header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


High-Purity Boehmite markttrends, top key players, kansen en voorspellingen tot 2032 | CAGR van 15,10%

May 17, 2023 6:00 PM ET

High-Purity Boehmite Markt De omvang werd in 2022 geschat op USD 0,20 miljard. De High-Purity Boehmite-marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,23 miljard in 2023 tot USD 0,70 miljard in 2032, bij een CAGR van 15,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) zoals vermeld in het nieuwe Market Research Future (MRFR) -rapport. Boehmiet is een aluminiumoxidehydroxide mineraal, dat een onderdeel is van aluminiumerts. Het heeft weerstand tegen hoge temperaturen. Vanwege zijn verleidelijke eigenschappen en voordelen wordt boehmiet veel gebruikt als keramiek, schuurmiddelen, vuurvaste materialen, verdikkingsmiddelen, polymeeradditieven, coatings en katalysatorsteunen en vele andere toepassingen. Zeer zuivere boehmiet komt in een poedervorm die wit van kleur is, maar vaak gele, bruine, rode en groene tinten vertoont vanwege de onzuiverheden die het bevat. 

Verschillende factoren stuwen de groei van de zeer zuivere boehmietmarkt. Deze factoren, volgens het nieuwe MRFR-rapport, omvatten het uitbreiden van de toepassing en de groeiende acceptatie van zeer zuiver boehmiet in de petrochemische industrie, vuurvaste materialen, keramiek, draden en kabels en kunstmatige plaat, verschuiving naar batterijen van conventionele bronnen en toenemend gebruik van kunststoffen in verschillende eindgebruiksindustrieën, groeiende industrialisatie en verstedelijking, neiging tot het gebruik van hybride en elektrische auto’s, en groeiend gebruik als coating. 

Aan de andere kant kan de hoge verwerkingsprijs de groei van de boehmietmarkt met hoge zuiverheid gedurende de prognoseperiode belemmeren. 

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8052

Marktsegmentatie 

Het MRFR-rapport biedt een allesomvattende segmentanalyse van het zeer zuivere boehmietmarktrapport op basis van de eindgebruiksindustrie, toepassing en producttype. 

Op basis van het producttype is de zeer zuivere boehmietmarkt gesegmenteerd in oppervlaktegemodificeerd dispergeerbaar, zuur dispergeerbaar en water dispergeerbaar. Hiervan zal het waterdispergeerbare segment het grootste aandeel in de markt hebben gedurende de prognoseperiode. 

Op basis van de toepassing is de zeer zuivere boehmietmarkt gesegmenteerd in reologiecontrole, polymeeradditieven, microkristallijne keramiek, oppervlaktefractionering, vlamvertragers, elektronicakeramiek, vuurvaste materialen, lithium-ionbatterij en andere. Hiervan zal het lithium-ion batterijsegment de markt domineren gedurende de prognoseperiode. Dit is vooral te wijten aan de groeiende vraag naar hybride en elektrische auto’s, die wordt ondersteund door milieubescherming en strikte regelgeving om de CO2-uitstoot te verminderen. 

Op basis van de eindgebruiksindustrie is de zeer zuivere boehmietmarkt gesegmenteerd in olieraffinaderijen, consumptiegoederen, elektronica, bouw, automotive en andere. Hiervan zal het autosegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. De ontwikkeling van de infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de VS en de toename van bouwactiviteiten als gevolg van de snelle verstedelijking en industrialisatie in Brazilië, Thailand en India versnellen de groei van het segment. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8052

Regionale analyse

Per regio behandelt het zeer zuivere boehmite marktrapport de nieuwste trends en groeimogelijkheden in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan zal de APAC-regio de markt leiden gedurende de prognoseperiode. Dit is vooral te wijten aan de groeiende acceptatie van elektrische auto’s als gevolg van de toenemende noodzaak om de CO2-uitstoot te beperken om het milieu te beschermen. Toenemende toepassing van zeer zuivere boehmiet in vuurvaste materialen draagt bij aan de groei van de markt. 

Europa en Noord-Amerika zullen naar verwachting een positieve groei laten zien gedurende de prognoseperiode. Factoren die de groei in deze regio’s ondersteunen, zijn onder meer de hoge productie, de verkoop van elektrische auto’s en de groeiende vraag naar consumentenelektronica, met name gaming-apparaten, tablets en smartphones. 

De zeer zuivere boehmietmarkt in Latijns-Amerika zal naar verwachting in de prognoseperiode aanzienlijk groeien, voornamelijk als gevolg van de economische ontwikkeling in Chili, Argentinië en Brazilië en de groeiende industrialisatie. 

De zeer zuivere boehmietmarkt in de MEA zal naar verwachting een gezonde groei hebben gedurende de prognoseperiode, voornamelijk als gevolg van de aanwezigheid van olie- en gasreserves en een infrastructurele hub. 

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers geprofileerd in het hoge zuiverheid boehmite marktrapport zijn Sasol (Zuid-Afrika), Nabaltec AG (Duitsland), CHALCO Shandong Advanced Material Co. Ltd (China), TORMinerals (VS), Silkem d.o.o. (Slovenië), Osang Group Co. Ltd (Zuid-Korea), DEQUENNE CHIMIE S.A. (België), Tianjin Boyuan New Materials Co.,  Ltd (China), TAIMEI CHEMICALS Co. Ltd (Japan) en Xuan Cheng Jing Rui New Material Co. Ltd (China)

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8052

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  High-Purity Boehmite,High-Purity Boehmite Market,High-Purity Boehmite Market Size