header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive aluminiummarkt laat uitstekende groei zien 12,80% CAGR tegen 2030 | Groeiscenario, status en prognose van de industrie 2023 tot 2030

May 15, 2023 5:48 PM ET

De automotive aluminiummarkt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken gedurende de prognoseperiode. De groei van de markt kan worden toegeschreven aan de toenemende vraag naar lichtgewicht voertuigen, omdat aluminium een lichtgewicht en duurzaam materiaal is dat het brandstofverbruik vermindert en de algehele prestaties verbetert.

Bovendien drijft de groeiende trend van elektrische en hybride voertuigen de vraag naar aluminium in de auto-industrie aan. Elektrische en hybride voertuigen hebben lichtgewicht materialen nodig om hun energie-efficiëntie te verbeteren, en aluminium biedt een ideale oplossing.

Bovendien heeft de toenemende acceptatie van aluminium in de auto-industrie geresulteerd in de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen en technologieën die gericht zijn op het verlagen van de kosten van aluminiumproductie. Dit zal naar verwachting de groei van de markt gedurende de prognoseperiode verder stimuleren.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10728

Marktsegmentatie

De wereldwijde automotive aluminium markt is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en regio.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in gegoten aluminium, gewalst aluminium en geëxtrudeerd aluminium. Het segment van gegoten aluminium zal naar verwachting het grootste deel van de markt vertegenwoordigen, omdat het veel wordt gebruikt bij de productie van auto-onderdelen zoals motorblokken, transmissiekasten en wielen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in aandrijflijn, chassis en ophanging, carrosseriestructuur en andere. Het aandrijflijnsegment zal naar verwachting het grootste deel van de markt vertegenwoordigen, omdat aluminium veel wordt gebruikt bij de productie van motorblokken, cilinderkoppen en andere motorcomponenten.

Regionale analyse

De wereldwijde automotive aluminium markt is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Azië-Pacific zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen, vanwege de toenemende vraag naar lichtgewicht voertuigen in de regio. Bovendien drijft de groeiende auto-industrie in landen als China, India en Japan de vraag naar aluminium in de regio aan.

Noord-Amerika en Europa zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken gedurende de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van lichtgewicht materialen in de auto-industrie.

Trends in de branche

De wereldwijde automotive aluminium markt wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers, waaronder [Insert Key Players]. Deze bedrijven zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën gericht op het verlagen van de kosten van aluminiumproductie en het verbeteren van de prestaties van aluminium in automobieltoepassingen.

Bovendien stimuleert de toenemende vraag naar elektrische en hybride voertuigen de ontwikkeling van nieuwe aluminiumlegeringen en productieprocessen die gericht zijn op het verbeteren van de energie-efficiëntie van deze voertuigen.

Belangrijkste spelers

[Insert Key Players] zijn enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde automotive aluminiummarkt. Deze bedrijven zijn gericht op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën gericht op het verlagen van de kosten van aluminiumproductie en het verbeteren van de prestaties van aluminium in automobieltoepassingen.

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-aluminum-market-10728

Conclusie

De wereldwijde markt voor auto-aluminium zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar lichtgewicht voertuigen en de groeiende trend van elektrische en hybride voertuigen. De markt wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers, die zich richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën gericht op het verbeteren van de prestaties van aluminium in automobieltoepassingen. Bovendien heeft de toenemende acceptatie van aluminium in de auto-industrie geresulteerd in de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen en technologieën die gericht zijn op het verlagen van de kosten van aluminiumproductie.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen te nemen op basis vanHetzelfde.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Analyse van marktstatistieken voor het delen van fietsen

Omvang van de telematicamarkt voor bedrijfsvoertuigen

Automotive Horn Systems Marktgrootte

Automotive Logging Device Marktgrootte

Marktanalyse van oplaadinfrastructuur voor elektrische bussen

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Aluminum Market,Automotive Aluminum Market Share,Automotive Aluminum Market Research Report,Automotive Aluminum Market Size,Automotive Aluminum Market Trends