header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterke toename van de vraag en vooruitgang stuwen de groei van de markt voor energieneutrale gebouwen

May 12, 2023 5:00 PM ET

Volgens marktonderzoek future insights analysis zal de wereldwijde markt voor energieneutrale gebouwen naar verwachting een CAGR van 28,4% registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 238,09 miljard in 2032.

Focussen op het gebruik van hernieuwbare bronnen zoals zonne-energie is de belangrijkste factor die de groei van de markt voor energieneutrale gebouwen stimuleert. Als er minder niet-hernieuwbare bronnen worden gebruikt in de constructie van het gebouw, kan de aandacht worden gericht op het vergroten van de markt voor energieneutrale gebouwen. Mensen willen gebouwen bouwen met goede luchtventilatie, energiezuinige verwarmings- en koelsystemen en natuurlijke ventilatie om het energieverbruik te minimaliseren en de opwarming van de aarde te voorkomen. Bovendien is de aanpassing van mensen aan energiezuinige gebouwen de belangrijkste factor die de marktgroei voor energieneutrale gebouwen stimuleert. Mensen worden nu goed geïnformeerd over de nadelen van het gebruik van niet-hernieuwbare energiebronnen voor de bouw. Een andere factor die de uitbreiding van de marktomvang stimuleert, is hun begrip van de nul-energiemarkt, die geen koolstofdioxide in de atmosfeer zal afgeven, het milieu zal schaden of het klimaat zal veranderen. Hoewel de markt voor energieneutrale gebouwen niet zo snel groeit als zou moeten, gebruiken steeds meer mensen het om hun gebouwen te bouwen.

Daarnaast behoren de initiatieven van de overheid om het gebruik van niet-hernieuwbare bronnen te verminderen en het gebruik van hernieuwbare bronnen te vergroten tot de vele factoren die zich richten op de groei van de markt voor energieneutrale gebouwen. Dit is een van de beste kansen om de markt te ondersteunen. Aan de andere kant is de belangrijkste barrière die de potentiële groei van de markt voor energieneutrale gebouwen beperkt, het algemene gebrek aan publieke kennis. Bovendien zijn er niet genoeg geschoolde werknemers om gebouwen te maken met energieneutrale producten.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5325

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor energieneutrale gebouwen in 2021 en droeg bij aan meer dan driekwart van het marktaandeel voor energieneutrale gebouwen. Dit gebeurt als gevolg van het groeiende bewustzijn van de consument van goederen die de koolstofemissies verminderen. Deze uitbreiding is ook toe te schrijven aan de toename van groene bouwconstructies in landen als de VS, Mexico en Canada. De inspanningen van het Amerikaanse energiedepartement en lokale organisaties om de duurzaamheid van bestaande en nieuwe gebouwen te bereiken, samen met factoren zoals de strikte wetten die door de Amerikaanse overheid zijn vastgesteld, zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting lucratieve groei in de markt voor energieneutrale gebouwen registreren als gevolg van toenemende overheidsprogramma’s voor milieubehoud en wijdverspreide publieke kennis van koolstofemissies. De aanwezigheid van grote marktspelers en de invoering van geavanceerde technologieën zullen naar verwachting de marktuitbreiding stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat groeiende infrastructurele investeringen en lokaal bewustzijn van de voordelen van groene gebouwen de marktuitbreiding zullen stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor energieneutrale gebouwen is gesegmenteerd in apparatuur en toepassing.

Op basis van apparatuur is de markt gesegmenteerd in HVAC-systemen, verlichting en wanden en daken en andere. De HVAC-categorie was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Energie-intensieve HVAC-systemen worden gebruikt in energieneutrale structuren. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere bouwsystemen, zoals het sanitair warm water (DHW) systeem. Dit draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik en het verhogen van de energie-efficiëntie. De dure HVAC-apparatuur, die het essentiële onderdeel is van de ZNE-opstelling en niet kan worden vermeden, is verantwoordelijk voor de hoge inkomsten van het segment. Aan de andere kant wordt verwacht dat de categorie verlichting en wanden en daken aanzienlijk zal groeien. Het verlichtingsapparaat bestaat uit verlichting die zo min mogelijk energie verbruikt en toch op een hoog niveau van effectiviteit en levensduur werkt. Lambrisering en dakbedekkingsmaterialen, systemen en oplossingen vormen de muren en dakbedekkingsapparatuur die nodig zijn om ZEB’s op te zetten.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5325

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in niet-residentieel en residentieel. De categorie niet-woningen was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor energieneutrale gebouwen vanwege een sterkere acceptatie en vraag dan de residentiële sector. Het creëren van een nieuw ZNE-project is duurder dan het renoveren van een bestaand gebouw tot een praktisch emissievrije installatie. Overheid en regelgevende instantiesde particuliere sector aan te moedigen zijn betrokkenheid bij groene initiatieven en projecten volgens de huidige wetgeving te vergroten. Aan de andere kant wordt verwacht dat de residentiële categorie aanzienlijk zal groeien, toe te schrijven aan inspanningen van regionale organisaties om het bewustzijn van de voordelen van ZNE en de groeiende behoefte aan milieubehoud te vergroten.

Belangrijkste spelers

Daikin Industries Ltd (Japan), General Electric (VS), Johnson Controls International plc (Ierland), Honeywell International Inc (VS), Schneider Electric (Frankrijk), Siemens (Spanje), SunPower Corporation (VS), Kingspan Group (Ierland), Solatube International Inc (VS), Saint-Gobain (Frankrijk)

Spreek met Analysehttps://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5325

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Gerelateerd rapport

Behang markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/wallpaper-market-7306

Luifelmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/awnings-market-7349

Hekwerkmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fencing-market-7388

Markt voor civiele techniek https://www.marketresearchfuture.com/reports/civil-engineering-market-7414

Aluminium vliesgevel markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/aluminum-curtain-wall-market-7503

 

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Zero Energy Buildings,Zero Energy Buildings Market,Zero Energy Buildings Market Report