header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de markt voor kleine windenergie en de strategie van de belangrijkste speler om barrières tot 2030 te overwinnen

May 12, 2023 2:51 PM ET

Inzichten in de kleine windenergie-industrie:

De markt voor kleine windenergie zal naar verwachting groeien van USD 5,63 miljard in 2022 tot USD 14,80 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,82% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De markt voor kleine windenergie is de afgelopen jaren gestaag gegroeid als gevolg van verschillende factoren, zoals de toenemende vraag naar energie, milieuproblemen en vooruitgang in windturbinetechnologie. Kleine windturbines bieden verschillende voordelen, waaronder on-site elektriciteitsopwekking, verminderde afhankelijkheid van het net en het potentieel voor kostenbesparingen op de lange termijn.

Voorbeeldrapport aanvragen voor industriële intelligentie @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4568

COVID-19 Impact op kleine windenergiemarkt:

De COVID-19-epidemie heeft een tegenstrijdig effect gehad op de markt voor kleine windturbines. Hoewel onderbrekingen in de toeleveringsketen en economische onzekerheid ervoor hebben gezorgd dat de vraag op sommige locaties is gedaald, hebben stimuleringsprogramma’s van de overheid en een toename van de interesse in hernieuwbare energie ervoor gezorgd dat de vraag in andere regio’s is gestegen.

Verstoringen van de toeleveringsketen zijn een van de grootste problemen waarmee het kleine windenergiebedrijf tijdens de pandemie te maken heeft gehad. Vanwege fabriekssluitingen en reisbeperkingen is het een uitdaging geworden om deze componenten op tijd te leveren aan kleine windturbinefabrikanten die ervan afhankelijk zijn. De bouw en levering van windturbines heeft hierdoor vertraging opgelopen en in bepaalde situaties zijn de kosten gestegen.

Regionale analyse:

De wereldwijde Small Wind Power Market is verdeeld in vijf regio’s:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

Azië-Pacific wordt beschouwd voor een omzetaandeel van 19,5% in de totale markt voor kleine wind in 2021 en zal naar verwachting aanzienlijke winsten boeken gedurende de prognoseperiode. De regio wordt geconfronteerd met een grootschalige energiecrisis die naar verwachting in de nabije toekomst zal toenemen als gevolg van snel uitputtende hulpbronnen. Azië-Pacific zal naar verwachting de op een na grootste markt zijn tijdens de prognoseperiode.

Europa kwam naar voren als wereldleider met een omzetaandeel van 43,2% in 2021. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk grepen het maximale aandeel in Europa en domineerden bijna de markt, voornamelijk als gevolg van grootschalige financiering die door beide landen cumulatief werd ontvangen. Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke markt in Europa en neemt 25% van de markt in beslag. De wijzigingen in de Feed-In-regeling die in het Verenigd Koninkrijk zijn ingevoerd, hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de marktgroei.

De Noord-Amerikaanse markt van kleine wind draaide in 2021 als de op een na grootste regio in termen van zowel volume als omzet.

Verzoek om een aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4568

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Small Wind Power Market is gesegmenteerd in de volgende typen.

van Grid Connectivity

  • On-grid
  • Off-grid

Per as

  • Horizontaal
  • Verticaal

Op capaciteit

  • Tot 2kW
  • 2kW tot 5kW
  • 5kW tot 10kW

Kleine uitdagingen op de windenergiemarkt:

  1. Hoge initiële kosten: De initiële investering vooraf voor kleine windenergiesystemen kan aanzienlijk zijn, waardoor sommige potentiële kopers worden afgeschrikt.
  2. Geschiktheid van de locatie: De effectiviteit van een kleine windturbine is sterk afhankelijk van de locatie en lokale windbronnen. Niet alle locaties hebben voldoende windsnelheden om een optimaal vermogen te genereren.
  3. Netaansluiting en netmeting: Het aansluiten van kleine windturbines op het net en het navigeren door het netmetingsbeleid kan complex zijn, variërend van regio tot regio.

Neem voor meer informatie contact op met Analyst @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4568

Belangrijkste spelers:

De prominente spelers van de wereldwijde Small Wind Power Market zijn SD Wind Energy, Northern Power Systems Inc., City Windmills, Bergey Windpower, Eocycle Technologies Inc., Ennera Energy and Mobility, Aeolos Wind Turbine, Xzeres Wind Corporation, HY Energy Co. Ltd., Shanghai Ghrepower Green Energy Co. Ltd. ZKEnergy Science & Technology Co. Ltd, Unitron Energy Systems Pvt. Ltd. en Ryse Energy.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Small Wind Power Market,Small Wind Power Market Size,Small Wind Power Market Share,Small Wind Power Market Trends