header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Medische second opinion markt groeit fors door technologische innovaties in 2027

May 10, 2023 11:02 PM ET

Medical Second Opinion Market: By Services (Medical Condition Management, Post-Acute Care Nursing, Medical Peer Review Services), Providers (Hospital Physicians/Specialties, Online Physicians Portal, Medical Second Opinion Companies, Health Insurance Companies), Application (Cancer, Diabetes, Cardiac Disorders, Neurological Disorders, Respiratory Disorders, Ocular Disorders), Source of Service (In-house, Outsourced) en Region (Americas, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa) – Forecast tot 2027

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de medische second opinion-markt naar verwachting een CAGR van 15,8% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde van meer dan USD 9,7 miljard hebben in 2027.

De medische second opinion-markt verwijst naar de praktijk van het vragen van een second opinion aan een zorgverlener of medisch specialist om een eerdere diagnose te bevestigen of te weerleggen, of om alternatieve behandelingsopties te verkennen. Het doel van het zoeken naar een second opinion is om patiënten te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheidszorg en om mogelijk gemiste diagnoses te identificeren, onnodige procedures of operaties te voorkomen en de algehele gezondheidsresultaten te verbeteren.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de medische second opinion-markt. Met de uitbraak van COVID-19 hebben veel ziekenhuizen en medische centra hun capaciteit moeten verminderen om niet-dringende gevallen te behandelen, wat leidt tot langere wachttijden voor patiënten die medische hulp zoeken. Dit heeft geresulteerd in een toename van de vraag naar medische consulten op afstand en telegeneeskundediensten, waaronder second opinions.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9701

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • SecondOpinionExpert
  • DokterSpring
  • 2e MD
  • Cleveland Kliniek MyConsult
  • Partners Gezondheidszorg
  • HCA Ziekenhuizen
  • Teladoc Gezondheid
  • Amradnet
  • Johns Hopkins Geneeskunde
  • Medigids

Marktsegmentatie

De medische second opinion markt is gesegmenteerd in technologie, applicatie en deployment mode.

Op basis van de service is de markt gesegmenteerd in in-house en uitbesteed.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in kanker, diabetes, hartaandoeningen en neurologische aandoeningen.

Op basis van de aanbieder is de markt gesegmenteerd in ziekenhuisartsen, online artsenportaal en medische second opinion bedrijven.

Regionale analyse

De Verenigde Staten, Europa en Azië zijn enkele van de grootste markten voor medische second opinions.

In de Verenigde Staten worden medische second opinions vaak gevraagd door patiënten als een middel om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Veel ziekenhuizen en medische centra in de VS hebben second opinion-programma’s opgezet en er zijn ook verschillende online second opinion-services beschikbaar voor patiënten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (120 pagina’s) over medische second opinion: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-second-opinion-market-9701

In Europa hebben landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gevestigde gezondheidszorgsystemen die second opinion-diensten aanbieden aan patiënten.

In Azië hebben landen als Japan, China en India de afgelopen jaren een toename van de vraag naar medische second opinions gezien. De beschikbaarheid van telegeneeskunde en online consultatiediensten heeft het voor patiënten gemakkelijker gemaakt om toegang te krijgen tot second opinions van medisch specialisten, ongeacht hun locatie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Medische toerismemarkt per behandelingstype (orthopedische / wervelkolombehandelingen, oncologie / kankerbehandelingen, cosmetische behandelingen, cardiovasculaire behandelingen, tandheelkundige behandelingen, vruchtbaarheid / IVF-behandelingen, anderen), per regio – prognose tot 2030

Markt voor medische zuigapparatuur Onderzoeksrapportinformatie per medisch zuigsysteem (chirurgische zuigapparaten, afzuiging van de luchtwegen, tandchirurgische zuigpomp, laboratoriumvacuümpomp en accessoires), per draagbaarheid (handzuigapparaten en aan de muur gemonteerde zuigapparaten), per toepassing (luchtweg)Reiniging, chirurgische toepassingen, gynaecologie en andere), per type (elektrisch bediende apparaten, apparaten op batterijen, handmatig bediende apparaten en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra, thuiszorg en andere) en per regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Homeopathische geneesmiddelen Markt Informatie over onderzoeksrapporten: per type (plantaardig, dierlijk, op basis van mineralen), per toepassing (reproductieve stoornissen, hormonale onbalans, levensstijlziekten) en per eindgebruiker (ziekenhuizen, homeopathische klinieken) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Second Opinion Market,Medical Second Opinion Market Size,Medical Second Opinion Market Share,Medical Second Opinion Market Outlook,Medical Second Opinion Market Trends,Medical Second Opinion Market Growth,Medical Second Opinion Market Insights