header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plantaardige voedselmarkt bereikt $ 40,24 miljard in 2030 – exclusief rapport van MRFR

May 4, 2023 7:00 PM ET

Plantaardige Food Market Insights:

De marktomvang van plantaardige voedingsmiddelen werd in 2021 geschat op USD 18,5 miljard. De plantaardige voedingsmarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 20,39 miljard in 2022 tot USD 40,24 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,72% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De Plant-Based Food Market heeft de impact van de pandemie op zijn kwaliteiten gezien, net als andere marktsegmenten. Er zijn gaten in de toeleveringsketen en de productie, omdat de onmiddellijke impact op de markt een sterke vertraging was. In de tussentijd waren er problemen met de wereldwijde toeleveringsketen en daalde de verkoop in de hele detailhandel. Ook de productie van plantaardig voedsel werd negatief beïnvloed. Toen het retail- en productienetwerk echter eenmaal was getraind om te acclimatiseren aan een post-pandemische omgeving, keek de wereldmarkt naar duidelijke groeiprognoses.

Er zijn een paar beperkingen die gelden voor de markt voor plantaardig voedsel. Producten gemaakt van planten smaken bijvoorbeeld niet hetzelfde als die gemaakt van dieren. Als gevolg hiervan kan het gebruik van plantaardige voedingsproducten resulteren in het weggooien van een deel van de wereldbevolking. Bovendien kunnen bepaalde mensen extreem gevoelig zijn voor de mineralen en eiwitten in planten. Daarom is het mogelijk dat plantaardig voedsel niet algemeen wordt erkend als een voedselalternatief. Een nieuwe studie wees uit dat de beste aanpak om de groei van diabetesgevallen in de VS te verminderen, is om een plantaardig, volwaardig dieet te consumeren.

Onderzoekers onderzochten de effecten van plantaardige diëten die rijk zijn aan groenten, volle granen en peulvruchten op inflammatoire voeding Advanced Glycation End-Products (AGE’s), een biomarker die verband houdt met het begin van chronische ziekten. Ze vergeleken de hoeveelheden AGE’s in diëten met veel zuivel en vlees met die welke plantaardig waren. Uit de studie bleek dat het aannemen van een plantaardig dieet en het wegblijven van dierlijke producten de AGE-niveaus drastisch met 80% verlaagde.

Download nu gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8578

Belangrijkste spelers:

Tyson Foods Inc., Nestle SA, Keystone Natural Holdings, General Mills Inc, Premier Foods PLC zijn de belangrijkste bedrijven op de markt.

Marktsegmentatie:

Deze marktanalyse van plantaardige voedingsmiddelen omvat een grondig onderzoek van alle relevante segmenten. Op basis van verschillende voedselcategorieën is de markt verdeeld in zijn primaire segmenten. Plantaardige melk en zijn derivaten vormen bijvoorbeeld een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. Het segment plantaardige melk en derivaten heeft wereldwijd een aanzienlijk marktaandeel. Het wereldwijde marktaandeel wordt ook gedomineerd door andere producten zoals thee en koffie en RTC-maaltijden. Bovendien hebben bakkerijen en zoetwaren een aanzienlijk wereldwijd marktaandeel.

Tegen het einde zal de sector van plantaardige sappen echter de grootste winst in wereldwijde marktinkomsten hebben ervaren. Het aantal veganistische restaurants in Japan is dramatisch toegenomen, van 400 naar meer dan 1.000 tussen 2018 en 2020. De grootste luchtvaartmaatschappij van het land, All Nippon Airways (ANA), promoot een plantaardig dieet met nieuwe menu-opties. ANA biedt vanaf 1 november vegetarische, veganistische en glutenvrije alternatieven dankzij een samenwerking met een gerenommeerde chef-kok.

Lees gedetailleerde index van volledige onderzoeksstudie @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-food-market-8578

Regionale analyse:

De markt voor plantaardig voedsel is gesegmenteerd naar continenten. Het begrijpen van wereldwijde marktanalyses per regio is ook noodzakelijk om de uitbreiding van de algehele plantaardige voedingsindustrie te begrijpen. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de belangrijkste regionale markten. Op het Europese continent is er altijd een grote behoefte geweest aan plantaardige diëten. De trend om veganistisch te worden heeft ook bijgedragen aan de uitbreiding van de regionale wereldmarkt in Noord-Amerika. In termen van inkomsten gegenereerd door de plantaardige voedingsindustrie, domineert de VS Noord-Amerika. In termen van wereldwijde marktomzet is China de leider in de regio Azië-Pacific. In werkelijkheid vertoont Azië-Pacific de grootste regionale groei van de marktomvang tijdens de projectieperiode. IFFCO GROUP heeft THRYVETM geïntroduceerd, het eerste plantaardige bedrijf in het gebied, om de overgang naar voedzame, duurzame voedselbronnen te versnellen. Door begin 2023 de eerste 100% plantaardige voedingsfabriek in gebruik te nemen als onderdeel van de lancering, hoopt The IFFCO Group het groeiende segment van consumenten te bedienen die zich zorgen maken over hun gezondheid en demilieu door hen te voorzien van voedzaam, lokaal en gezond plantaardig vlees dat op smaak is gebracht met smaken uit het Midden-Oosten. De oprichting van het eerste volledig plantaardige bedrijf in de GCC vertegenwoordigt de toewijding van de IFFCO Group aan de langetermijnuitbreiding van regeneratieve landbouw in het Midden-Oosten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Plantaardige drankenmarkt Onderzoeksrapportinformatie per bron (fruit, noten, groenten, soja en zaden en bladeren), per type (RTD-thee en koffie, plantaardige melk en sappen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Markt   voor plantaardige voedingsingrediënten Onderzoeksrapport: Informatie per bron (soja, erwt, rijst, amandel, cashewnoten, haver en kokosnoot), categorie (biologisch en conventioneel), toepassing (plantaardige melk en derivaten, bakkerij en zoetwaren, zoete en hartige snacks, vleesvervangers en RTE & RTC-maaltijden) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Plant-Based Food Market,Plant-Based Food Market Size,Plant-Based Food Market Share,Plant-Based Food Market Trends,Plant-Based Food Market Overview