header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chocolate Market wordt gedreven door de toenemende vraag vanuit opkomende economieën, waardoor de consument bewuster wordt van de gezondheidsvoordelen van pure chocolade met een gezonde CAGR van 4,79% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028

May 8, 2023 12:00 PM ET

Inzichten in de chocolademarkt

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde chocolademarkt naar verwachting een CAGR van 4,79% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 1.96.523,39 miljoen in 2028.

De chocolademarkt is een grote en groeiende industrie die een breed scala aan producten omvat, zoals chocoladerepen, chocoladeproducten, chocoladeschilfers, cacaopoeder en andere op chocolade gebaseerde producten. De wereldwijde chocolademarkt werd in 2020 gewaardeerd op meer dan $ 130 miljard en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien.

 

Chocolate Market

 

Enkele van de belangrijkste factoren die de groei in de chocolademarkt stimuleren, zijn de toenemende vraag vanuit opkomende economieën, het toenemende bewustzijn van de consument over de gezondheidsvoordelen van donkere chocolade en de groeiende populariteit van premium en ambachtelijke chocolade. Daarnaast is er een groeiende trend naar duurzaamheid en ethische inkoop in de chocolade-industrie, die ook innovatie en groei stimuleert.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10947

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor chocolade in termen van consumptie en omzet. De vraag naar premium en biologische chocolade is hoog in deze regio’s en fabrikanten introduceren nieuwe en innovatieve producten om aan de veranderende smaak en voorkeuren van consumenten te voldoen.

De regio Azië-Pacific is een groeiende markt voor chocolade, gedreven door een toenemend besteedbaar inkomen, verstedelijking en verwestersing van voedselgewoonten. Landen als China, India en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de chocolademarkt in deze regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde chocolademarkt is gesegmenteerd in product, vorm, categorie en distributiekanaal.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in donkere chocolade, melkchocolade, witte chocolade en cacaopoeder

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in chocoladerepen, vloeibare chocolade, truffelchocolade

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in conventioneel, biologisch, lactosevrij, glutenvrij, suikerarm, suikervrij en multi-claim

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in voedselproductie, foodservice en foodretail

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/chocolate-market-10947

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Mondelez International, Inc, Nestlé S.A, Blommer Chocolate Company, Barry Callebaut, Puratos Group, Lindt & Sprüngli AG, Ferrero Group, Mars Incorporated, Ezaki Glico Co., Ltd., Pladis Global, Orion Corp., Meiji Holding Co. Ltd., General Mills Inc., Guittard Chocolate Company en The Hershey Company.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Rapport d’étude de marché sur les cookies par type (biscuits en barres, biscuits moulés, biscuits roulés, autres), emballage (rigide, flexible, autres), canal de distribution (en magasin, hors magasin) et région – Prévisions jusqu’en 2030

Rapport d’étude de marché sur la crème glacée informations par type de produit (bâtonnets et barres, cornets et tasses, pots et briques), par type de saveur (chocolat, vanille, tutti frutti et mélanges), par catégorie (à base de produits laitiers et non à base de produits laitiers), par canal de distribution (en magasin, hors magasin) et région (Amérique du Nord, Asie-Pacifique, Europe, Amérique du Sud, Moyen-Orient et Afrique) — Prévisions jusqu’en 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meerBijzonderheden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  chocolate market,chocolate market share,chocolate industry market size,chocolate confectionery market,chocolate market in the us,chinese chocolate market,vegan chocolate market,chocolate market uk