header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


6G-marktomzet zal in de toekomst tegen 2040 een robuuste groei laten zien | Een CAGR van 28,10% registreren | Qualcomm-technologieën

May 12, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde 6G-markt naar verwachting een CAGR van 28,10% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 340,5 miljard hebben in 2030.

De wereldwijde 6G-markt verwijst naar de wereldwijde markt voor de volgende generatie draadloze communicatietechnologie, bekend als 6G. 6G zal naar verwachting een aanzienlijke upgrade zijn ten opzichte van de huidige 5G-technologie, met snellere gegevensoverdrachtsnelheden, lagere latentie en hogere betrouwbaarheid, die een groot aantal nieuwe toepassingen mogelijk zullen maken, zoals autonome voertuigen, virtual reality en slimme steden. Het omvat verschillende industrieën zoals telecommunicatie, informatietechnologie, productie en gezondheidszorg, onder andere, en zal naar verwachting snel groeien in de komende jaren naarmate de vraag naar snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit blijft toenemen.

Download onderzoeksvoorbeeld met branche-inzichten:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10951

Belangrijke spelers in de 6G-industrie

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • SAMSUNG ELEKTRONICA
  • HUAWEI TECHNOLOGIES CO. LTD
  • TELEFONAKTIEBOLAGET LM ERICSSON
  • QUALCOMM TECHNOLOGIES, INC
  • AT&T INC
  • LG ELEKTRONICA
  • NTT DOCOMO INC
  • ZTE CORPORATION
  • JIO INFOCOMM LTD
  • Nokia

 

De exacte impact van de COVID-19-pandemie op de wereldwijde 6G-markt, aangezien de technologie zich nog in de vroege ontwikkelingsfase bevindt en naar verwachting niet op grote schaal zal worden ingezet. De pandemie heeft echter de bredere telecommunicatie-industrie getroffen, die een belangrijk onderdeel is van het 6G-ecosysteem. De pandemie heeft geleid tot een sterke toename van de vraag naar snelle en betrouwbare connectiviteit, omdat meer mensen op afstand werken en studeren en bedrijven vertrouwen op digitale oplossingen om hun activiteiten te onderhouden. Dit heeft de uitrol van 5G-netwerken versneld, die een voorloper zijn van 6G en heeft kansen gecreëerd voor bedrijven die 6G-technologie ontwikkelen om samen te werken met telecommunicatieproviders om nieuwe oplossingen te ontwikkelen om aan de groeiende vraag naar connectiviteit te voldoen.

Koop dit Premium Research Report bij:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10951

Regionale analyse

De wereldwijde 6G-markt bevindt zich nog in de vroege ontwikkelingsfase en is nog niet commercieel beschikbaar. De grootste regio voor de ontwikkeling en implementatie van 6G-markten zal naar verwachting echter Azië-Pacific zijn, waaronder landen als China, Japan, Zuid-Korea en India.

Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste markt voor 6G zijn vanwege de geavanceerde telecommunicatie-infrastructuur en de grote bevolking van de regio, evenals sterke overheidssteun voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van draadloze communicatie. Vooral landen als China en Zuid-Korea hebben zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van 6G-technologie en hebben ambitieuze doelen gesteld voor de uitrol ervan.

Marktsegmentatie

De wereldwijde 6G-markt is gesegmenteerd in componenten, applicaties en eindgebruikers.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in hardware, software en services.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in draadloze brein-computer interacties, digitale tweelingen en slimme steden.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in overheid, consument en industrieel.

Nieuws uit de industrie

India stelt zich ten doel om 6G eind 2023 of begin 2024 te lanceren.  De minister van Communicatie van de Unie, Shri Ashwini Vaishnav, heeft gezegd dat het doel is om 6G-technologie tegen het einde van 2023 of begin 2024 in India te lanceren. De Indiase regering werkt hard aan de ontwikkeling van 6G-technologie.

Zuid-Korea, de VS en China leiden de race om 6G-technologie te ontwikkelen.  Zuid-Korea, de VS en China zijn de drie landen die de race leiden om 6G-technologie te ontwikkelen. Deze landen zijn al begonnen met fors te investeren in onderzoek en ontwikkeling van 6G-technologie.

6G zal naar verwachting 100 keer sneller zijn dan 5G.  6G zal naar verwachting 100 keer sneller zijn dan 5G. Dit betekent dat gebruikers in slechts enkele seconden een film kunnen downloaden. 6G zal ook een veel groter aantal apparaten kunnen ondersteunen die tegelijkertijd op het netwerk zijn aangesloten.

6G zal naar verwachting tegen 2028-2030 wereldwijd worden uitgerold.  6G zal naar verwachting tegen 2028-2030 wereldwijd worden uitgerold. Ditbetekent dat het nog wel een paar jaar zal duren voordat we 6G-technologie in gebruik kunnen nemen. De ontwikkeling van 6G is echter een grote stap voorwaarts voor de toekomst van draadloze technologie.

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/6g-market-10951

Andere trending rapporten:

Healthcare in Metaverse Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Influencer Marketing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  6G Market,6G technology,6G wireless,6G cellular,6G communication,6G infrastructure,6G applications,6G market size,6G market share,6G market growth