header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor MRO-logistiek in de luchtvaart is klaar om USD 10,7 miljard te bereiken, met een CAGR van 18,60% in 20232

May 15, 2023 3:00 PM ET

De wereldwijde markt voor MRO-logistiek voor de luchtvaart zal tijdens de  prognoseperiode een CAGR van 18,60% registreren en zal naar schatting usd 10,6 miljard bereiken in 2032.

De logistieke markt voor MRO’s (Maintenance, Repair, and Overhaul) is een cruciaal onderdeel van de luchtvaartindustrie. Het gaat om het transport en de distributie van MRO-componenten en -apparatuur voor de luchtvaart om ervoor te zorgen dat vliegtuigen tijdig en efficiënt worden onderhouden en gerepareerd.

De markt voor MRO-logistiek in de luchtvaart is een essentieel onderdeel van de luchtvaartindustrie en zorgt ervoor dat vliegtuigen tijdig en efficiënt worden onderhouden en gerepareerd. De markt is getuige van een aanzienlijke groei over de hele wereld, gedreven door de toenemende vraag naar vliegreizen, de opkomst van nieuwe logistieke bedrijven en de toepassing van geavanceerde technologie om logistieke activiteiten te stroomlijnen.

Segment analyse

De wereldwijde MRO-logistieke markt voor de luchtvaart is gesegmenteerd op basis van de eindgebruiker.

Op basis van eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in burgerluchtvaart, militaire luchtvaart en zakenluchtvaart. Het segment van de burgerluchtvaart zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11533

Regionale analyse

De wereldwijde MRO-logistieke markt voor de luchtvaart, gebaseerd op regio, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor MRO-logistiek voor de luchtvaart bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De mro-logistieke markt voor de luchtvaart in Azië-Pacific is gesegmenteerd in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld luchtvaart MRO logistieke markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor MRO-logistiek in de luchtvaart werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De markt in Noord-Amerika had in 2022 een waarde van 1 miljard dollar. De VS stonden in 2022 bovenaan de sector met het grootste marktaandeel. Spelers in de markt, waaronder ATP Inc., Oracle Corporation en IBM Corporation, zullen naar verwachting de marktgroei in de Verenigde Staten stimuleren met plannen voor zowel lokale als internationale expansie. In februari 2022 kondigden IBS Software en Lynx Air aan dat ze zouden samenwerken om het digitale iFlight-platform te creëren, dat het beheer van vlucht- en bemanningsoperaties zou stroomlijnen.

De omvang van de Europese markt zal naar verwachting gematigd groeien als gevolg van een toename van het passagiersluchtverkeer. Het bestaan van bekende OEM’s en grote spelers als Lufthansa Technik en Swiss Aviation Software heeft een grote impact op de groei van de markt. MRO-bedrijven zoals Cromwell Group (Holdings) Ltd., Graco Inc., WABCO, Mento AS, Valeo Service U.K. Ltd. en andere belangrijke MRO-spelers maken onderhoudssoftware-installaties mogelijk. Bedrijven die software leveren voor luchtvaartonderhoud sluiten overeenkomsten en contracten met belangrijke onderhoudsbedrijven. MRO-softwareleveranciers gebruiken dit om de MRO-faciliteiten te optimaliseren en diensten te leveren die zowel betaalbaar als efficiënt zijn.

De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode. Vanuit een technisch perspectief verbetert digitalisering het basisbeheer, operationeel management en lijnbeheer voor de luchtvaartindustrie op dit gebied. Daarom worden hogere groeipercentages verwacht tijdens de voorspelde periode. Verwacht wordt dat de marktuitbreiding in China zal worden gevoed door een toename van de luchtvaartvloot voor binnenlandse en internationale routes van en naar dat land gedurende het verwachte tijdsbestek. In december 2019 selecteerde CASL (China Aircraft Services Ltd.) het MRO-platform voor de luchtvaart voor zijn verschillende onderhoudsactiviteiten.

Bovendien is de rest van de wereldwijde MRO-logistieke markt voor luchtvaart verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Deze groei wordt toegeschreven aan het toenemende gebruik van elektrische voertuigen in de regio en onderzoek en ontwikkeling op het gebied van waterstofproductie. Overheidssteun, een toename van de interesse van investeerders en de levensvatbaarheid van de technologie in de sector dragen allemaal bij aan de marktuitbreiding.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11533

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek

  • De wereldwijde markt voor MRO-logistiek voor de luchtvaart zal naar verwachting in 2032 USD 10,7 miljard bereiken, bij een CAGR van 18,60% tijdens de prognoseperiode.
  • De

De regio Azië-Pacific was goed voor de snelst groeiende wereldmarkt vanwege de toenemende nadruk die door overheidsinstanties wordt gelegd op groene energie en koolstofemissiereductie door middel van beleid en initiatieven

  • Op basis van de eindgebruiker werd het burgerluchtvaartsegment toegeschreven aan het bezit van de grootste markt in 2022, met een geschat marktaandeel van 45-65%.
  • CMA CGM S.A., Deutsche Bahn AG, Deutsche Post AG, DSV Panalpina A/S, Expeditors International of Washington Inc., Fedex Corp., Kuehne Nagel International AG, Nippon Express Co. Ltd., SEKO Logistics, United Parcel Service Inc.
  • Belangrijkste spelers

    De volgende bedrijven zijn de belangrijkste spelers op de wereldwijde MRO-logistieke markt voor de luchtvaart: CMA CGM S.A., Deutsche Bahn AG, Deutsche Post AG, DSV Panalpina A/S, Expeditors International of Washington Inc., Fedex Corp., Kuehne Nagel International AG, Nippon Express Co. Ltd., SEKO Logistics, United Parcel Service Inc.

    Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11533

    Over Market Research Future:

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

    Ontdek meer onderzoeksrapporten over de verpakkingsindustrie, door Market Research Future:

    Packaging Tapes Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (filamenttapes, dubbelzijdige tapes, pakkettapes, lichte verpakkingstapes en andere) per materiaal (acryl, hotmelt en andere) per toepassing (voedsel en dranken, chemicaliën, consumentengoederen en andere) en regio – prognose tot 2030

    Aseptische automatische vulmachine markt Onderzoeksrapportinformatie per verpakkingstype (ampullen, injectieflacons, spuiten, zakken en zakjes, flessen, machines met meerdere verpakkingen), per machinetype (vulmachines en reinigings- en sterilisatiemachines), per snelheidsbereik (onder 5000, 5000-15000 en boven 15000) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

    Markt voor buisverpakkingen Onderzoeksrapportinformatie per materiaal (laminaat, plastic, aluminium, anderen), per product (knijpbuizen, draaibuizen, anderen), per toepassing (persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, voedingsmiddelen, consumentengoederen, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

    Contact:
    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York, NY 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
    E-mailadres: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:
    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
    99 Hudson Street, 5Th Floor
    New York, NY 10013
    United States of America
    +1 628 258 0071 (US)
    +44 2035 002 764 (UK)
    Email: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com