header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Minder dodelijke munitiemarkt Belangrijkste spelers, bedrijfsstrategie, rapportsegmenten, toepassingsanalyse en prognose tot 2030

May 17, 2023 11:00 AM ET

Minder dodelijke munitie marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor minder dodelijke munitie naar verwachting een CAGR van 5,71% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1,2 miljard hebben. De wereldwijde markt voor minder dodelijke munitie verwijst naar de markt voor munitie die is ontworpen om individuen uit te schakelen in plaats van te doden. Dit type munitie wordt vaak gebruikt door wetshandhavings- en militair personeel in crowd control-situaties en andere scenario’s waarin dodelijk geweld niet nodig is.

De markt voor minder dodelijke munitie zal naar verwachting de komende jaren groeien, gedreven door factoren zoals een toenemende focus op niet-dodelijke geweldsopties, een stijgende vraag naar crowd control-wapens en -uitrusting en een groeiende behoefte aan wetshandhavingsinstanties om grootschalige protesten en burgerlijke onrust te beheersen.

 

Less Lethal Ammunition Market

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor minder dodelijke munitie is gesegmenteerd in product, wapentype en eindgebruiker.

door Product Outlook: Rubber Bullets, Bean Bag Rounds, Polyethyleen / Plastic Bullets, OC / CS & Smoke Munitions, Flash Bang Rounds, Paintballs

op wapentype:  jachtgeweren, lanceerinrichtingen

door End-User Outlook: wetshandhaving, militair, zelfverdediging

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9706

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor minder dodelijke munitie in handen hebben. De vraag naar minder dodelijke munitie wordt gedreven door de toenemende behoefte aan crowd control en wetshandhavingsactiviteiten in de regio.

De markt voor minder dodelijke munitie in Europa zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende vraag naar minder dodelijke wapens bij wetshandhavingsactiviteiten, oproerbeheersing en zelfverdediging. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn de belangrijkste landen die de groei van de markt in deze regio stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke groei in de minder dodelijke munitiemarkt als gevolg van de toenemende vraag naar crowd control-apparatuur en de toenemende incidentie van maatschappelijke onrust. India, China, Japan en Zuid-Korea leveren de grootste bijdrage aan de groei van de markt in deze regio.

De regio Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien in de minder dodelijke munitiemarkt als gevolg van de toenemende behoefte aan wetshandhavingsactiviteiten en de toenemende incidentie van maatschappelijke onrust. Landen als Saoedi-Arabië, de VAE, Zuid-Afrika en Nigeria leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van de markt in deze regio.

De markt voor minder dodelijke munitie in Latijns-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar niet-dodelijke wapens bij wetshandhavingsactiviteiten, oproerbeheersing en zelfverdediging.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/less-lethal-ammunition-market-9706

Belangrijkste spelers   

The Safariland Group (VS), Combined Systems, Inc. (VS), Federal Ammunition (VS), Nonlethal Technologies (VS), Rheinmetall AG (Duitsland), ST Engineering (Singapore), Security Device International, Inc. (VS), Lemperd Less Lethal, Inc. (Canada) Condor Non-Lethal Technologies (Brazilië), Less Lethal Africa (Zuid-Afrika), MAXAM Outdoors S.A. (Spanje) en Sellier & Bellot (Tsjechië).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

Commerciële luchthaven bagageafhandelingssystemen markt Onderzoeksrapportinformatie per luchthavenklasse (A, B en C), per technologie (barcode en RFID), per service (selfservice en assisted-service), per type (transportbanden en bestemmingsgecodeerde voertuigen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2032.

Markt voor ondersteunende diensten van luchtvaartmaatschappijen Informatieservice voor onderzoeksrapporten per type (bagagekosten, detailhandel aan boord à la carte, verkoop van luchtvaartmaatschappijen en FFP miles, enAndere), per carriertype (full-service carrier en low-cost carrier) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – wereldwijde prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Less Lethal Ammunition Market,Less Lethal Ammunition Market Size,Less Lethal Ammunition Market Share,Less Lethal Ammunition Market Analysis,Less Lethal Ammunition Market Trends,Less Lethal Ammunition Market Research,Less Lethal Ammunition Market Report,Less Lethal Ammunition Market Outlook,Less Lethal Ammunition Market Overview,Less Lethal Ammunition Market Insights