header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmentatie van offshore bevoorradingsschepen, analyse van belangrijke spelers en regionaal vraagrapport tegen 2030

May 15, 2023 3:00 PM ET

Global Offshore Supply Vessels Marktoverzicht:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor offshore bevoorradingsschepen naar verwachting een CAGR van 5,11% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10,3 miljard in 2022 tot USD 14,6 miljard in 2030.

Offshore bevoorradingsschepen (OSV’s) zijn gespecialiseerde schepen die zijn ontworpen om offshore exploratie- en productieactiviteiten te ondersteunen, met name in de olie- en gasindustrie. Deze schepen vervoeren goederen en apparatuur, bieden accommodatie- en cateringdiensten en vervullen verschillende andere ondersteunende functies.

De wereldwijde markt voor offshore bevoorradingsschepen zal naar verwachting de komende jaren in een gematigd tempo groeien als gevolg van een toename van offshore booractiviteiten en een toename van de vraag naar energie over de hele wereld. De markt is gesegmenteerd op basis van type, diepte en geografie.

Download een voorbeeld pdf-brochure voor industriële inzichten @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2067

Offshore Supply Vessels Market Belangrijkste bevindingen:

  1. De markt voor offshore bevoorradingsschepen wordt voornamelijk gedreven door de vraag naar olie- en gasexploratie- en productieactiviteiten in offshore-velden.
  2. De markt zal naar verwachting de komende jaren in een gematigd tempo groeien als gevolg van het aanhoudende herstel van de wereldwijde olie- en gasindustrie en toenemende investeringen in offshore exploratie en productie.
  3. Azië-Pacific en Noord-Amerika zijn de belangrijkste regio’s voor offshore bevoorradingsschepen, terwijl het Midden-Oosten en Afrika ook opkomen als belangrijke markten vanwege hun enorme offshore olie- en gasreserves.
  4. De markt is sterk gefragmenteerd, met een groot aantal kleine en middelgrote spelers die actief zijn in de sector. De verwachting is echter dat er de komende jaren consolidatie zal plaatsvinden, omdat bedrijven de efficiëntie willen verbeteren en de kosten willen verlagen.

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

Regionaal wordt de OSV-markt gedomineerd door Noord- en Zuid-Amerika, gevolgd door Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. De regio Noord- en Zuid-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor OSV’s blijven, gedreven door de aanwezigheid van een groot aantal offshore exploratie- en productieactiviteiten in de Golf van Mexico en Brazilië. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, aangedreven door toenemende offshore exploratie- en productieactiviteiten in landen als Australië, Maleisië en Indonesië.

Praat met de analist voor verdere vragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2067

Marktsegmentatie:

Offshore bevoorradingsschepen Type Outlook

  • Anker handling sleepboot supply
  • Platform aanbod
  • Multifunctionele ondersteuning
  • Stand-by en redding
  • Seismisch

Toepassingsvooruitzichten voor offshore-bevoorradingsschepen

  • Ondiep water
  • Diepwater

Regionale vooruitzichten voor offshore-bevoorradingsschepen

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

COVID-19 Impact op offshore supply vessels markt:

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor offshore bevoorradingsschepen (OSV), omdat deze de wereldwijde vraag naar energie en verstoringen van de toeleveringsketen heeft beïnvloed. De offshore-industrie werd al geconfronteerd met uitdagingen als gevolg van het overaanbod van schepen, lage olieprijzen en verminderde exploratie- en productieactiviteit. De pandemie heeft deze uitdagingen verergerd, wat heeft geresulteerd in een aanzienlijke afname van offshore booractiviteiten en de vraag naar OSV’s.

De wereldwijde markt voor offshore bevoorradingsschepen is beïnvloed door de COVID-19-pandemie, omdat de olie- en gasindustrie hard is getroffen door de daling van de vraag als gevolg van de pandemie. Dit heeft geresulteerd in verminderde exploratie- en productieactiviteiten, wat op zijn beurt heeft geleid tot een afname van de vraag naarOSV’s.

De pandemie heeft ook de activiteiten van OSV-bedrijven beïnvloed, waarbij velen financiële problemen ondervinden als gevolg van verminderde vraag en inkomsten. Veel bedrijven zijn gedwongen om werknemers te ontslaan en de kosten te verlagen om het hoofd boven water te houden.

Verwacht wordt echter dat de markt zich de komende jaren zal herstellen, naarmate de wereldeconomie zich herstelt en de vraag naar olie en gas terugkeert naar het niveau van vóór de pandemie. Daarnaast is er een groeiende vraag naar OSV’s in de sector van de hernieuwbare energie, met name in offshore windprojecten, wat naar verwachting de groei in de markt zal stimuleren.

Voor meer informatie ontvangt u een aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2067

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Maersk (Denemarken) (Denemarken), A/S Siem Offshore (Noorwegen), GulfMark Offshore Inc., Tidewater (VS) en SEACOR Marine (VS (VS), The Havila Shipping (Noorwegen), VORON B.V. (Nederland), Swire Pacific Offshore Operations, Ltd. (Singapore), Electric City Offshore (VS), Solstad Farstad Abdon, Callais Offshore LLC (VS) (Noorwegen).

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Offshore Supply Vessels Market,Offshore Supply Vessels Market Trends,Offshore Supply Vessels Market Growth,Offshore Supply Vessels Market Demand