header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor dieselgeneratoren groeit tegen 2030 met een CAGR van 8,70%, met een stijgende vraag in de industrie, belangrijke drijfveren en kansen

May 15, 2023 5:00 PM ET

Diesel Genset Marktoverzicht:

Diesel Genset Market zal naar verwachting in 2030 een waardering van USD 30,81 miljard bereiken, met een CAGR van 8,70% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De toenemende behoefte aan nood- en vaste stroomback-up in verschillende eindgebruikssectoren, waaronder maritiem, olie en gas, productie, gezondheidszorg, bouw, telecom en automotive, stimuleert de uitbreiding in de wereldwijde markt voor dieselgeneratoren. De groeiende behoefte aan continue en stabiele stroomvoorziening van verschillende eindgebruikers, zoals zorginstellingen, productiefaciliteiten en datacenters, zal de wereldwijde markt voor dieselgeneratoren stimuleren. Enkele belangrijke factoren die de vraag naar de markt voor dieselgeneratoren stimuleren, zijn de mogelijkheid om een hoge capaciteit en levensduur te leveren, lage volatiliteitspercentages en eenvoudige brandstoftoevoer.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9541

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste concurrenten van de markt voor dieselgeneratoren zijn Atlas Copco AB (Zweden), Kirloskar Electric Company (India), Sutton Power Engineering (VK), Mitsubishi Heavy Industries Ltd (Japan), Denyo Co. Ltd (Japan), Generac Power Systems Inc. (VS) en anderen.

Recente ontwikkelingen:

Caterpillar Inc, een bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten, heeft ervoor gekozen om 31 nieuwe versies van Cat GC-dieselgeneratorsets voor elektrische aannemers te introduceren. De versies die worden aangeboden in 50Hz- en 60Hz-frequentiebereiken kunnen strakke deadlines bereiken met behoud van het hoge tempo dat nodig is voor bouwprojecten. Commerciële bedrijven, gezondheidsklinieken, infrastructuur, afvalwaterzuiveringsinstallaties, landbouwfaciliteiten, productie en andere kleine bedrijven die betrokken zijn bij deze gebieden zijn geschikte klanten voor deze generatoren.

HIMOINSA, een dochteronderneming van Yanmar, heeft samengewerkt met het militaire regiment ‘Principe de Asturias’ om dieselgeneratoren aan het leger te leveren. Het werd gebruikt om ontsmettingsapparatuur van stroom te voorzien en om de verspreiding van het COVID-19-virus te stoppen.

Toenemende weersintensiteit, de frequentie van langdurige stroomuitval en de groeiende relevantie van back-upstroomoplossingen zullen de industrie ten goede komen. Het stroomverbruik neemt toe in opkomende landen als gevolg van de snelle verstedelijking en industrialisatie. De onevenwichtigheid blijft echter te wijten aan een mismatch tussen vraag en aanbod. Bovendien hebben de verouderde energie-infrastructuur van opkomende landen en de onstabiele stroomvoorziening van het net geleid tot grotere stroomtekorten, waardoor de vraag naar dieselgeneratoren waarschijnlijk zal toenemen. Het grootste deel van het gebouw is opgeschort, wat resulteert in een nog lagere vraag naar deze apparatuur, waardoor de uitbreiding van de markt voor dieselgeneratoren wordt belemmerd.

Maatwerk aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/9541

Marktsegmentatie:

Door draagbaarheid

  • Stationair
  • Draagbaar

Op nominaal vermogen

  • Tot 100 kVA
  • 100 kVA -350 kVA
  • 350 kVA – 1000 kVA
  • Boven de 1000 kVA

Per toepassing

  • Stand-by vermogen
  • Pieken delen
  • Continu

Naar eindgebruik

  • Industrieel
    • Marinier
    • Land
  • Commercieel
  • Residentiële

De dieselgeneratormarkt is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt is verdeeld in drie categorieën op basis van het vermogen: generatoren met een laag vermogen, generatoren met een gemiddeld vermogen en generatoren met een hoog vermogen. Dieselgeneratoren met een laag vermogen hadden in 2019 het grootste marktaandeel vanwege hun uitgebreide commerciële en residentiële toepassingen. Deze generatoren worden gebruikt als stroomback-upoplossingen in woonhuizen om apparatuur zoals waterpompen, waterzuiveraars, AC-eenheden, geisers en anderen van stroom te voorzien. Bovendien zorgen de lage kosten van deze dieselgeneratoren voor marktuitbreiding.

De markt is verdeeld in drie secties op basis van toepassing: industrieel, commercieel,en residentieel. Commerciële toepassingen hadden het grootste marktaandeel in 2019 en zullen naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van het wijdverbreide gebruik van dieselgeneratoren in verschillende industrieën zoals datacenters, overheidscentra, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, horeca, telecommunicatie en landbouw.

Spreek met experts voor gedetailleerde informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/9541

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld (RoW)

Het gebied Azië-Pacific heeft een gevestigde energie-infrastructuur die goedkope elektriciteit levert van het elektriciteitsnet. Dieselgeneratorsets worden veel gebruikt voor back-up. De vraag naar dieselgeneratorsets wordt beïnvloed door verschillende variabelen, waaronder de energie-infrastructuur van het land, vervuilingsnormen en koopkracht van de consument.

Noord-Amerika had in 2021 een aanzienlijk marktaandeel van 21,85%, waarbij de Verenigde Staten de meeste inkomsten in de hele regio bijdroegen. Het voortdurend bouwen van infrastructuur voor datacenters en andere commerciële industrieën, samen met de verhoogde gevoeligheid van het stroomsysteem voor weergerelateerde uitval, heeft de behoefte aan betrouwbare back-upstroomoplossingen vergroot, waardoor de vraag naar dieselgeneratoren in het hele gebied is toegenomen.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Diesel Genset Market,Diesel Genset Market Size,Diesel Genset Market Share,Diesel Genset Market Scope,Diesel Genset Market Trends