header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cold chain monitoring zal naar verwachting groeien met USD 12,6 miljard, met een CAGR van 14,7 in 2030

Apr 24, 2023 4:24 PM ET

De Cold Chain Monitoring Market verwijst naar het gebruik van technologie en apparatuur om temperatuurgevoelige producten, zoals voedingsmiddelen en farmaceutische producten, te bewaken en te volgen terwijl ze door de toeleveringsketen bewegen. Het doel van cold chain monitoring is om de productkwaliteit en -veiligheid te handhaven door ervoor te zorgen dat de producten binnen het juiste temperatuurbereik worden opgeslagen en vervoerd.

De wereldwijde cold chain monitoring marktomvang werd gewaardeerd op USD 4,6 miljard in 2020 en zal naar verwachting groeien met een CAGR (Compound Annual Growth Rate) van ongeveer 14,7% van 2022 tot 2030. Deze groei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar temperatuurgevoelige producten, overheidsvoorschriften en vooruitgang in technologieën voor koelketenmonitoring.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor cold chain monitoring zijn bedrijven zoals

  • Sensitech Inc
  • Zebra Technologies Corporation
  • Monnit Corporatie
  • Controlant
  • ORBCOMM Inc
  • Berlinger & Co AG
  • Elpro-Buchs AG.

Deze bedrijven bieden een scala aan producten en diensten voor cold chain monitoring, waaronder sensoren, dataloggers, softwareplatforms en adviesdiensten.

Download PDF-voorbeeld van cold chain monitoring markt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1883

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor cold chain monitoring kan worden gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hier is een kort overzicht van de markttrends in elke regio:

Noord-Amerika: Deze regio heeft een gevestigde infrastructuur voor de koudeketen en strenge overheidsvoorschriften voor het transport en de opslag van temperatuurgevoelige producten. De VS is de grootste markt in Noord-Amerika, met belangrijke spelers zoals Sensitech Inc. en Zebra Technologies Corporation.

Europa: Net als Noord-Amerika heeft Europa ook een goed ontwikkelde cold chain-infrastructuur en strikte regelgeving. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk leveren de grootste bijdrage aan de Europese markt voor koelketenmonitoring.

Azië-Pacific: Deze regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag naar temperatuurgevoelige producten in landen als China en India. De toenemende acceptatie van geavanceerde cold chain monitoring-technologieën en overheidsinitiatieven om de voedselveiligheid en -kwaliteit te verbeteren, stimuleren de markt in deze regio.

Latijns-Amerika: De markt voor cold chain monitoring in Latijns-Amerika zal naar verwachting ook de komende jaren aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar verse producten en farmaceutische producten. Brazilië en Mexico leveren de belangrijkste bijdrage aan de Latijns-Amerikaanse markt.

Midden-Oosten en Afrika: Deze regio zal naar verwachting een gematigde groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende vraag naar temperatuurgecontroleerde geneesmiddelen en vaccins. De VAE, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika leveren de grootste bijdrage aan de markt voor cold chain monitoring in het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen groeit de markt voor cold chain monitoring snel in alle regio’s als gevolg van de toenemende vraag naar temperatuurgevoelige producten en overheidsvoorschriften. De marktdynamiek en het groeipercentage kunnen echter van regio tot regio verschillen op basis van factoren zoals infrastructuur, regelgeving en economische ontwikkeling.

Koop nu volledig onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1883

Marktsegmentatie

De wereldwijde cold chain monitoring markt kan worden gesegmenteerd op basis van product, toepassing, logistiek en geografie. Hier is een kort overzicht van elke segmentatie:

Per product: De markt kan worden gesegmenteerd in hardware, software en services. Hardware omvat onder andere sensoren, dataloggers en RFID-tags. Software omvat platforms en analytische tools, terwijl services advies, installatie en onderhoud omvatten.

Op toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd in farmaceutische producten en gezondheidszorg, voedingsmiddelen en dranken, chemicaliën en andere. Geneesmiddelen en gezondheidszorg zullen naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende vraag naar temperatuurgecontroleerde vaccins en geneesmiddelen.

Door logistiek: De markt kan worden gesegmenteerd in opslag en transport. Opslag omvat gekoelde magazijnen en koelcellen, terwijl transport weg-, zee-, lucht- en spoorvervoer omvat.

Op geografie: De markt kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, LatijnAmerika, en het Midden-Oosten en Afrika.

Controleer korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1883

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor koelketenmonitoring de komende jaren aanzienlijk zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar temperatuurgevoelige producten, overheidsvoorschriften en technologische vooruitgang in koelketenbewakingssystemen. De markt omvat verschillende producten zoals sensoren, dataloggers, softwareplatforms en adviesdiensten, die tegemoetkomen aan verschillende toepassings- en logistieke behoeften. Door deze marktsegmenten te analyseren, kunnen bedrijven de markttrends en -kansen beter begrijpen en weloverwogen beslissingen nemen over productontwikkeling, marketing en verkoopstrategieën.

Gerelateerde rapporten:

PMOLED Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030         

LED Grow Light Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030            

Near Field Communication (NFC) Markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030         

Zelflerende neuromorfe chipmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030               

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Cold Chain Monitoring Market,Cold Chain Monitoring Market Size,Cold Chain Monitoring Market Share,Cold Chain Monitoring Market Trends,Cold Chain Monitoring Market Growth,Cold Chain Monitoring Industry,Cold Chain Monitoring Market Research,Cold Chain Monitoring Market Reports