, inclusief Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de enorme en voortdurend groeiende bevolking, de toenemende verstedelijking en de toenemende behoefte aan geavanceerde en veilige toegangscontroleoplossingen, wordt verwacht dat Azië-Pacific een belangrijke geografische rol zal spelen in de markt voor elektronische toegangscontrolesystemen. De behoefte aan elektronische toegangscontrolesystemen in de regio Azië-Pacific wordt ook gedreven door de groeiende nadruk van de regio op veiligheid en bewaking, met name in de commerciële en overheidssector.

Vanwege de grote en voortdurend groeiende bevolking, de toenemende verstedelijking en de toenemende behoefte aan geavanceerde en veilige oplossingen voor toegangscontrole, wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific in de prognoseperiode een belangrijke rol zal spelen op de wereldmarkt voor elektronische toegangscontrolesystemen.

Download het volledige rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-access-control-systems-market-7465

Electronic Access Control Systems Marktsegment Inzichten

Componentinzichten voor elektronische toegangscontrolesystemen.

Biometrische lezer, kaartlezer, multitechnologielezers, elektronische sloten en controllers zijn enkele van de componenten die deel uitmaken van de marktsegmentatie voor elektronische toegangscontrolesystemen. De marktomzet van elektronische toegangscontrolesystemen in 2022 werd gedomineerd door het segment Biometrische lezers. Om mensen te identificeren en toegang te autoriseren, gebruiken biometrische lezers persoonlijke eigenschappen zoals vingerafdrukken, irisscans en gezichtsherkenning. De behoefte aan biometrische toegangscontrolesystemen zal naar verwachting toenemen naarmate biometrische technologie zich ontwikkelt en redelijker geprijsd wordt, wat de uitbreiding van het segment van de biometrische lezers verder zal stimuleren. Het gebruik van slimme huizen zal waarschijnlijk toenemen, terwijl het bewustzijn van beveiliging en bewaking naar verwachting zal toenemen, waardoor de vraag naar biometrische toegangscontrolesystemen zal toenemen.

Over het algemeen zal het segment van de biometrische lezers, vanwege de hoge mate van veiligheid en eenvoud, evenals het toenemende gebruik ervan in verschillende sectoren voor eindgebruik, waarschijnlijk de markt voor elektronische toegangscontrolesystemen gedurende de prognoseperiode blijven domineren.

Verticale perspectieven op elektronische toegangscontrolesystemen

De commerciële ruimtes, leger en defensie, overheid, residentieel, onderwijs, gezondheidszorg, industriële en andere verticale elektronische toegangscontrolesystemen Marktsegmentatie van elektronische toegangscontrolesystemen. Residentieel was de grootste sector van de markt in 2022 en zal naar verwachting het snelst groeienvan 2023 tot 2030. Het gebruik van slimme huizen neemt toe en huiseigenaren worden zich meer bewust van de noodzaak van huisbeveiliging.

Koop Full Research Report@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7465

De vraag naar elektronische toegangscontrolesystemen die werken met andere smart home-gadgets en toegang en controle op afstand bieden, zal naar verwachting stijgen naarmate meer mensen investeren in smart home-technologie. Ze hebben allemaal een gunstig effect op de marktuitbreiding voor elektronische toegangscontrolesystemen.

Gerelateerde rapporten:

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operaties, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Touch Screen Controllers Markt, Per Technologie, Per Interface, Per Toepassing, Door Eindgebruikers – Prognose tot 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030 

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Electronic Access Control Systems Market,Electronic Access Control Systems Market Size,Electronic Access Control Systems Market Share,Electronic Access Control Systems Market Trends,Electronic Access Control Systems Market Growth,Electronic Access Control Systems Market Revenue,Electronic Access Control Systems Industry