header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De logistieke markt van de vijfde partij (5PL) zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,5% | Reikwijdte, omvang en groei tegen 2032

May 15, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde logistieke markt van de vijfde partij (5PL) zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 6,5% registreren en zal naar schatting usd 14,98 miljard bereiken in 2032.

De logistieke dienstverlener van de vijfde partij houdt toezicht op het beheer van supply chain-netwerken. Vijfde-partij logistieke dienstverleners bouwen, organiseren en implementeren logistieke oplossingen en technologie voor verschillende klanten. Bovendien combineren logistieke bedrijven van de vijfde partij de verzendvereisten van meerdere logistieke bedrijven. Logistieke bedrijven van de vijfde partij fungeren als logistieke aggregators voor externe logistieke bedrijven en aggregeren logistieke eisen van derden in bulkvolumes voor betere prijzen.

De uitbreiding van de e-commerce-industrie, een verbetering van de effectiviteit van supply chain- en managementsystemen en een toename van de internationale handel zullen waarschijnlijk de groei van de logistieke markt van de vijfde partij (5PL) bevorderen. Complexe toeleveringsketens en overheidswetten voor logistieke bedrijven beperken echter de wereldwijde marktgroei. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende technologische vooruitgang en de adoptie van blockchain aantrekkelijke groeivooruitzichten zullen bieden voor deelnemers aan de logistieke sector van de vijfde partij (5PL).

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11673

Segment analyse

De wereldwijde fifth-party (5PL) logistieke markt is gesegmenteerd op basis van toepassing en type.

De wereldwijde logistieke markt van de vijfde partij (5PL) is gesegmenteerd op basis van toepassing in e-commerce, handelaren, logistieke bedrijven en anderen. Verwacht werd dat het e-commercesegment in 2022 het grootste marktaandeel zou hebben.

De markt is gesegmenteerd in transport, opslag en andere diensten op basis van type. Het transportsegment werd toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2022.

Regionale analyse

Op basis van regio is de wereldwijde logistieke markt van de vijfde partij (5PL) verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese vijfde partij (5PL) logistieke markt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De vijfde partij (5PL) logistieke markt in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van ‘s werelds vijfde partij (5PL) logistieke markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Azië-Pacific heeft het grootste wereldwijde marktaandeel van de vijfde partij (5PL) als gevolg van de toegenomen acceptatie van geavanceerde technologieën en de groeiende e-commerce-industrie in landen als China en India. De aanwezigheid van veel kleine en middelgrote ondernemingen in de regio, in combinatie met de vraag naar consumptiegoederen, voedt de marktgroei verder.

Bovendien wordt verwacht dat Europa een aanzienlijke groei zal vertonen in de logistieke markt van de vijfde partij (5PL) als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de vraag naar consumentenproducten in landen als het VK, Duitsland en Frankrijk. Een gevestigde logistieke infrastructuur in de regio zal naar verwachting de marktuitbreiding verder stimuleren.

De Noord-Amerikaanse logistieke markt van de vijfde partij (5PL) zal naar verwachting aanzienlijk stijgen gedurende de prognoseperiode als gevolg van de toenemende behoefte aan kosteneffectieve logistieke oplossingen in de regio. De groei in de e-commerce-industrie en de toenemende acceptatie van zeer geavanceerde technologieën zullen naar verwachting ook de marktontwikkeling in de regio stimuleren.

Andere regio’s, waaronder Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, zien ook een toename van de vraag naar fifth-party (5PL) logistiek, gedreven door de toenemende investeringen in de logistieke sector en de groei van e-commerce-activiteiten in deze regio’s.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11673

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde logistieke markt van de vijfde partij (5PL) zal naar verwachting in 2032 USD 14,98 miljard bereiken, bij een CAGR van 6,5% tijdens de prognoseperiode.
  • De Noord-Amerikaanse regio was goed voor de snelst groeiende wereldmarkt vanwege de gevestigde infrastructuur, het robuuste regelgevingskader en een zeer volwassen logistieke sector.
  • Gebaseerd

Op aanvraag werd het e-commercesegment toegeschreven aan het houden van de grootste markt in 2022, met een geschat marktaandeel van 38%.

  • Bain & Company Inc, 5PL Logistics Solutions, Deloitte, Boston Consulting Group (BCG), Maine Pointe, DHL International, MGL Global Logistics, McKinsey & Company, Toll Holdings Ltd, Renaissance Network Reinvent.
  • Belangrijkste spelers

    De volgende bedrijven zijn de belangrijkste spelers in de wereldwijde fifth-party (5PL) logistieke markt: Bain & Company Inc, 5PL Logistics Solutions, Deloitte, Boston Consulting Group (BCG), Maine Pointe, DHL International, MGL Global Logistics, McKinsey & Company, Toll Holdings Ltd, Renaissance Network Reinvent.

    Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/11673

     Over Market Research Future:

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

    Gerelateerd rapport

    Farmaceutische logistieke markt

    Retail Logistieke Markt

    Sachet Packaging Markt

    Markt voor verhuur van koelwagens

    Contact:
    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York, NY 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
    E-mailadres: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:
    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5Th Floor
    New York, NY 10013
    United States of America
    +1 628 258 0071 (US)
    +44 2035 002 764 (UK)
    Email: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  5PL Logistics Market,Fifth-party (5PL) Logistics Market,Fifth-party (5PL) Logistics Industry