header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tafelspellen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,70% om in 2028 een waarde van USD 25,36 miljard te bereiken

May 12, 2023 8:00 PM ET

Table-top Games Marktoverzicht:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Table-top Games-markt naar verwachting een CAGR van ~ 5,70% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde van meer dan USD 25,36 miljard hebben in 2028.

De Table-top Games Market verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van bordspellen, kaartspellen, miniatuurspellen, rollenspellen en andere spellen die op een tafel of andere platte oppervlakken worden gespeeld. Deze markt omvat fysieke games die meestal worden gespeeld met vrienden of familie, thuis of in openbare ruimtes zoals cafés of gamewinkels. De markt voor tafelspellen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, met veel nieuwe spellen die over de hele wereld worden gemaakt en verkocht. De markt omvat ook verzamelbare kaartspellen zoals Magic: The Gathering en Pokémon, evenals miniaturenspellen zoals Warhammer en X-Wing.

De COVID-19-pandemie leidde tot de sluiting van veel fysieke gamewinkels en cafés, wat de verkoop beïnvloedde en distributienetwerken verstoorde. Bovendien ondervonden veel fabrikanten verstoringen in de toeleveringsketen als gevolg van fabriekssluitingen en vertragingen in de verzending, wat leidde tot productievertragingen en tekorten aan populaire games. Aan de positieve kant leidde de pandemie ook tot een toename van de vraag naar tafelspellen, omdat mensen nieuwe manieren zochten om zichzelf thuis te vermaken. Met veel mensen die binnen blijven en sociale afstand, boden Table-top Games een leuke en boeiende manier om de tijd door te brengen met familie en vrienden. De pandemie heeft ook geleid tot een toename van online verkopen en virtueel gamen. Nu meer mensen online winkelen en virtueel games spelen, hebben gamewinkels en uitgevers hun bedrijfsmodellen moeten aanpassen en nieuwe manieren moeten vinden om met klanten in contact te komen.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10297

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Hasbro, Asmodee, Mattel, Ravensburger, Fantasy Flight Games, Wizards of the Coast, Z-Man Games en Czech Games Edition.

Regionale analyse:

Noord-Amerika domineerde de markt voor tafelspellen. Vanwege de toenemende populariteit van verschillende soorten bordspellen in de omgeving. Ook het feit dat enkele van de grote bedrijven met expertise in tafelspellen, zoals Hasbro Inc, Mattel Inc, Buffalo Games en vele anderen, aanwezig zijn in de VS, heeft ertoe bijgedragen dat Noord-Amerika een van de belangrijkste markten van de regio is geworden. 

Er wordt verwacht dat Azië-Pacific een aantrekkelijk potentieel zou openen voor de markt voor tafelspellen. De markt voor tafelspellen in de regio Azië-Pacific wordt gedomineerd door landen als China, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. De vraag naar Table-top Games zal naar verwachting toenemen tijdens de beoordelingsperiode vanwege de aanwezigheid van een aanzienlijke millennial-bevolking en de groeiende populariteit van deze games op sociale mediaplatforms zoals YouTube en Instagram.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/table-top-games-market-10297

Marktsegmentatie: 

De wereldwijde markt voor tafelspellen is gesegmenteerd in type en distributiekanaal

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in bordspellen, kaartspellen, quizspellen, strategiespellen en andere.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Racing Games Markt Onderzoeksrapport: Per type (clienttype, webgametype), per toepassing (racesimulators, pc, mobiel, consoles) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Smart Toys Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (robots, interactieve games, educatieve robots), per technologie (wifi, Bluetooth, RFID of NFC), per distributiekanaal (online / e-commerce winkels, speciaalzaken, speelgoedwinkels), per eindgebruiker (peuters, kleuters, schoolgaande, stripling) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoekbedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Table-top Games Market,Table-top Games Market Share,Table-top Games Market Size,Table-top Games Market Outlook,Table-top Games Market Overview