header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor postautomatiseringssystemen zal naar verwachting groeien met USD 1,276 miljard, bij een CAGR van 6,90% in 2030 Rapport van MRFR

Apr 26, 2023 6:19 PM ET

Marktinzichten in het postautomatiseringssysteem:

De Postal Automation System Market is een geavanceerde tool voor het beheren van e-mail die snelle verwerking en uitstekende adresleessnelheden biedt. Deze aanpak van het sorteren van pakketten is verstandig en efficiënt. Het helpt de postsector om menselijke fouten te verminderen. Het stroomlijnt de procedure en dient als een snelle, betrouwbare bron. Het postautomatiseringssysteem zou het afhandelingsprobleem aanpakken dat zich in de handmatige procedure voordeed. Geautomatiseerde sortering en bezorging in de postsector zijn verbeterd door belangrijke technische doorbraken zoals Industrie 4.0 en digitalisering. De markt voor postautomatiseringssystemen bestaat uit verschillende coderingssystemen, postsorteersystemen, pakketsorteersystemen en postsoftware. De markt voor postautomatiseringssystemen heeft technologie nodig die effectief en tijdbesparend is, omdat het helpt bij het voorsorteren en rangschikken van de post.

Postautomatiseringssysteem Markt Belangrijkste spelers:

  • Siemens AG (Oostenrijk)
  • Fujitsu, Ltd. (Parijs)
  • Vanderlande (Nederland)
  • Hawk Autotech (Indië)
  • Escher Group (VS)
  • NEC Corporation (Azië)
  • Mitsubishi Logistics, Inc. (Azië)
  • Accenture PLC (Duitsland)
  • Toshiba Corporation (Azië)
  • Solystic SAS (Frankrijk)

Download PDF-voorbeeld van de markt voor postautomatiseringssystemen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/postal-automation-system-market-4103

Het postautomatiseringssysteem verlaagt zowel de prijs als de kwaliteit van de diensten. Door te sorteren en te leveren aan de benodigde eindgebruiker, vermindert de markt voor postautomatiseringssystemen de arbeidsintensieve taken. Volgens de voorspelling voor de markt voor postautomatiseringssystemen zal de industrie naar verwachting usd 1,276 miljard bereiken in 2030 bij een CAGR van 6,90%. Het aantal pakketten en zendingen is toegenomen als gevolg van de stijgende vraag in e-commerce. De logistieke e-commerce business zal nog meer profiteren van het geautomatiseerde postsysteem. De markt breidt zich uit als gevolg van de voortschrijdende verstedelijking en fluctuerende leefniveaus onder de bevolking.

Naarmate de tijd verstrijkt, willen meer mensen vitale brieven krijgen, wat de expansie van de markt voortstuwt. De markt voor postautomatiseringssystemen groeit naarmate meer industrieën AI en machine learning toepassen. Het geautomatiseerde systeem voltooit taken zoals het afdrukken en schrijven van adressen, waardoor tijd en moeite worden bespaard. Een aspect dat de markt voor automatiseringssystemen drijft, is de behoefte van klanten aan snelle postbezorging.

Koop Full Research Report@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4103

Regionale analyse

Er zijn markten voor postautomatiseringssystemen in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s van de wereld. De voortdurende expansie van de Noord-Amerikaanse regio wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van verschillende opmerkelijke belangrijke bedrijven. De groeifactor van de markt wordt versterkt door de stijgende vraag van verschillende industrieën, waaronder BFSI, de overheid en anderen in het Noord-Amerikaanse gebied. Vanwege China, Japan en India wordt verwacht dat het gebied Azië-Pacific zich de komende jaren het snelst zal ontwikkelen. De belangrijkste aanjager van marktuitbreiding in veel wereldwijde gebieden is een groeiende economie.

Postautomatiseringssysteem Marktsegmentatie

Er zijn verschillende belangrijke sectoren op de markt voor postautomatiseringssystemen. Componenten, technologie en toepassing vormen de segmenten.

Op basis van de segmenttoepassing is de markt voor postautomatiseringssystemen gesegmenteerd in koeriers, expres- en pakkettenposten en overheidspost. Overheidspostdiensten verwerken een aanzienlijk aantal brieven, e-mails en flats; als gevolg hiervan zullen ze de grootste CAGR hebben gedurende de voorspelde periode. Het segment zal naar verwachting een CAGR van 9,44% handhaven tijdens de prognoseperiode.

Barcodesorteerders en facer canceller-systemen vormen de technologische segmentatie van de markt voor postautomatiseringssystemen. De barcodesorteerder voor levering zal naar verwachting het snelst groeien. De industrieën ontwikkelen technologieën om de werklast te verlichten als gevolg van technologische verbeteringen.

Controleer Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4103

Volgens een marktonderzoek van postautomatiseringssystemen groeit de categorie die zich bezighoudt met cancellersystemen met een CAGR van 10,13%.

Door componenten: De hardwaresector van de markt voorPostautomatiseringssystemen zijn onderverdeeld op basis van segmentcomponent. Door hardware voor sortering en sequencing op basis van vorm en volume zal de hardwaremarkt naar verwachting de komende jaren snel groeien. Hardware werd in 2017 gewaardeerd op USD 845,8 miljoen en had een voorspelde CAGR van 10,75%.

Gerelateerde rapporten:

Micro Display Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2027     

Wireless Display Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030          

Holografische display markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030     

Ultrasnelle lasermarkt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Postal Automation System Market,Postal Automation System Market Share,Postal Automation System Market Trends,Postal Automation System Market Growth,Postal Automation System Market Analysis,Postal Automation System Industry