header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vooruitgang en kansen op de markt voor alternatieve brandstoffen voor de luchtvaart Verkenning van de toekomst, de industrie zal ongeveer USD 16 miljard groeien tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

May 15, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor alternatieve brandstoffen voor de luchtvaart naar verwachting een CAGR van ~ 10% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 16 miljard hebben in 2030.

De Aviation Alternative Fuel Market verwijst naar de markt voor alternatieve brandstoffen die in de luchtvaartindustrie worden gebruikt als vervanging voor traditionele fossiele brandstoffen zoals kerosine en vliegtuigbrandstof. Deze alternatieve brandstoffen zijn meestal afgeleid van hernieuwbare bronnen zoals biobrandstoffen, waterstof en elektriciteit. De luchtvaartindustrie is een van de snelst groeiende industrieën ter wereld en de vraag naar alternatieve brandstoffen voor de luchtvaart zal naar verwachting toenemen naarmate luchtvaartmaatschappijen en overheden over de hele wereld prioriteit blijven geven aan duurzaamheid en decarbonisatie.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3188

De pandemie heeft geleid tot reisbeperkingen, annuleringen van vluchten en een afname van de vraag van passagiers naar vliegreizen, wat heeft geleid tot een daling van het brandstofverbruik in de luchtvaart. Als gevolg hiervan hebben veel luchtvaartmaatschappijen hun activiteiten verminderd, wat heeft geleid tot een daling van de vraag naar alternatieve vliegtuigbrandstoffen.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Eni (Italië), World Energy (VS), Gevo (VS), Neste (Finland), SkyNRG (Nederland), Fulcrum Bioenergy (VS), Velocys (VK), Aemetis Inc

Marktsegmentatie

De Aviation Alternative Fuel Market is gesegmenteerd in brandstoftype en toepassing.

 Op basis van het brandstoftype is de markt gesegmenteerd in Hydro-processed Fatty Acid Esters and Fatty Acids, Alcohol to Jet en Synthetic Iso.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commercieel en militair.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de luchtvaartmarkt voor alternatieve brandstoffen. Dit is voornamelijk te danken aan de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de luchtvaartindustrie en een hoog niveau van bewustzijn en overheidssteun voor alternatieve brandstoffen in de regio. Met name de Verenigde Staten hebben een voortrekkersrol gespeeld bij het ontwikkelen en promoten van alternatieve vliegtuigbrandstoffen, met initiatieven zoals het Continuous Lower Energy, Emissions, and Noise (CLEEN) -programma van de Federal Aviation Administration (FAA) en het Commercial Aviation Alternative Fuels Initiative (CAAFI).

Europa is een andere belangrijke markt voor alternatieve luchtvaartbrandstoffen, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die aanzienlijke investeringen doen in hernieuwbare energie en duurzame vliegtuigbrandstoffen. De Europese Unie heeft ook doelstellingen vastgesteld voor het verminderen van de koolstofemissies van de luchtvaart, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar alternatieve brandstoffen.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-alternative-fuel-market-3188

Gerelateerde rapporten:

Air Ambulance Services Markt Onderzoeksrapportinformatie per transportvoertuig (lucht en grond), vliegtuigtype (vaste vleugel en roterende vleugel), servicemodel (community-based, ziekenhuisgebaseerd en hybride), missieprofiel (interfacilitair transport, scènerespons en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Markt voor ondersteunende diensten van luchtvaartmaatschappijen Informatieservice voor onderzoeksrapporten per type (bagagekosten, detailhandel aan boord à la carte, detailhandel van luchtvaartmaatschappijen en FFP-mijlenverkoop, en andere), per type vervoerder (full-service luchtvaartmaatschappij en lowcostmaatschappij) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York City10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Aviation Alternative Fuel Market,Aviation Alternative Fuel Market Forecast,Aviation Alternative Fuel Market Growth,Aviation Alternative Fuel Market Trends,Aviation Alternative Fuel Market Size,Aviation Alternative Fuel Market Segments