header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde internetradiomarkt zal naar verwachting usd 9,2 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 18,20% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 12, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Wereldwijde internetradiomarkt zal tegen 2030 een aanzienlijke groei doormaken

De wereldwijde internetradiomarkt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport stelt dat de markt naar verwachting in 2030 een waardering van USD 9,2 miljard zal bereiken, met een CAGR van 18,20% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde internetradiomarkt zijn

  • Pandora Media Inc
  • Sirius XM Holdings Inc
  • TuneIn Inc
  • iHeartMedia Inc
  • Radio.co.

Pandora Media Inc. is een toonaangevende internetradioserviceprovider die gepersonaliseerde muziekstreamingdiensten aanbiedt aan consumenten. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op de Noord-Amerikaanse markt en richt zich op uitbreiding van zijn activiteiten in andere regio’s.

Sirius XM Holdings Inc. is een aanbieder van satellietradiodiensten die een breed scala aan radiokanalen aan consumenten aanbiedt. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op de Noord-Amerikaanse markt en richt zich op uitbreiding van zijn activiteiten in andere regio’s.

Download een PDF-voorbeeld van internetradiomarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3892

De toenemende acceptatie van smartphones en verbonden apparaten, in combinatie met de groeiende populariteit van internetstreamingdiensten, stimuleert de groei van de internetradiomarkt. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende aantal internetgebruikers en de beschikbaarheid van snelle internetconnectiviteit in ontwikkelingsregio’s ook de groei van de markt zullen stimuleren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde internetradiomarkt is gesegmenteerd op basis van type, inhoudstype, eindgebruiker en regio.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in hardware en software. Het softwaresegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van internetradio-apps op smartphones en andere verbonden apparaten.

Op basis van het inhoudstype is de markt gesegmenteerd in muziek, nieuws, sport en andere. Het muzieksegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de groeiende populariteit van muziekstreamingdiensten.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in residentieel en commercieel. Verwacht wordt dat het residentiële segment de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van internetradio onder consumenten.

Premium Research Report kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3892

Regionale analyse:

De wereldwijde internetradiomarkt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal internetradioserviceproviders in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende acceptatie van smartphones en verbonden apparaten onder consumenten ook de groei van de markt in de regio zal stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van het toenemende aantal internetgebruikers in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende populariteit van muziekstreamingdiensten in de regio ook de groei van de markt zal stimuleren.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-3892

Trends in de branche:

De wereldwijde internetradiomarkt is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Pandora Media Inc., Sirius XM Holdings Inc., TuneIn Inc., iHeartMedia Inc. en Radio. co.

De markt is getuige van de toetreding van nieuwe spelers, als gevolg van de toenemende vraag naar internetradiodiensten onder consumenten. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende populariteit van muziekstreamingdiensten en de toenemende acceptatie van smartphones en verbonden apparaten de groei van de markt in de komende jaren zullen stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Wereldwijde markt voor temperatuursensoren Onderzoeksrapport- Prognose 2027        

Postal Automation System Market Research Report – Global Forecast 2030            

On-Board magnetische sensor markt Onderzoeksrapport prognose tot 2027      

Power Electronics Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030     

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Internet Radio Market,Internet Radio Market Analysis,Internet Radio Market Trends