header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In-flight cateringdiensten markt laatste onderzoek, technologische vraag, groeifactoren en prognose tegen 2030

May 15, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor in-flight cateringdiensten naar verwachting een CAGR van 9,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 31,6 miljard hebben in 2030.

De Global In-flight Catering Services Market verwijst naar de industrie die voedsel- en drankdiensten biedt aan vliegtuigpassagiers tijdens hun vlucht. Cateringdiensten aan boord omvatten de bereiding, verpakking en levering van maaltijden, snacks en dranken aan luchtvaartmaatschappijen voor consumptie aan boord. De markt wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het toenemende aantal vliegtuigpassagiers, veranderende consumentenvoorkeuren en vooruitgang in cateringtechnologie aan boord.

Als gevolg van de pandemie moesten veel luchtvaartmaatschappijen hun diensten annuleren of verminderen, en sommige schortten zelfs hun activiteiten helemaal op, wat leidde tot een aanzienlijke daling van de vraag naar cateringdiensten aan boord.

 

In-Flight Catering Service (1)

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1303

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor in-flight cateringdiensten is Noord-Amerika. Deze regio wordt gekenmerkt door een groot aantal luchtreizigers en een aanzienlijk aantal luchtvaartmaatschappijen, zowel full-service als low-cost luchtvaartmaatschappijen.

De vraag naar cateringdiensten aan boord in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals het hoge besteedbare inkomen van consumenten, de groei van de toeristische sector en de aanwezigheid van grote luchthavens in steden als New York, Los Angeles en Chicago.

De markt in Noord-Amerika wordt gedomineerd door grote cateringdienstverleners zoals Gate Gourmet, DO & CO en Flying Food Group, onder anderen. De regio is ook de thuisbasis van verschillende innovatieve startups en kleinere spelers die zich richten op het bedienen van nichemarkten.

Marktsegmentatie

De Global In-flight Catering Services Market is gesegmenteerd in vliegtuigtype, vluchttype en cateringtype.

Op basis van de vliegtuigklasse is de markt gesegmenteerd in first class, business class, premium economy class en economy class

Op basis van het vluchttype is de markt gesegmenteerd in full service en lage kosten.

Op basis van het cateringtype is de markt gesegmenteerd in bakkerij & zoetwaren, maaltijden en dranken.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-flight-catering-service-market-1303

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • SATS
  • Servair
  • Egypt Air In-Flight Diensten
  • Goddard Catering
  • Air Culinaire
  • Vluchtcatering van Emirates
  • Doen & Co
  • Compass Groep
  • Poort Gourmet

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

In-flight entertainment markt Onderzoeksrapport Informatie per platform (narrow-body vliegtuigen, wide-body vliegtuigen en business jets), producttype (hardware en connectiviteit en communicatie), technologie (lucht-grondtechnologie en satelliettechnologie), servicetype (videoweergavesystemen, gegevensconnectiviteit, vluchttracker en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

In-flight spraakherkenningsmarkt Onderzoeksrapport: Informatie door technologie (spraakherkenning en spraakherkenning), toepassing (commerciële luchtvaart en militaire luchtvaart), vliegtuigtype (narrow-body vliegtuigen, wide-body vliegtuigen, zeer grote vliegtuigen en regionale transportvliegtuigen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken voor beter overwegenAnalyse van markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  In-Flight Catering Service Market,In-Flight Catering Service Market Size,In-Flight Catering Service Market Share,In-Flight Catering Service Market Analysis,In-Flight Catering Service Market Trends,In-Flight Catering Service Market Research,In-Flight Catering Service Market Report,In-Flight Catering Service Market Outlook,In-Flight Catering Service Market Overview,In-Flight Catering Service Market Insights