header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst van gaming op de fast track: Racing Games ‘Groeiende aanwezigheid op de markt

May 11, 2023 5:00 AM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Racing Games Market Information By Type, By Application, By Region – Forecast until 2030“, zal de marktomvang naar verwachting groeien met 11,6% CAGR in de prognoseperiode (2022-2030).

Reikwijdte van de markt:
Racegames zijn een populair medium van games vanwege de voorliefde voor autogames en de verbetering van de grafische en geluidskwaliteit. Het rapport over de wereldwijde racegamesmarkt van Market Research Future (MRFR) onthult gloednieuwe inzichten voor de industrie voor de prognoseperiode (2022-2030). Veranderend gebruikersgedrag, evolutie van games en effecten van de COVID-19-pandemie op de marktwaarde worden in detail besproken.

Reikwijdte van het rapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030 USD 13,64 miljard
Groei: CAGR van 11,6% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking: Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Concurrentieanalyse:

  • Sparco SPA
  • Sony Corporation,
  • Racezaal EntertainmenT AG, Logitech
  • Microsoft Corporation
  • Guillemot Corporation S.A.
  • Nintendo
  • Playseat
  • De Codemasters Software Company Limited
  • Openwheeler
  • Villers Ondernemingen BV
  • CXC Simulaties
  • Inracing
  • Simtechpro,
  • Electronic Arts Inc
  • Volgende niveau

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9560

Regionale analyse

APAC heeft gunstige groei in de markt voor racegames

APAC zal naar verwachting de snelste groei hebben gedurende het voorspelde tijdsbestek vanwege het comfort dat wordt geboden aan e-sports en het grote klantenbestand in China en India. De trend naar racegames, evenals beperkingen op arcades en pc-bistro’s, heeft geresulteerd in de acceptatie van gaming via privé-pc’s en werkplekken. De distributie van verschillende in-house games met behulp van webgebaseerde mediapodia en andere draagbare applicaties om met klanten te communiceren, kan gunstig zijn voor de markt. Vanwege de aanmoediging van e-sports en het enorme klantenbestand in China en India, zal APAC waarschijnlijk het snelst groeien gedurende de prognoseperiode. De trend voor racegames, gecombineerd met het verbod op arcades en computercafés, heeft geresulteerd in toegang tot gaming via personal computers. De introductie van verschillende in-house games door sociale mediaplatforms en andere mobiele applicaties om klanten te betrekken, kan gunstig zijn voor de markt. Azië-Pacific domineert de markt voor racegames vanwege de opkomst van gaming van de volgende generatie, een toename van het aantal professionele en casual gamers, een toename van het besteedbare inkomen, een toename van de jonge bevolking en een toename van onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen in deze regio.

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor racegames

Op de markt voor racegames is Noord-Amerika de dominante regionale deelnemer. Het heeft een groter marktaandeel voor Racing Games. Het presteert beter dan andere markten in termen van groei en investeringen. Sommige spelers hebben een sterke voorkeur voor racegames. Er zijn ook minder kostenbelemmeringen in de markt. Premium games zijn populairder bij eindgebruikers. De aanzienlijke kapitaalinkomsten stimuleren het gebruik van premium lidmaatschappen. De beschikbaarheid van getalenteerde ontwikkelaars resulteert in positieve ontwikkelingen. Elk jaar worden er duizenden race-apps uitgebracht. De komst van E-sports zorgt voor meer ruimte voor uitbreiding. Noord-Amerika zal waarschijnlijk bijdragen aan de wereldwijde racegamesindustrie als gevolg van het bestaan vanbekende gamebedrijven en de distributie van gratis downloadbare content om gamers te verleiden. Het gebruik van interne gesprekken in groepsgames, evenals het belang van AR- en VR-games, kan de marktontwikkeling stimuleren. Noord-Amerika is de voorspelde regio voor groei in de markt voor racegames vanwege een toename van het aantal professionele en casual gamers, een toename van besteedbaar geld en een toename van de jonge bevolking van de regio.

Koop dit Premium Research Report bij: 
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=9560

Marktsegmentatie 

Client Type Games om marktaandeel te domineren

Per type is het onderverdeeld in clienttype en webgametype. Het segment van het clienttype games kan 11,3% CAGR vertonen over de prognoseperiode vanwege de beschikbaarheid van snel internet en een groot aantal gebruikers. De opkomst van gesimuleerde racegames en periodieke updates van nieuwe kaarten om gebruikers betrokken te houden, kunnen de groei van het segment stimuleren.
Mobiele applicatie om te leiden in marktaandeel

Per toepassing richt de markt zich op console, racesimulator, mobiel en pc. Mobiele racegames zijn waarschijnlijk

Zeer populair onder gamers vanwege de gemakkelijke toegang tot smartphones en de beschikbaarheid van verschillende opties vanwege applicatiewinkels op prominente platforms. Naleving van de natuurkunde en gelijkenis met racesporten kan de gebruikersaantallen in grote mate voortstuwen.

De wereldwijde markt voor racegames is gesegmenteerd op basis van toepassingen en type. Op basis van type is de markt voor racegames gesegmenteerd op basis van klanttype, webgametype. Bovendien is de markt op basis van toepassing gesegmenteerd in racesimulators, pc, mobiel, consoles.

Factoren zoals de groeiende interesse in competitieve game-ontwikkeling en de opkomst van next-generation gaming ondersteunen de groei van de racegamesmarkt. De prestaties van de markt voor racegames zijn ook bestudeerd voor de afgelopen en huidige jaren. Daarnaast biedt het marktrapport voor racegames een analyse van deze segmenten. De marktsegmentanalyse van racegames in het rapport biedt belangrijke details over de marktprestaties en toekomst van racegames.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/racing-games-market-9560

Industrie Nieuws:

In september 2021 maakte de wereldwijde markt voor racegames een aanzienlijke groei door, met een verwachte samengestelde jaarlijkse groei van 11,6% tussen 2022 en 2030. De toenemende populariteit van esports en de beschikbaarheid van virtual reality-technologie werden genoemd als belangrijke aanjagers van deze groei.

Een belangrijke trend in de industrie was de verschuiving naar mobiel gamen, omdat steeds meer consumenten de voorkeur gaven aan het spelen van games op hun smartphones en tablets. Console- en pc-gaming bleven echter ook populair, vooral voor meer serieuze gamers die een meer meeslepende ervaring wilden.

Een andere opvallende trend was de nadruk op realisme in racegames, waarbij ontwikkelaars geavanceerde grafische en physics-engines gebruikten om meer authentieke race-ervaringen te creëren. Verwacht werd dat deze trend zich zou voortzetten naarmate de technologie zich verder ontwikkelde.

Ten slotte had de COVID-19-pandemie een aanzienlijke impact op de markt voor racegames, waarbij veel consumenten zich tot gaming wenden als een vorm van entertainment terwijl ze thuis vastzitten. Dit leidde tot een toename van de verkoop en betrokkenheid in de industrie, die naar verwachting zou doorgaan, zelfs nadat de pandemie was afgenomen.

Realted Rapporten:

Contact Center as a Service Market– Per functie, per bedrijfsgrootte, per branche, per  regio – Marktprognose tot 2030

Smart Toys Market – Per type, per technologie, per distributiekanaal, per eindgebruiker, per regio – Marktprognose tot 2030.

Augmented Intelligence Market – By Offering, By Technology, By End-Use Industry,   By  Region – Forecast until 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Mrfr’s aanpak combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen,verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Racing Games,Racing Games Market,Racing Games Industry,Racing Games Market Size,Racing Games Market Share,Racing Games Market Trends,Racing Games Market Analysis,Racing Games Market Demand,Racing Games Market Uses,Global Racing Games,Gaming industry,Video games,Console games,PC games,Mobile games,Virtual reality,Multiplayer games,Sports games,Arcade racing,Gaming accessories,Gaming software,Gaming hardware,Gaming streaming,Gaming merchandise,Gaming events,Asia-Pacific,Trans-Pacific Partnership,Asia-Pacific Economic Cooperation,China-ASEAN Free Trade Area,Pacific Islands Forum,Asia-Pacific Region