header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor mobiele accessoires zal naar verwachting usd 310,7 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 8,30% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

May 15, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Markt voor mobiele accessoires bereikt USD 310,7 miljard in 2030

De wereldwijde markt voor mobiele accessoires zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR). Het rapport stelt dat de markt naar verwachting in 2030 een waardering van USD 310,7 miljard zal bereiken, met een CAGR van 8,30% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De toenemende acceptatie van smartphones en tablets, in combinatie met de groeiende vraag naar mobiele accessoires, stimuleert de groei van de markt. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende vraag naar draadloze en draagbare mobiele accessoires ook de groei van de markt zal stimuleren.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor mobiele accessoires zijn

  • Samsung Electronics Co Ltd
  • Apple Inc
  • Sony Corporation
  • Panasonic Corporation
  • LG Electronics Inc

Samsung Electronics Co. Ltd. is een toonaangevende leverancier van mobiele accessoires voor smartphones en tablets. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de Aziatisch-Pacifische markt en richt zich op het uitbreiden van zijn activiteiten in andere regio’s.

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor mobiele accessoires @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1908

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor mobiele accessoires is gesegmenteerd op basis van producttype, distributiekanaal, prijsklasse en regio.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in beschermende hoesjes, hoofdtelefoons en oortelefoons, opladers en powerbanks, batterijen, draagbare luidsprekers, geheugenkaarten en andere. Het segment beschermhoezen zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende vraag naar beschermende hoesjes onder smartphonegebruikers.

Op basis van distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in online en offline. Verwacht wordt dat het online segment de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van e-commerceplatforms onder consumenten.

Op basis van prijsklasse is de markt gesegmenteerd in premium, midden en laag. Het middensegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar betaalbare mobiele accessoires onder consumenten.

Premium Research Report kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1908

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor mobiele accessoires is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van smartphones en tablets in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende middenklasse bevolking in de regio ook de groei van de markt zal stimuleren.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar draadloze en draagbare mobiele accessoires in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten van mobiele accessoires in de regio ook de groei van de markt zal stimuleren.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-1908

Trends in de branche:

De wereldwijde markt voor mobiele accessoires is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Samsung Electronics Co. Ltd., Apple Inc., Sony Corporation, Panasonic Corporation en LG Electronics Inc.

De markt is getuige van de toetreding van nieuwe spelers, als gevolg van de toenemende vraag naar mobiele accessoires onder consumenten. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende acceptatie van draadloze en draagbare mobiele accessoires de groei van de markt in de komende jaren zal stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Enterprise IoT-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030     

Ethernet Switch Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030   

Endpoint Detection and Response Markt Onderzoeksrapport- Prognose2030            

Markt voor procesautomatisering en instrumentatie Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030              

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Mobile Accessories Market,Mobile Accessories Market Analysis,Mobile Accessories Market Trends