header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Arabische gommarkt zal naar verwachting tegen 2030 $ 2 miljard omzet genereren en stijgen met een CAGR van 10,00% – [90 pagina’s] Rapport van MRFR

May 10, 2023 8:00 PM ET

Arabische gom Marktinzichten:

Volgens mrfr-analyse werd de wereldwijde Arabische gommarktomvang in 2021 gewaardeerd op USD 0,80 miljard. De Arabische gommarktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,93 miljard in 2022 tot USD 2 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,00% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De wereldwijde Arabische gommarkt verwijst naar de markt voor de natuurlijke plantaardige gom die bekend staat als Arabische gom of acaciagom. Arabische gom is een in water oplosbare, geurloze, smaakloze en kleurloze substantie die is afgeleid van het sap van verschillende soorten van de acaciaboom, voornamelijk de Acacia senegal en Acacia seyal. De wereldwijde Arabische gommarkt omvat de productie, verwerking en distributie van Arabische gomproducten in verschillende regio’s van de wereld. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals de vraag van eindgebruiksindustrieën, beschikbaarheid en kwaliteit van grondstoffen, productiekosten en wettelijke normen.

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de wereldwijde Arabische gommarkt. De vraag naar Arabische gom in bepaalde eindgebruiksindustrieën zoals voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten is relatief stabiel gebleven, omdat deze producten als essentieel worden beschouwd en de vraag tijdens de pandemie is toegenomen. Aan de andere kant heeft de markt te maken gehad met uitdagingen in verband met verstoringen van de toeleveringsketen, logistiek en productiebeperkingen, die de beschikbaarheid en prijsstelling van grondstoffen hebben beïnvloed, evenals het vermogen van fabrikanten om aan de vraag te voldoen.

Pak hier een voorbeeldexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2904

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn: Kerry Group plc, The Gums and Colloids Group, Nexira, Archer Daniels Midland Company, Ashland Specialty Chemicals Inc., Agrigum International Limited, Farbest Brands, Alpha Agricultural Processing Co. LTD, SOMAR Corporation, Hawkins Watts Limited, E. Roeper GmbH, Alland &; Robert S.A

Marktsegmentatie:

De Arabische gommarkt is gesegmenteerd in type, functie en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in senegalia, senegal, vachellia en seyal.

Op basis van de functie is de markt gesegmenteerd in verdikkingsmiddelen, stabilisatoren en geleermiddel.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutische producten en nutraceuticals en persoonlijke verzorging.

Krijg volledige toegang tot rapporten @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gum-arabic-market-2904

Regionale analyse:

De grootste regio van de wereldwijde Arabische gommarkt is Afrika, met name de landen in de Sahel-regio van het continent, waaronder Soedan, Senegal, Tsjaad en Nigeria. Deze landen zijn de belangrijkste producenten van Arabische gom, goed voor meer dan 80% van de totale productie van de wereld.

Soedan is wereldwijd de grootste producent van Arabische gom, goed voor ongeveer 60% van de totale wereldproductie. De Arabische gom die in deze landen wordt geproduceerd, wordt voornamelijk geëxporteerd naar verschillende regio’s van de wereld, waaronder Europa, Azië en Noord-Amerika.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedings- en voedingsindustrie, per Market Research Future:

Gom Hydrocolloïde Markt Informatie: per type (xanthaan, guargom, alginaat, gellangom, Arabische gom, carrageen en andere), per toepassing (zuivelproducten, producten voor persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, bakkerij, vleesverwerking en zoetwaren), per functie (verdikking, geleer, stabiliseren en andere) en regio – prognose tot 2027

Nicotine Gum Markt Onderzoeksrapportinformatie per producttype (2 mg, 4 mg), per categorie (gearomatiseerd, gewoon), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet opgeslagen op basis van) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen bij het bieden van eenuitputtend begrip van de laatste belangrijke ontwikkelingen voor de klant, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Gum Arabic Market,Gum Arabic Market Share,Gum Arabic Market Size,Gum Arabic Market Outlook,Gum Arabic Market Trends,Gum Arabic Market Insights