header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstige groei: markt voor vertaaldiensten ziet veelbelovende groei in 2030

Apr 25, 2023 6:00 PM ET

Wereldwijde markt voor vertaaldiensten: De markt voor vertaaldiensten wordt gedreven door een snel evoluerende ruwe gegevens en informatie met een gezonde CAGR van ~ 2,60% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktoverzicht vertaaldiensten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor vertaaldiensten naar verwachting een CAGR van ~ 2,60% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 47,21 miljard hebben in 2030.

De markt voor vertaaldiensten verwijst naar de industrie die vertaaldiensten levert voor geschreven of gesproken inhoud van de ene taal naar de andere. Dit omvat diensten zoals documentvertaling, interpretatie, lokalisatie, ondertiteling en nasynchronisatie. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar vertaaldiensten uit verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, juridische, financiële en technologie, die vertaaldiensten nodig hebben voor hun internationale activiteiten en communicatie.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan: 
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1400

Omvang van het marktrapport voor vertaaldiensten

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 47,21 miljard
Groei: CAGR van 2,6% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor vertaaldiensten, aangezien de wereldwijde lockdowns en reisbeperkingen hebben geleid tot een grotere behoefte aan vertaaldiensten op afstand. Met de verschuiving naar werken op afstand en virtuele vergaderingen is de vraag naar realtime tolken en vertaaldiensten op afstand toegenomen. De pandemie heeft ook het belang aangetoond van nauwkeurige en tijdige vertaaldiensten voor het communiceren van informatie over de volksgezondheid en andere kritieke informatie aan diverse doelgroepen.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse is de markt voor vertaaldiensten gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor vertaaldiensten, vanwege de grote vraag naar vertaaldiensten vanuit verschillende industrieën in deze regio’s. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door de toenemende globalisering van bedrijven en de groeiende vraag naar vertaaldiensten in opkomende markten zoals China en India. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een groei doormaken in de markt voor vertaaldiensten, gedreven door toenemende internationale handel en grensoverschrijdende communicatie.

Marktsegmentatie van vertaaldiensten

De wereldwijde markt voor vertaaldiensten is gesegmenteerd in service, type en verticaal.

Op basis van servicetype: Mijn servicesegmentatie voor vertaalservices omvat voornamelijk tolk- en vertaalservices.

Op basis van type: vertaaldienst De markt is verdeeld in hardware- en softwaresegmenten. Luidsprekers, microfoons, hoofdtelefoons, computers en andere geavanceerde gadgets vormen de hardware die dient als de syphons voor menselijke bestellingen.

Gebaseerd op verticaal: De verticale markt voor vertaaldiensten is verdeeld in alle industrieën die vertaal- en tolktechnieken gebruiken om klanten tevreden te stellen, waaronder IT, media en entertainment, gezondheidszorg, automotive en media.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/translation-service-market-1400

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn LanguageLine, SDL, RWS, WELOCALIZE, Yamagata Company, Semantix, Logos  Group, Lingotek, TransPerfect, Lionbridge en anderen

Realted Rapporten:

href=”https://icrowdnewswire.com/2023/04/11/online-meeting-software-market-may-see-a-big-move-nextiva-us-ringcentral-us-jive-communications-us/”>Online Meeting Software Market

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Translation Service,Japan Translation Service Market,APAC Translation Service Market,Translation Service Industry,Regional Translation Service Industry,Worlwide Translation Service,USA Translation Service Market,Statistics,US,United States,Market Size,Translation Services for Tourism & Travel,Sales of Translation Services,Translation Services Demand,Written Translation Services Demand,Translation Services for Legal Applications