header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Infotainmentmarkt voor auto’s bereikt usd 48,2 miljard in 2030 | Continental AG, Alpine Electronics, Inc., Harman International, Pioneer Electronics

May 16, 2023 5:51 PM ET

De wereldwijde Automotive Infotainment-markt zal naar verwachting een CAGR van ~ 8,51% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 27,2 miljard in 2022 tot USD 48,2 miljard in 2030.

De auto-infotainmentmarkt verwijst naar de integratie van verschillende elektronische systemen in voertuigen om entertainment, navigatie, communicatie en andere functies aan passagiers te bieden. Het omvat meestal audio- en videosystemen, GPS-navigatie, internetconnectiviteit en smartphone-integratie. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar entertainment- en connectiviteitsoplossingen in de auto, evenals de groeiende trend naar verbonden auto’s.

Vraag de gratis voorbeeld-PDF van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3993

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de infotainmentmarkt voor auto’s, waarbij de tijdelijke sluiting van fabrieken en verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen hebben geleid tot een daling van de verkoop. Naarmate de wereld zich echter herstelt van de pandemie en mensen weer beginnen te reizen, zal de vraag naar entertainment en connectiviteit in de auto naar verwachting weer opveren.

Belangrijkste spelers

  • Continental AG (Duitsland)
  • Alpine Electronics Inc. (Japan)
  • Harman International (Verenigde Staten)
  • Pioneer Electronics (VS)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • DENSO Corporation (Japan)
  • Garmin Ltd. (Zwitserland)
  • Delphi Automotive PLC (Verenigd Koninkrijk)
  • KENWOOD Corporation (Japan)
  • ALLGo Embedded Systems Pvt. Ltd. (India)

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen de geografische segmenten van de markt. Noord-Amerika en Europa zijn momenteel de grootste markten voor infotainment voor auto’s, vanwege het hoge niveau van technologische ontwikkeling en de sterke vraag naar geavanceerde functies in deze regio’s. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren echter de snelste groei zien, vanwege de toenemende vraag naar auto’s in landen als China en India, evenals de groeiende acceptatie van geavanceerde technologie in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde auto-infotainmentmarkt is gesegmenteerd in operationele systemen

 Besturingssysteem voor Automotive Infotainment Outlook QNX Linux Microsoft Andere

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-infotainment-market-3993

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de auto-industrie, per Market Research Future:

Automotive HMI-markt

Vierwielaandrijving Marktgrootte

Markt voor acculaders voor elektrische voertuigen

Automotive Electronic Control Unit Markt

Markt voor oplaadpunten voor elektrische voertuigen

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

VerenigdStaten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Infotainment,Automotive Infotainment Market,Automotive Infotainment Market Share,Automotive Infotainment Market Research Report,Automotive Infotainment Market Size,Automotive Infotainment Market Trends